пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Банкетні зали Львова шукала редакція PostEat. Весілля, дні народження, хрестини та річниці хочеться відзначати в особливому колі та особливому місці. Кожна урочиста подія в житті зараз на вагу золота і, поки є можливість зібратись разом та провести час із близькими, не варто її втрачати. Розповідаємо про ресторани Львова, де відсвяткувати урочисту подію можна по-особливому.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Уласа Самчука, 16
Бюджет: ₴₴₴
Страви: м’ясний французький терін – 395 грн, равлики по-бургундськи – 330 грн, палтус з пряними травами – 570 грн, качине філе з картопляним пюре та трюфельним соусом – 485 грн, мільфей мигдалевий з ванільним кремом та сезонними ягодами – 215 грн.
Деталі: французький ресторан & бар, власна барна лабораторія, «особлива атмосфера Парижа», витончені деталі інтер’єру, шеф-кухар Федак Віталій, страви у хоспері, тераса на відкритому повітрі, шефські вечері, підходить для банкетів, резерв столу, години роботи: пн-сб з 12:00 до 23:00, нд з 11:00.
Магія святкувань у ресторані Kilinski стає ще сильнішою, коли усвідомлюєш, що ти знаходишся в серці Стрийського парку. Величні банкетні зали, створені для святкувань будь-яких подій, VIP-кімната для особливих зустрічей, а окрема родзинка ресторану — тераса на даху. Ця локація перетворюється на ідеальне місце для весіль і банкетів та створює атмосферу незабутнього свята.
У ресторані ви можете скуштувати традиційні французькі страви, як ліонський цибулевий суп чи десерт мільфей. Також в Kilinski ви побачите великий вибір авторських коктейлів, які нікого не залишать байдужим. Та повірте, що б ви не обрали, вас приємно здивують збалансованим смаком і подачею. Зарезервувати свято можна за номером +380972021010.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Вітовського, 43а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: бурата буфало з мусом із батату та тартаром із трюфельного тунця – 368 грн, салат з печеного баклажанового філе, домашьної страчатели, прошуто, манго та томатів – 324 грн, язик яловичий в азійській глазурі з пюре із пастернаку – 364 грн.
Деталі: вишуканий ресторан, заклад створений засновниками львівського холдингу «Акурат», кілька зал, підходить для особливих подій, бізнес-ланчі, сніданки, дитяче меню, дегустації, коктейльна карта, літня тераса, кальян, сомельє, парковка, доставка.
Park. Art of Rest — елегантний ресторан у мальовничому львівському парку. Святкування особливої події в ресторані можна провести у двох форматах: розмістити гостей за банкетними або фуршетними столами. Event Hall створений для святкувань: це простора світла зала, яка легко трансформується під будь-які побажання та здатна розмістити від 150 до 350 гостей. Перший поверх Park. Art of Rest підійде для затишного святкування з найближчими. Вишукана та комфортна зала може розмістити до 100 гостей за бенкетними столами та до 250 – за фуршетними. Для святкових подій шеф-кухар Park. Art of Rest розробив фуршетне та банкетне меню. Зарезервувати свято можна за номером +380670082222.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Остапа Нижанківського, 20
Бюджет: ₴₴₴
Страви: Вітелло Тоннато – 260 грн, салат з козячим сиром та запеченим буряком – 345 грн, жульєн з грибами за авторським рецептом – 240 грн, філе тріски запечене з білими грибами, картоплею та зеленим горошком – 780 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, розташований у готелі «Швейцарський» 4*, старовинний інтер’єр, окреме меню з галицькими стравами, страви від шефа, сніданки з 08:00 до 11:00, домашня паста, VIP-зал, банкетні та спеціальні пропозиції, дитяча кімната, дитяче меню, бізнес-ланчі, винний льох, парковка, доставка.
Ресторан Valentino знаходиться в історичній частині Львова на даху чотиризіркового готелю «Швейцарський» і займає два верхніх поверхи старовинної будівлі. Для святкування особливої події у Valentino є зали до 50 гостей, ви можете обрати один із зал: «Зелений» із зимовим садом, світильниками у вигляді бутонів і скляним дахом, теплий «Кавовий» прикрашений люстрами з муранського скла чи вишуканий «Обідній» у класичному стилі. Для особливих камерних подій (до 10 гостей) у ресторані Valentino є затишна VIP-зала та стилізована винна зала. За додатковою інформацією та для резервування свята телефонуйте +380972356777.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Маланюка, 7
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: млинець з копченим лососем та руколою – 360 грн, запечені новозеландські мідії, фаршировані пармезаном у вершках, томатами та часником – 370 грн, качина ніжка сувід з гарбузовим пюре та соусом деміглас – 390 грн.
Деталі: класичний ресторан європейської кухні, вишуканий інтер’єр, знаходиться в однойменному бутік-готелі, страви з мангалу, відкрита кухня, хліб власної випічки, великий вибір міцного алкоголю, резерв столів.
Restaurant Chopin знаходиться в однойменному бутік-готелі біля тихого та мальовничого скверу Євгена Маланюка. В меню — сучасна подача української кухні, яка познайомить з локальними стравами у новій авторській інтерпретації. Затишна та вишукана зала ресторану Chopin з видом на Палац Потоцьких ідеально підходить для святкувань весілля, днів народжень або інших урочистостей. До святкового столу ви можете обрати страви з банкетного меню.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Чорновола, 59
Бюджет: ₴₴.
Страви: фірмовий салат з телятини – 295 грн, рулетики з крем-сиром із ікрою лосося та вугрем – 215 грн, камамбер в сухарях панко з ягідним соусом – 165 грн, телятина тушкована у вершково-ароматному соусі – 320 грн.
Деталі: авторські страви української та європейської кухні, простора зала, підходить для бенкетів та сімейних святкувань, готові бенкетні пропозиції, бізнес-ланчі, фірмові страви з м’яса та риби, стейки, шоу-презентація фірмових страв, резерв столів.
У ресторані «Цепелін» можна відсвяткувати день народження, ювілей, хрестини, весілля чи будь-яку річницю. В меню авторські страви української та європейської кухні. Ресторан готовий прийняти до 150 осіб, є 4 зали: нижній зал з окремим входом у пастельних контрастних кольорах (до 40 гостей), зал за скляною ширмою у стилі ар-деко зі звуковим та світловим обладнанням (на 45 гостей), тераса з панорамними вікнами (до 65 гостей) та великий зал із барною стійкою (на 100 гостей). Також можливо орендувати весь ресторан.
Головна фото: Kilinski
Фото: Facebook Kilinski, Park. Art of Rest, Valentino restaurant, Restaurant Chopin, Zeppelin.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi