Бранчі в Києві: куди йди за смачною їжею та затишною атмосферою на вихідних? - PostEat

пошук

Бранчі в Києві: куди йди за смачною їжею та затишною атмосферою на вихідних?
07-08-2019 0 4442


Бранчі в Києві шукала редакція PostEat. Ми добре знаємо, як вам не хочеться стояти біля плити та готувати сніданок чи обід на вихідних. Тому підготували для вас огляд локацій столиці, куди можна піти на смачний бранч всією родиною. Серед обраних нами закладів є й такі, що подають бранчі до пізнього вечора – приходьте, коли забажаєте! Де шукати бранчі в Києві, читайте у нашому матеріалі.

Milk Bar

Де: вул. Шота Руставелі, 16.

Бюджет: ₴₴. Десерти (95–135 грн), салати (119–225 грн), супи (75–89 грн).

Страви: (з меню бранчів) тост з яйцем пашот та копченим лососем – 210 грн, молода спаржа з прошуто чи лососем на вибір – 215 грн, омлет з куркою – 145 грн, вафлі з лобстером – 415 грн.

Напої: Matcha Meiso Latte — 110 грн, капучино – 55 грн, кемекс – 69 грн, фільтр-кава – 65 грн.

Деталі: кав’ярня, американська нова кухня, з вівторка по п’ятницю сніданки з 08:00 до 11:30, в понеділок сніданки подають цілий день, бранчі у вихідні дні з 09:00 до 23:00, зручне розташування, формат take away, kids friendly, тераса, великий вибір десертів, можливість замовити торт.

В одному з найбільш інстагенічних закладів Києва — Milk Bar – ви можете скуштувати смачні бранчі вихідного дня. Щосуботи та неділі з 09:00 до 23:00 у закладі діє спеціальне меню бранчів: куштуйте страви з яйцями, різноманітні вафлі та страви з суперфудами й навіть бранч-коктейлі.

Secret Garden by Sweet Book

Де: вул. Сагайдачного, 15 (Riviera House).

Бюджет: ₴₴₴. Каші (145 грн), страви з яєць (170–290 грн), салати (210 – 290 грн), основні страви (130 – 290 грн).

Страви:  (з меню бранчів) 3 види хамону та кондіменти – 490 грн, крок-мадам з лососем та голландським соусом – 290 грн, кіноа з родзинками та авокадо – 210 грн, чіабата з печінкою тріски – 290 грн, білковий омлет з чорним перцем та пармезаном – 290 грн, яйце «Рояль» з копченим лососем і червоною ікрою – 230 грн.

Напої: Graziano Merotto Cuvee – 360 грн/ 150 мл, Pinot Noir Vicar’s Choice – 190 грн/ 150 мл, Gran Reserva – 2500 грн.

Деталі: кафе від мережі кондитерських Sweet Book, літня тераса, сніданки, бранчі, шоколадні цукерки ручної роботи, формат to go, свіжа випічка, безглютенові десерти, авторське морозиво, часто проходять презентації та світські заходи.

Заклад Secret Garden by Sweet Book працює в готелі Riviera House, потрапити до закладу можна через другий поверх готелю. Це секретна тераса в самому центрі історичного Подолу, справжня оаза поруч з київським фунікулером. Заклад спеціалізується на бранчах і сніданках. В меню є страви з яєць (наприклад, яйце «Рояль» з копченим лососем і червоною ікрою, омлет з лангустином і весняними кабачками). Для тих, хто на дієті, рекомендуємо білковий омлет з чорним перцем і пармезаном. Зверніть увагу і на спеціальну пропозицію для ідеального недільного бранчу – при замовленні тарілки хамону з закусками діють спеціальні ціни на алкоголь: Cava Codorníu бокал — 100 грн / 150 мл, 500 грн – пляшка.

Grill do Brasil

Де: бул. Лесі Українки, 24.

Бюджет: ₴₴. Родізіо (699 грн), родізіо weekend (699 грн), десерти (119 грн), домашнє вино на ваш вибір: 99 грн / 150 мл.

Страви: родізіо weekend – 699 грн.

Напої: Caipirinha – 119 грн, Caipirinha Royal в ананасі – 299 грн, домашнє вино – 99 грн.

Деталі: акцент на м’ясі, резерв столів, бізнес-ланчі, паркінг, доставка, тераса, kids friendly, сучасний інтер’єр, винна і коктейльна карти, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 по буднях, ланч по буднях з 15:00 до 18:00.

У ресторані Grill do Brasil діє бразильська традиція обслуговування «родізіо» – клієнт платить фіксовану суму і насолоджується м’ясом, яке йому приносять офіціанти. До м’яса запропонують домашнє вино або коктейль Caipirinha. Зверніть увагу: на вихідних з 14:00 ви можете замовити родізіо weekend за 699 грн (до пропозиції входять м’ясні делікатеси, ананас та салат-бар).

Любчик на Бессарабці

Де: Бессарабська площа, 7.

Бюджет: ₴₴. Салати (89 грн), супи (69 – 99 грн), страви на компанію (99 – 169 грн).

Страви: (з меню пікніка) півкіло мідій — 98 грн, шашлик з початками кукурудзи — 98 грн, лаваш з сиром сулугуні — 29 грн, устриці — 29 грн/ шт. 

Напої: келих вина: брют, шардоне або мерло — 39 грн.

Деталі: одеський ресторан та інтелігентний пивбар, зали для банкетів, фуршетів, родинних та корпоративних свят, мідії та раки, kids friendly, pets friendly, сніданки, сезонні пропозиції в меню, тераса, формат take away.

«Любчик на Бессарабці» запрошує гостей поїсти та випити смачненького! Тут щонеділі з 12:00 до 16:00 влаштовують такий пікнік, що уся Бессарабка в шоці! В спеціальному меню – страви та вина, що вже встигли полюбитися киянам, і все це – за демократичною ціною. Варто забронювати столик заздалегідь, аби не пропустити смачну подію!

Bootlegger

Де: просп. Соборності, 5.

Бюджет: ₴₴. Стартери (59–195 грн), паста (105–198 грн), основні страви (109–379 грн).

Страви: (з меню бранчів) «Англійський сніданок» – 149 грн, вівсяна каша на кокосовому молоці з горіхами кеш’ю – 79 грн, «Яйця Бенедикт» — 121 грн, сирники – 117 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, лавандовий лимонад – 69 грн, капучино – 59 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Змістовне меню бранчів у закладі Bootlegger діє по суботах та неділях з 10:00 до 16:00. В меню – великі смачні сніданки, улюблені сирники, бельгійські вафлі та вівсянка. Також ви можете замовити безліміт кави, чаю, соку, ігристого або коктейлю «Мімоза» за доволі демократичною ціною. Зверніть увагу: до 18 серпня у Bootlegger діє меню Іtalian Weeks – замовляйте піцу, пасту, сети для компанії та коктейлі за вигідними цінами.

BARVY

Де: вул. Мечникова, 3.

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (55–315 грн), салат (135–205 грн), страви з м’яса (135–325 грн).

Страви та напої: з меню бранчів на дату, що вас цікавить, можна ознайомитися за запитом на офіційній сторінці у фейсбуці.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі.

У ресторані BARVY гості можуть не лише замовити сніданки, а й насолодитися смачними бранчами. Вони проходять кожної неділі з 13:00 до 16:00 у форматі фуршетного столу з фіксованою ціною – 459 грн/ персона. Дітям до 10 років – безкоштовно, з 10 до 15 років — 50% від ціни. Зверніть увагу: бранчі проводять за наявності бажаючих, тож краще повідомити ресторан про своє бажання відвідати бранч заздалегідь.

Фото: Facebook Milk Bar, SWEET BOOK, Grill do Brasil, Любчик на Бессарабці, Bootlegger, BARVY

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi