Бургери жовтня: що смачного пропонують улюблені та нові заклади? - PostEat

пошук

Бургери жовтня: що смачного пропонують улюблені та нові заклади?
11-10-2019 0 1422


Де шукати смачні бургери в Києві, дізнавалась редакція PostEat. Раніше ми детально розповідали вам про різноманітні бургери: історію страви писали у цьому матеріалі, а тут розповідали про особливості рибних бургерів. Також ми розповідали ва про те, де можна знайти бургери з салатом замість булки. Сьогодні ж розкажемо вам цікаві факти з історії гамбургера. Його назва походить від топоніма Гамбург. Попередником сучасного гамбургера називають німецьку страву «Hamburger Rundstück», яка була популярною ще в 1869 році: яловичий фарш подавали на тостах або булці.

Є відомості, що перший гамбургер продав 27 липня 1900 американець Луї Лессінг в його рідному місті Нью-Гейвен. Протягом наступних 100 років гамбургер поширився по всьому світу в результаті появи концепції швидкого харчування і нової бізнес-моделі — франшизи.

А де шукати смачні бургери в Києві, розкаже PostEat.

Par Bar

Де: вул. Шота Руставелі, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–180 грн), салати (135–260 грн), WOK (90–130 грн), основні страви (170–280 грн), піца (105–185 грн), десерти (35–95 грн).

Страви: «Пар-Бургер» — 180 грн. 

Напої: коктейлі – від 185 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 90 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 105 грн.

Деталі: концептуальний pre-party-бар з затишною та дружньою атмосферою в центрі Києва, дизайнерський інтер’єр в стилі лофт, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 7 видів тютюну), в меню представлені популярні страви різних країн світу, концептуальна барна карта, напівферментований чай, літня тераса, game space на -1 поверсі, можна прийти компанією, резерв столів.

Яскравий та стильний Par Bar з атмосферою як вдома буквально створений для зустрічей з друзями та приємного відпочинку. Тут гармонійно поєднуються кальяни, бар та космополітична кухня, створюючи магнетичну синергію. Радимо спробувати тут фірмовий «Пар-Бургер»: у його складі ніжна пшенична булочка, яловича котлета, приготована на грилі, ароматний чедер, овочі, салат ромен та декілька видів соусів. Подають бургер з картоплею фрі та соусом барбекю до неї. Такий бургер чудово підійде у якості ситного обіду чи вечері. Також радимо скуштувати його у поєднанні з одним із авторських коктейлів від бартендерів Par Bar, які готують тут виключно на преміальному алкоголі з додаванням натуральних фруктових пюре чи сиропів. Просто запитайте у офіціанта про найвдаліше поєднання — запевняємо, ви будете дуже вражені тандемом смаків!

4844 Outlaw Bar

Де: Кловський узвіз, 13

Бюджет: ₴₴. Бургери (190–310 грн), закуски (95–260 грн), салати (180–265 грн), основні страви (185–345 грн).

Страви: 4844 with Bourbon Sauce – 210 грн, Tuna Burger with Guakamole – 310 грн, Original burger – 190 грн, Burger with dor blu sauce – 195 грн. 

Напої: коктейлі – від 150 грн, вино – від 105 грн/бокал, міцний алкоголь – від 75 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 75 грн.

Деталі: двоповерховий pre-party бар з духом свободи та атмосферою, як у сучасних барах Мангеттена, знаходиться неподалік станції метро «Кловська», лаконічне меню з акцентом на бургери, легкі закуски та салати, сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, концептуальна барна карта, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, можна прийти компанією, резерв столів.

4844 Outlaw Bar — стильний двоповерховий pre-party бар з дизайнерським інтер’єром та атмосферою, як у сучасних барах Мангеттена! Тут можна не лише влаштувати party з друзями чи відсвяткувати важливу для вас подію, але й смачно попоїсти. Так, вам запропонують 6 видів різноманітних бургерів (від 190 до 310 грн). Якщо ви полюбляєте рибу, радимо звернути увагу на Tuna Burger with Guakamole, який складається з повноцінного стейку з тунця мінімального прожарювання, салат сивід та гуакамоле зі свіжого авокадо і в’ялених томатів Sun-Dried. Бургер 4844 with Bourbon Sauce порадує любителів яловичини завдяки соковитій котлеті у поєднанні з сиром Чедер, овочами, салатом бостон та соусом з Jack Daniel’s. Original burger смакуватиме любителям хрусткого та ароматного бекону, а для поціновувачей благородних сирів радимо Burger з соусом Дор Блу.

ПТАХА

Де: вул. Ігорівська, 5

Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч (125-155 грн). Закуски (105–195 грн), салати (98–155 грн), основні страви (155–860 грн).

Страви: бургер з рваною куркою – 155 грн, «найкрутіший Чізбургер з яловичиною» — 165 грн, страус бургер – 210 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, лате – 45 грн, чай – 60 грн, лимонад – 85 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.

«ПТАХА» — м’ясний ресторан на Подолі. Протягом жовтня у закладі діє BURGER FEST: смакуйте за фестивальною ціною шість авторських бургерів (з індичкою, яловичиною, беконом з індички, рваною та хрумкою куркою й м’ясом страуса)! Приходьте, буде смачно!

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–249 грн), основні страви (199–1390 грн), стейки (445–995 грн).

Страви: чорний бургер з мармуровою яловичиною – 198 грн, бургери альбіноси з лобстером – 485 грн.

Напої: Moёt&Chandon Brut Imperial – 2950 грн, Deutz Brut Rose – 1600 грн, Chateau Haut-Mouleyre, 2016 – 950 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Смакуйте суші, бургери та інші страви у азійському стейк-хаусі Oxota NA Ovets! В меню закладу ви знайдете два види бургерів – з яловичиною та лобстером. Радимо скуштувати бургери альбіноси з лобстером, картоплею по-домашньому та соусом чилі гарлік – буде смачно!

Mur Mur

Де: вул. Пушкінська, 42/4

Бюджет: ₴₴. Супи (125–165 грн), закуски та салати (135–365 грн), десерти (75–255 грн).

Страви: веганський бургер iз кіноа та грибів – 220 грн, MUR MUR бургер з бичачих хвостів – 305 грн, бургер із телятини з картоплею фрі – 305 грн, голий бургер – 295 грн.

Напої: bacardi 8 old Cuban – 195 грн, gold digger – 195 грн, ginger lemonade – 95 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, панорамний вид на центр столиці, страви для вегетаріанців та веганів, тераса на даху, авторські коктейлі, кальян, вінілові платівки, працює з 12:00 до 02:00 щодня, резерв столів до 21:00.

В меню закладу Mur Mur ви знайдете кілька видів бургерів, себед них – «голий бургер» та веганський веганський бургер iз кіноа та грибів. Радимо скуштувати обидві страви у тандемі з цікавими коктейлями з барної карти вже сьогодні!

T-Bone Prime Beef

Де: вул. Княжий Затон, 2/30

Бюджет: ₴₴. Салати (55–169 грн), бургери (149–599 грн), страви BBQ (99–399 грн).

Страви: «Веганбургер» — 189 грн, «Луї» — 229 грн, «Стейкбургер» — 249 грн, «Пілігрим» — 159 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: стейкхаус на Позняках, класичні та альтернативні стейки, бургери, страви на вогні у хоспері, винна карта, BBQ меню, магазин стейків, take away.

В T-Bone Prime Beef вас вразить велике різноманіття бургерів у меню. «Той самий» бургр знайдет навіть найвимогливіший гурман. Хочете справді наїстися? Обирайте бургер «Великий тато». Надаєте перевагу вегетаріанським стравам? Обирайте «Веганбургер»! А до обраного бургера вам обов’язково запропонують цікаві напої, тож насолоджуйтеся трапезою.

Фото: Facebook Par Bar, 4844 Outlaw Bar, ПТАХА, Oxota NA Ovets, Mur Mur, T-Bone Prime Beef

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi