Something special: бургери з рибою та морепродуктами в закладах Києва - PostEat

пошук

Something special: бургери з рибою та морепродуктами в закладах Києва
02-10-2019 0 499


Бургери з рибою та морепродуктами в закладах Києва шукала редакція PostEat. Ідеальний варіант для тих, хто не любить червоне м’ясо, постує або дотримується вегетаріанства — бургер з рибою та морепродуктами. Його готують з тунцем, рожевим кальмаром, дикими креветками, каракатицею, червоним окунем, анчоусами та навіть з делікатесними лобстером — де скуштувати апетитні бургери з рибою та морепродуктами, розповідаємо в новому огляді.

Перший рибний бургер, з яким багато хто знайомий з дитинства — філе-о-фіш, який продається міжнародною мережею ресторанів швидкого харчування McDonald’s. Він був створений у 1962 році Лу Гроен, власником франшизи «Макдональдс» у місті Цинциннаті, штат Огайо. Ідея створення рибного бургера народилась через падіння продажів яловичих гамбургерів у п’ятницю, оскілки більшість населення сповідували римо-католицизм та утримувались від вживання м’яса в цей день. Попри те, що склад філе-о-фіш протягом багатьох років змінювався, основа його інгредієнтів залишалась незмінною — смажене в паніровці філе риби, соус тартар та пастеризований плавлений американський сир. Ми пропонуємо вам спробувати авторські бургери з рибою та морепродуктами, які подають в закладах Києва. Друзі, а ви полюбляєте рибні бургери?

Flagman. Риба і морепродукти

Де: вул. Глибочицька, 44; вул. Микільсько-Слобідська, 1а; вул. Драгоманова, 19.

Бюджет: ₴₴₴. Страви: бургер з тунцем і авокадо – 180/195 грн, бургер з рожевим кальмаром – 95/110 грн, бургер з дикою креветкою – 110/125 грн, бургер з каракатицею – 150/165 грн, бургер з ікрою – 120/135 грн. Бургери можна замовити як окремо, так і з картоплею фрі та соусом айолі.

Деталі: мережа магазинів-ресторанів для рибних гурманів.

Flagman — один з найбільших рітейлерів в Україні, що пропонує найширший вибір риби і морепродуктів. Свіжу рибу і морепродукти можна придбати у фірмових магазинах-ресторанах Flagman в Києві, Дніпрі та Одесі. Гостям пропонують не тільки купити свіжу продукцію з собою, але і приготувати будь-яку вподобану рибу з вітрини улюбленим способом. До того ж в усіх магазинах-ресторанах готують і подають морські делікатеси першої свіжості і культивують демократичну атмосферу. Кухнею заправляє один з найдосвідченіших шеф-кухарів України Руслан Ретьман, але останнє слово завжди залишається за гостем: він співавтор страви нарівні з кухарем. За ефектним приготуванням свого замовлення на грилі теппан гості можуть спостерігати наживо. В меню магазинів-ресторанів Flagman величезний вибір страв з риби і морепродуктів — бургери, поке-боули, тартари, салати та інше. Секрет дивовижного смаку рибних бургерів у бездоганній якості та свіжості інгредієнтів.

4844 Outlaw Bar

Де: Кловський узвіз, 13

Бюджет: ₴₴. Бургери (190–310 грн), закуски (95–260 грн), салати (180–265 грн), основні страви (185–345 грн).

Страви: tuna burger with guakamole – 310 грн.

Напої: коктейлі – від 150 грн, вино – від 105 грн/бокал, міцний алкоголь – від 75 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 75 грн.

Деталі: двоповерховий pre-party бар, знаходиться неподалік станції метро «Кловська», лаконічне меню з акцентом на бургери, легкі закуски та салати, сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, концептуальна барна карта, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, можна прийти компанією, резерв столів.

4844 Outlaw Bar — це бар на Печерську зі стильним дизайном, атмосферою, як у сучасних барах Мангеттену, та концептуальною авторською барною картою. В закладі лаконічний інтер’єр з грамотним зонуванням, великий вибір міцного алкоголю преміального рівня, достойна винна карта, космополітичне меню та змістовна кальянна карта. Усе це робить 4844 Outlaw Bar однією з найулюбленіших pre-party локацій серед киян. В меню представлено 6 видів бургерів, які за оцінкою гостей вважаються одними з кращих у Києві. Рекомендуємо спробувати tuna burger with guakamole — в ніжну булочку кладуть повноцінний стейк тунця мінімального ступеня прожарювання, салат сивід, свіжий огірок, доповнюючи смак страви гуакамоле зі стиглих авокадо з в’яленими томатами. До речі, якщо любите фудпейрінг, то 4844 Outlaw bar — це саме той заклад, куди варто їхати за ідеальними поєднаннями. Просто запитайте у офіціантів, який авторський коктейль найкраще буде поєднуватися з вашим бургером, та насолоджуйтесь захоплюючою грою смаків.

Анчоусная

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (56–98 грн), бургери (98–168 грн), супи (45–68 грн).

Страви: бургер з червоним окунем, щупальцями кальмара та соусом цезар – 114/154 грн, бургер з блакитною макреллю та грибним соусом – 114/154 грн, бургер з мідіями або рапаною у вершково-сирному соусі – 118/168 грн, бургер з чорноморським анчоусом – 58/98 грн.

Напої: бочкове просеко – 65 грн/150 мл, пунш лимонно-базиліковий – 39 грн, вишнівка – 39 грн/50 мл.

Деталі: рибний ресторан, монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Черноморка», великий вибір свіжої риби, власний вилов, вина келихами, домашні настоянки.

«Анчоусная» — монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Черноморка», який відкрився в центрі Києва наприкінці вересня. Інтер’єр ресторану витриманий в морській стилістиці та синій гамі кольорів. В меню рибного ресторану представлено чотири види бургерів, які можна замовити у маленькому або великому розмірі. В «Анчоусній» пропонують бургер з червоним окунем, з блакитною макреллю, з мідіями або рапаною та з чорноморським анчоусом.

Star Burger

Де: вул. Хрещатик, 7/11, пр-т Перемоги, 26, ТРЦ Smart Plaza Polytech, всі адреси.

Бюджет: ₴₴. Бургер-сети (159–269 грн), закуски (29–189 грн), десерти (34–99 грн).

Страви: сет «Fish Бургер» – 179 грн.

Напої: мілкшейк Monster Star Shake – 149 грн, Cosmopolitan – 99 грн, какао з маршмелоу – 79 грн.

Деталі: ресторан американської кухні, бургер-меню, стейки, страви для вегетаріанців, коктейльна карта, сніданки щодня з 10:00, формат take away, літня тераса, резерв столів.

Star Burger — мережа ресторанів з класичною американською кухнею, де 15 видів бургерів подають в оригінальній картопляній булочці. Прихильникам здорового харчування сподобаються «голі» бургери, які подають в листі салату замість булочки. До кожного бургера в закладі подають фірмові зелені рукавички. Залежно від пори року, меню доповнюють сезонними пропозиціями. Рекомендуємо спробувати сет «Fish Бургер» — булочка з соковитим філе білої риби в темпура та соусом, яку подають STARфрайс та салат коул-слоу.

Crab’s Burger

Де: вул. Воздвиженська, 21-23

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (148–298 грн), салати (129–289 грн), бургери (139–498 грн).

Страви: crab’s burger з котлетою з краба – 289 грн, бургер з котлетою з тунця та креветок – 199 грн.

Напої: Grey Goose Le Grand Fizz – 189 грн, Napoleon Champange – 139 грн, Vintage love – 169 грн.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, безліч страв з морепродуктів, бургери з морепродуктами, стейки, винна карта, затишна літня тераса в центрі Воздвиженки.

Crab’s Burger — перший в Україні краб-хаус і сіфуд-бар з концепцією доступних морепродуктів. Інтер’єр закладу стильний і лаконічний, з великою кількістю живих рослин. Загалом в Crab’s Burger пропонують 8 видів бургерів — тут можна скуштувати знамениті бургери з м’ясом краба і лобстера, а також фаланги королівського краба. Бургер з котлетою з тунця та креветок можна замовити як у класичній свіжоспеченій булочці бріош, так і в листі салату замість булочки. Всі бургери подають з картоплею фрі та салатом.

True Burger Bar

Де: вул. Богдана Хмельницького, 42

Бюджет: ₴₴. Бургери (118–248 грн), салати (33–168 грн), закуски (45–168 грн).

Страви: бургер з креветками – 228 грн, азовський бик-бургер – 168 грн.

Напої: Machu Piсchu – 188 грн, Bloody Mary – 158 грн, Kentucky Express – 178 грн.

Деталі: ресторан сучасної американської кухні, коктейльний бар, коктейльна карта, контактна барна зона, два поверхи, інтер’єр в стилі лофт, тематичні вечірки, можна прийти з собакою.

True Burger Bar — стильний ресторан американської кухні, де котлети для бургерів готують з української фермерської яловичини та подають їх із соусами власного приготування. В True Burger Bar дотримуються правил своєї назви у всьому — в меню ви знайдете чесний і повний опис інгредієнтів кожного з 14 бургерів. Рекомендуємо спробувати азовський бик-бургер з двома рибними котлетами замість булки і соусом тартар та легкий бургер з креветками і солоним огірком.

Фото: Facebook Flagman. Риба і морепродукти, 4844 Outlaw Bar, Анчоусная, Star Burger, Crab’s Burger, True Burger Bar

Головна фотографія (колаж): Flagman. Риба і морепродуктиАнчоусная4844 Outlaw Bar

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi