Азія на тарілці: заклади Києва зі стравами азійської кухні. Частина 3 - PostEat

пошук

Азія на тарілці: заклади Києва зі стравами азійської кухні. Частина 3
19-06-2019 0 3202


Заклади Києва зі стравами азійської кухні шукала редакція PostEat. Раніше ми вже розповідали вам про локації, де можна скуштувати смачні страви азійської кухні. Сьогодні продовжуємо знайомити вас із закладами, гастрономічна концепція яких побудована на основі страв Японії, Китаю, В’єтнаму, Тайланду та інших країн Азії. Оберіть одну із цікавих локацій з нашого огляду та влаштуйте собі гастрономічну подорож до Азії, не виїжджаючи зі столиці! Незабутні смаки та оригінальні поєднання вже чекають на вас! Де шукати заклади Києва зі стравами азійської кухні, читайте у нашому матеріалі.

Par Bar ²

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11.

Бюджет: ₴₴. Суші-сети (295 – 1100 грн), роли (80 – 340 грн), закуски і салати (120 – 380 грн), основні страви (155 – 315 грн), десерти (35 – 550 грн).

Страви: Том Ям лаос із креветками – 195 грн, Том Ям на кокосовому молоці з куркою – 165 грн, смажений тофу з соєвими ростками – 115 грн, телятина по-тайськи – 190 грн, рис тяхан з куркою – 135 грн, авторський рол «Унаги» — 290 грн.

Напої: коктейлі – від 170 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 85 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, китайські чаї – від 155 грн.

Деталі: концептуальний ресторан-бар з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 8 видів тютюну), велика літня тераса (на 85 осіб) з розсувним дахом і гойдалкою з м’якими сидіннями, велика кількість живих тропічних рослин для екстрасвіжості, формат take away, можна прийти компанією, dj-сети щоп’ятниці та щосуботи, два контактних бари (внутрішній на 18 осіб і на літній терасі на 8-10 осіб), безкоштовна парковка, що охороняється; резерв столів.

Par Bar ² — це стильний ресторан-бар для любителів димних кальянів, гучних вечірок та азійських страв. Заклад популярний серед киян з декількох причин: тут великий вибір кальянів, у стравах — самобутнє поєднання смаків, а коктейльна карта складена в азійському напрямку та чудово доповнює страви з меню. У літній час прекрасною оазою серед кам’яних джунглів столиці стає літня тераса Par Bar ² з розсувним дахом і гойдалкою з м’якими сидіннями. Там ви можете розміститися великою дружньою компанією за великим столом та відпочивати навіть лежачи. Окрім суші, які тут, доречі, вважаються одними з найкращих у Києві, радимо скуштувати смачний суп Том Ям. У закладі пропонують три види цього супу: Том Ям Лаос із креветками, Том Ям на кокосовому молоці з креветками, та Том Ям з куркою. Всі супи готують на пасті Том-Ям власного виробництва з сухих креветок, чилі, перцю халапеньо та ще багатьох цікавих інгредієнтів. Кожен з них має особливий смак, вартий уваги. Тому радимо спробувати усі три супи та визначити свого фаворита!

Meiwei

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23; Русанівський бульвар, 1а; Новокостянтинівська, 4а; пл. Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх.

Бюджет: ₴₴. Рис (109-165 грн), локшина (109-139 грн), супи (99-189 грн), салати (85-139 грн), десерти (69-75 грн).

Страви (закуски): пад тай з куркою (300 г – 119 грн), дім сами з куркою та овочами, зі шпинатом і тофу (190 г – 99 гр), з креветками та куркою (190 г – 199 грн), спрінг-роли з куркою (240 г – 109 грн), курка теріякі (330 г – 119 грн).

Напої: лимонад базиліковий, чай імбирний, грейпфрутовий тонік (330 мл) – 37 грн.  

Деталі: паназійська кухня; замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. В меню закладу ви знайдете смачні страви тайської, китайської, японської, корейської кухонь. Варто спробувати супи, а також локшину, рис, бао-бургери, баоцзи, дім сами, спрінг роли, салати. Ресторан запустив мобільного чат-бота для тих, хто хоче поласувати улюбленими стравами, не виходячи з дому. З його допомогою можна замовити їжу просто зі смартфона, використовуючи звичний месенджер — Facebook, Viber або Telegram. Обрані страви завжди можна взяти з собою. А по буднях в Meiwei пропонують бізнес-ланчі, які також доставляють гостям через Glovo і Uber Eats.

Touch cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 16.

Бюджет: ₴₴₴. Азія (145 – 585 грн), піца (195 – 395 грн), десерти (20 – 350 грн).

Страви: спрінг-рол з овочами – 145 грн, дім-сами з креветками та шпинатом – 280 грн, суп з локшиною удон, креветкою і куркою – 170 грн.

Напої: Godfather – 260 грн, Sazerac – 200 грн, 20th Century – 280 грн, Raspberry Mojito – 185 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, страви паназійської і європейської кухонь в авторській інтерпретації, 2 окремі VIP-зали, розсувні панорамні вікна, тераса, караоке за попереднім замовленням, винна карта, меню десертів, кальян-бар, меню бізнес-ланчів, формат take away, меню новинок від шефа, в п’ятницю і суботу — pre-party, сork fee, кальян-бар з 12:00, паркінг.

Touch cafe – заклад на Шота Руставелі з особливою атмосферою. Тут зручно влаштовувати бізнес-ланчі з колегами, гучні вечірки до пізньої ночі або романтичні побачення. У меню закладу представлені популярні азійські страви, як от спрінг-роли, дім-сами, супи. Бронюйте столик та приходьте смакувати!

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99 – 469 грн), страви з м’яса (269 – 1759 грн), десерти (67 – 249 грн).

Страви: морська династія ксяо лонг бао – 467 грн, червоний дім сам з крабовим м’ясом – 487 грн, гострий суп з крабом та сиром тофу – 479 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, лате – 70 грн, апельсиновий фреш – 90 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, вегетаріанські страви, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 в будні, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine – це ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво зі стильним концептуальним дизайном та відкритою кухнею. В закладі вам запропонують смачні страви китайської кухні, цікаві авторські коктейлі, а також качку по-пекінськи – страву, яку варто замовити обов’язково! Оцініть усе розмаїття смаків сучасної китайської кухні в BAO • Modern Chinese Cuisine.

Сушия

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 10; пр. Палладіна, 39/16, всі адреси.

Бюджет: ₴₴. Салати (59 — 129 грн), гарячі страви (21 — 139 грн), десерти (59 — 109 грн).

Страви: кранч з креветкою в темпурі – 89 грн, вега рол – 64 грн, теплий рол класичний – 74 грн, сашимі вугор – 129 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: мережа ресторанів сучасної японської кухні, 39 локацій у 13 містах України, суші-бар, сезонне меню, барне меню, меню бізнес-ланчів, єдиний корпоративний дизайн інтер’єру, формат take away, kids friendly, безкоштовна доставка за 60 хвилин.

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» запрошує гостей скуштувати смачні роли, сашимі з різних видів риби та сети для великої компанії. У закладі часто оновлюють меню – вам завжди пропонуватимуть новинки та улюблені страви за доступною ціною!

Fujiwara Yoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 15а; вул. Драгомирова, 11.

Бюджет: ₴₴₴. Роли (65 – 625 грн), сашимі (245 – 1550 грн), десерти (95 – 195 грн).

Страви: рол дабл рейнбоу – 625 грн, сашимі торо – 575 грн, канісу – 345 грн, ебі гедза – 235 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями; меню від шефа, регулярні заходи, доставка, унікальна особливість закладу — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихиро; поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

Fujiwara Yoshi – це ресторан авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та Драгомирова – обирайте зручну локацію та насолоджуйтесь улюбленими японськими стравами.

Фото: Facebook Par Bar ², Meiwei, Touch cafe, BAO • Modern Chinese Cuisine, Сушия, Fujiwara Yoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi