Брускети у закладах Києва: швидкий перекус і прекрасна закуска до вина - PostEat

пошук

Брускети у закладах Києва: швидкий перекус і прекрасна закуска до вина
02-07-2019 0 3852


Брускети у закладах Києва шукала редакція PostEat. Раніше ми вже розповідали вам детально про цю страву в цьому матеріалі. Сьогодні розкажемо, де шукати різноманіття брускет у ресторанах, кафе та барах Києва. Більшість закладів з нашого огляду мають демократичну цінову політику – ви можете скуштувати не лише брускети, а й інші ваші улюблені закуски за доступними цінами. Де шукати брускети у закладах Києва, читайте у нашому матеріалі.

4844 Outlaw Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 13.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95 – 260 грн), салати (155 – 210 грн), бургери (180 – 255 грн), десерти (45 – 110 грн).

Страви: брускети з креветками та гуакамоле – 160 грн, брускети з печерицями та шпинатом – 95 грн, брускети з персиком та козячим сиром – 125 грн. 

Напої: коктейлі – від 150 грн, вино – від 105 грн/бокал, міцний алкоголь – від 75 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 75 грн.

Деталі: двоповерховий pre-party бар, лаконічне меню з акцентом на бургери, легкі закуски та салати, великий вибір кальянів (5 видів девайсів и 7 видів тютюну), сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, концептуальна барна карта, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, можна прийти компанією, резерв столів.

Шукаєте ідеальний заклад для відпочинку як вдень, так і ввечері? Завітайте до 4844 Outlaw Bar — це дуже популярний та стильний заклад від творців Par Bar й Par Bar ²! Окрім смачних брускет (в меню є 3 види), вам запропонують великий вибір кальянів та коктейльну карту, що вразить смаковим різноманіттям навіть найвибагливіших гурманів. Доречі, брускети тут готують на справжній італійській чіабаті! Влітку у 4844 Outlaw Bar особливо комфортно та вдвічі смачніше насолоджуватися стравами на терасі, що потопає в густій зелені дерев, а теплими вечорами освітлення створює затишну та магнетичну атмосферу, з якою зовсім не хочеться розлучатися. Доповнювати брускети радимо вишуканими винами з Італії чи Франції або ж цікавими коктейлями. У будь якому разі буде дуже смачно — переконайтесь самі!

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127 – 289 грн), домашня паста (119 – 298 грн), десерти (25 – 98 грн).

Страви: брускета з запеченим перцем – 84 грн, брускета з лососем – 98 грн, брускета «Помодоро» — 70 грн.

Напої: L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн, L’Acino Chora Rosso – 520 грн, Canella Prosecco – 500 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідним, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

Столичний ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду «50 Top Pizza». Київський заклад посів тридцяту сходинку цього рейтингу, тож ми радимо вам якомога швидше забронювати столик у закладі! Спробуйте не лише неаполітанську піцу, але й смачну пасту та брускети – ідеальну закуску під італійські вина, котрі подають у закладі.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65 – 230 грн), закуски та салати (95 – 317 грн), піца (175 – 324 грн), десерти (71 – 97 грн).

Страви: брускета: печений перець, песто, прошуто/козячий сир, сальса, анчоус/з лососем гравлакс та копченим йогуртом – 95 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 75 грн, базиліковий лимонад – 70 грн, лате – 52 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Заклад Mimosa Brooklyn Pizza кияни вже давно полюбили за неперевершений смак піци з печі, оригінальні фірмові коктейлі та стильний концептуальний інтер’єр. В ресторані у якості закуски до вин пропонують три види брускет – з м’ясом, рибою та сиром. Радимо замовити всі три!

Piccolino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гончара, 67.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145 – 415 грн), паста (197 – 995 грн), десерти (65 – 295 грн).

Страви: брускети з томатами та авокадо — 145 грн, брускети з перцем і козячим сиром – 145 грн, брускета з м’ясом краба – 415 грн, брускети з курячим паштетом, грушею та чорним трюфелем – 198 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, ресторан домашньої італійської кухні з найбільшим вибором Prosecco в Україні, сезонне меню, спеціальні страви від шеф-кухаря, моцарела-бар, просеко-бар, паста домашнього приготування, тераса, можливість замовити страви без глютену.

Piccolino – ресторан італійської кухні з найбільшою в Україні колекцією видів просеко, ви знайдете тут 40 видів цього ігристого вина. До просеко у закладі радять замовляти легкі закуски, у тому числі й чотири види брускет. Варто звернути увагу і на фірмову страву закладу – пікантну пасту, що подається в головці сиру.

Corvina

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а.

Бюджет: ₴₴₴. Крудо-бар (120 – 2432 грн), карпачо і тартари (208 – 384 грн), салати (110 – 540 грн), піца (179 – 290 грн).

Страви: брускети: з томатами, моцарелою та базиліком – 112 грн, з прошуто крудо і томатами – 172 грн, з крабом та авокадо – 292 грн, з маринованим абрикосом та козячим сиром – 148 грн.

Напої: імбирний лимонад – 48/ 190 грн, апельсиновий фреш – 85 грн, еспресо – 50 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться на Оболоні, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.

Ресторан сучасної італійської кухні Corvina пропонує гостям скуштувати різноманітні вина у одній із двох винних кімнат, а також доповнити їх смачними закусками. Ви можете обрати карпачо, тартари, асорті закусок чи будь-яку з чотирьох брускет на свій смак. Якщо ви вагаєтесь, з якою закускою поєднати ваше вино, скористайтеся порадами сомельє.

Champion Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий»).

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті та салати (75 – 455 грн), хоспер-страви (250 – 1500 грн), десерти (95 – 250 грн).

Страви: брускета з телятиною та соусом «Танато» — 75 грн, з лососем та крем-сиром – 75 грн, з чатні з печеного перцю – 75 грн.

Напої: обліпиховий моктейль – 95 грн, апельсиновий фреш – 95 грн, еспресо – 60 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум-рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», шеф-кухар Армен Манукян, американська та європейська кухні, авторська подача, денне та нічне меню, спеціальне спорт-меню для вболівальників, велика винна карта, вина побокально, класичні та авторські коктейлі, караоке, кейтеринг, підходить для організації заходів різного формату, резерв столів.

Champion Hall запрошує гостей посмакувати трьома видами брускет, які тут радять доповнити цікавими авторськими та класичними коктейлями. У закладі також представлена велика винна карта, а вина можна замовити як побокально, так і у пляшці. У Champion Hall люблять дивувати гостей незвичними поєднаннями інгредієнтів у стравах, тож гастрономічне задоволення вам гарантоване!

Фото: Facebook 4844 Outlaw Bar, POSITANO, Mimosa Brooklyn Pizza, Piccolino, Corvina, Champion Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi