Азія на тарілці: заклади Києва з азійською кухнею. Частина 2. - PostEat

пошук

Азія на тарілці: заклади Києва з азійською кухнею. Частина 2.
20-05-2019 0 2081


Азійську кухню в закладах Києва шукала редакція PostEat. Раніше ми вже писали про заклади Києва з азійською кухнею в цьому матеріалі. Сьогодні знайомимо вас з другою сімкою закладів, які спокушають столичну публіку своєю гастрономічною вишуканістю. Серед обраних нами закладів – ресторани в’єтнамської, китайської і тайської кухонь, азійські пельменні, бари та бістро. Де саме куштувати екзотичні страви – вирішувать вам. Читайте в нашому матеріалі про сім закладів, які пропонують нові ідеальні смаки за приємними цінами.

Tin Tin

Де: вул. Липинського, 15 (Київський велотрек).

Бюджет: ₴₴. Стартери (95-235 грн), основні страви (185-290 грн), десерти (120 грн).

Їжа: суп фо бо – 129 грн, нем сонг том – 160 грн, боул “Генерал Алькасар” – 245 грн, са хой са – 280 грн.

Напої: Tonic Non-La — 165 грн, Pure Zen — 185 грн, Pur Poison — 185 грн.

Деталі: ресторан в’єтнамської кухні, концепт-шеф Ілля Сьомін, концепт-шеф-бармен Артем Скапенко, оригінальний інтер’єр, великий вибір страв з морепродуктами, тераса, резерв столів, формат take away, живий молодий бамбук на столах, авторська коктейльна карта, карта алкогольних напоїв.

Tin – це в’єтнамський ресторан для любителів гастрономічних вражень та нових смаків. Гостям пропонують незвичні поєднання смаків та нестандартну подачу страв. А інтер’єр закладу виконаний у відповідному до концепції стилі з розписами на стінах. Традиційні в’єтнамські страви та смачні коктейлі тримають заклад серед найпопулярніших в Києві.

Asiatique

Де: вул. Велика Житомирська, 21.

Бюджет: ₴₴. Бао-бургери (99 грн), основні страви (160 — 350 грн), десерти (60 — 105 грн).

Їжа: бао-бургер з індійським смаженим тофу — 99 грн, смажений рис з куркою — 119 грн, качка теріякі з кабачковим рисом — 185 грн.

Напої: «Май Тай» — 150 грн, глінтвейн — 90 грн, капучино — 36 грн, банановий ласі — 65 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні від Вікторії Пархоменко, концептуальний інтер’єр, азійські сніданки, гастроланчі, велика винна і коктейльна карти, регулярні тематичні вечірки, резерв столів.

Asiatique – азійський ресторан, куди варто приходити за незвичними поєднаннями інгредієнтів страв. В меню закладу дотримуються головного принципу азійської кухні – в одній трапезі поєднуються всі 5 смаків: солодкий, кислий, солоний, гіркий і гострий. Родзинка закладу – чотири види бао-бургерів з м’ясом, фішкейком та індійським смаженим тофу.

Дзяо-бар китайська пельменна

Де: вул. Полярна, 20д (2 поверх, гастро-маркет «Сільпо»).

Бюджет: ₴₴. Рамен (123-133 грн), дзяодзи (7-11 грн), закуски (59 грн), бульон до дзяодзи чи локшини (21-50 грн).

Їжа: кімчи рамен – 120 грн, дзяодзи зі свининою – 9 грн, биті огірки – 59 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: автентична китайська пельменна, моно-заклад з дзяодзи і раменом, ресторанний проект «Сільпо», формат fast-casual, відкрита кухня.

«Дзяо-бар» – моноформатна пельменна з відкритою кухнею та барною стійкою довкола неї. Гості можуть розміститися за барною стійкою і спостерігати за всіма процесами приготування страв з-під ножа. В меню пропонують традиційні китайські пельмені дзяодзи і китайську версію супу з локшиною рамен. Швидке обслуговування доповнене поживними порціями та демократичними цінами.

Kin Kao

Де: вул. Андріївська, 9а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (30 – 250 грн), основні страви (115 – 260 грн), десерти (96 грн).

Їжа: закуска з батату та картоплі – 72 грн, курячі серця з пекінською капустою – 125 грн, салат з помелою та куркою під імбирною заправкою – 115 грн, салат з кальмарами – 170 грн, рис жасмин з мідіями – 115 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні, авторські коктейлі, шеф-кухар Юрій Сім, кілька залів, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

KIN KAO – азійський ресторан на Подолі, де зібрані кращі страви китайської, в’єтнамської та корейської кухонь. Рекомендуємо спробувати чачжан мен зі свининою та бао-бургер з качиною грудкою, овочами та соусом хойсин. Гостям також пропонують авторські коктейлі, а для великих компаній — сети з м’яса, риби та морепродуктів.

Пян-Се бар

Де: Нижній Вал, 33Б.

Бюджет: ₴₴. Закуски (49 — 99 грн), салати (49 — 79 грн), основні страви (89 — 189 грн), десерти (79-129 грн).

Їжа: місо-кук — 89 грн, закуска «Зелений кореєць» — 59 грн, «Яловичина Хе» — 79 грн, пян-се з креветкою — 119 грн, удон з овочами і тофу — 89 грн.

Напої: коктейль «Бора-Бора» — 149 грн, «Кривава Мері» — 149 грн, вино виноградне біле десертне органічне (натуральне) Мускат — 129 грн / 150 мл.

Деталі: бар в історичній частині Києва зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

«Пян-Се бар» – бар корейської кухні з яскравим інтер’єром в затишному дворику на Подолі. Поціновувачі смачної та ексклюзивної їжі приходять сюди в пошуках гастрономічного задоволення. Крім великої кількості основних страв і салатів, в меню представлено безліч закусок. Різноманіття порадує навіть знавців азіатської кулінарії — овочеві, м’ясні закуски і закуски з морепродуктів.

KITAI

Де: вул. Чорновола, 29а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (99-166 грн), локшина (135-235 грн), риба (212-290 грн), м’ясо (145-1118 грн).

Їжа: Суп фо з морепродуктами – 199 грн, салат з куркою – 130 грн, качка по-пекінськи – 1118 грн, тар асорті – 287 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан тайської і китайської кухонь, лаконічне меню, стильний інтер’єр, широка коктейльна карта.

KITAI – ресторан азійської кухні, де основний акцент зроблений на страви Китаю та Таїланду. В KITAI подають страви-візитки двох країн, а також адаптовані страви. Заклад ідеально підходить для ділового обіду або тихої сімейної вечері. Гості приходять сюди за легендарними стравами – качкою по-пекінськи, коропом в кисло-солодкому соусі, куркою гунбао, раменом та локшиною. А суп фо гості можуть зібрати самостійно, обираючи інгредієнти на свій смак.

WhaiThai

Де: вул. Мечникова, 5.

Бюджет: ₴₴. Рамен (119 – 199 грн), стартери (39 – 59 грн), кімбап (79 – 129 грн), боули (99 грн), вок (99 грн), боул місяця (109 – 149 грн).

Їжа: м’ясний рамен даші з куркою розміру S – 119 грн, вегетаріанський рамен спайсі з тофу–грибами розміру L – 199 грн, м’ясний рамен шою з яловичиною розміру М – 149 грн, вегетаріанський рамен карі-кокос з креветками розміру S – 164 грн.

Напої: комбуча – 65 грн, чай – 49 грн, «Рубікон» – 55 грн, тайський сік – 79 грн.

Деталі: азіатський simply food: рамен, локшина, закуски, яскравий авторський інтер’єр з великою кількістю живих рослин, відкрита кухня, доступні різні порції – дитяча, стандартна або велика, локшина власного виробництва.

WhaiThai – невелике бістро паназійської кухні поблизу станції метро «Кловська». Заклад розташований в одному приміщенні з Blur Coffee і має 25 місць для сидіння. Гостям пропонують локшину власного виробництва, яку використовують в раменах і стравах wok. Рамен пропонують на м’ясному чи вегетаріанському бульйоні, до якого пропонують обрати основу — шою з додаванням соєвого соусу та паростків сої, даші зі смаком умамі та водоростями, томатний спайсі, місо з ферментованих бобів або карі-кокос із прянощами і кокосовою піною. Серед начинок до рамену можна обрати курку, яловичину, тофу-гриби або креветки.

Головна фотографія (колаж): WhaiThaiTin TinKin Kao
Фото: Facebook Tin Tin, Asiatique, Дзяо-бар китайська пельменна, Kin Kao, Пян-Се бар, KITAI, WhaiThai

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi