California Guide Michelin: серед 27 нових ресторанів жодного — з трьома зірками - PostEat

пошук

California Guide Michelin: серед 27 нових ресторанів жодного — з трьома зірками
07-06-2019 0 1829


3 червня на церемонії нагородження Michelin представив ресторани, що були відзначені зірками у каліфорнійському гіді Мішлен. Це перший путівник, що охопив одразу весь штат і об’єднав Сан-Франциско, Лос-Анджелес, округ Оріндж, Сан-Дієго, Сакраменто і Центральне узбережжя під червоним прапором гастрономічних звершень. Кількість ресторанів у новому гіді становить 90: серед них — 27 дебютантів.

По суті, новий California Michelin Guide — це поєднання уже існуючого путівника «San Francisco Bay Area & Wine Country», до якого входять 57 ресторанів, та путівника містом янголів. Саме до Лос-Анджелесу було прикуто  найбільше уваги — місто повернулося на сторінки видання після 10-річної відсутності.  Проте тріумфу не сталося: жоден з лос-анджелеських дебютантів не відзначили найвищою нагородою — 3 зірками, якою відзначають видатну роботу кухарів закладу, зразкові інгредієнти, процес приготування, доведений до мистецького рівня та страви, що стають класикою.

Отже, усі сім трьохзіркових ресторанів належать регіону затоки Сан-Франциско. Серед них —французькі ресторани «Benu» та «The French Laundary»; ресторани каліфорнійської кухні «The restaurant at Meadowood», «Manresa» та «Quince». 2019 року у путівнику затокою Сан-Франциско також дебютували «Atelier Crenn» — ресторан вишуканої французької кухні шеф-кухара Домінік Кренн та «Single Thread» — ресторан сучасної американської кухні, розташований у міні-готелі. Ресторан «Saison», що був відзначений трьома зірками у путівнику «San Francisco Bay Area & Wine Country», втратив одну зірку.

Benu

Де: Сан-Франциско

Ресторан Benu пропонує гурманам авторські страви французької та сучасної американської кухні. Потрапити в ресторан гості можуть, забронювавши столик за два місяці до візиту і заздалегідь обговоривши меню. Benu також славиться своїм обслуговуванням — занадто безпосередній і розслаблений персонал для ресторану такого рівня нерідко викликає приємне здивування у гостей.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

The restaurant at Meadowood

Де: Сент-Хеліна, округ Напа

The restaurant at Meadowood спеціалізується на органічній каліфорнійській кухні. Команда кухарів на чолі з шеф-кухарем створюють з артизанських продуктів страви, що є вершиною невимушеної розкоші.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Manresa

Де:  Лос-Гатос, округ Санта- Клара

Manresa вважається одним із найгостинніших і найстильніших ресторанів вишуканої кухні в регіоні затоки Сан-Франциско. Шеф-кухар Девід Кінч працює з найбільш шанованими локальними виробниками, перетворюючи продукти в витвори кулінарного мистецтва.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Quince

Де: Сан-Франциско

Колись легендарний Quince був храмом традиційної кулінарії, але талановитий шеф-кухар Майкл Туск зробив меню більш сучасним і інновативним. У Quince готують виключно зі свіжих фермерських інгредієнтів від локальних виробників. Ще однією цариною, у якій Quince вважається еталоном, — поєднання їжі та вина.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

The French Laundary

Де: Юнтвіл

Ресторан The French Laundary шеф-кухаря Томаса Келера з ріку в рік відзначають за його приголомшливе місце розташування, бездоганний сервіс і виняткову їжу. Щодня команда кухарів створює два унікальних дегустаційних меню з дев’яти страв і ретельно стежить за тим, щоб інгредієнти не повторювалися.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Atelier Crenn

Де: Сан-Франциско

Atelier Crenn — це невеликий, але дуже вишуканий простір. Лише 8 столів, 13 страв в меню і лист очікування на кілька місяців вперед. Шеф-кухар ресторану Домінік Кренн готує для своїх гостей складні та гармонійні страви з історією та дуже поетичними назвами.

До прикладу, страва з назвою «Де широкий океан тулиться до іспанської землі» — це авторське прочитання страви surf and turf. А  «Спостерігаючи за відпочинком звіра під листям» — це сквоб, захований під тонким фруктовим шаром з копченим соусом з буряка.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Single Thread

Де: Хілдбург, округ Сонома

У ресторані американської кухні Single Thread пропонують вишукане меню, що складається з 12 страв, та продуману до найдрібніших деталей атмосферу. Тут дотримуються японської філософії гостинності «омотенасі», догматом якої є приницип «клієнт важливіший за вас».

Шеф ресторану Кайл Коннотон ретельно розробляє меню для кожного мікросезона, в залежності від врожаю локальної ферми. Наприклад, пізньою весною у гостей з’являється можливість насолоджуватися вареним фуа-гра з сушеним, ферментованим буряком та дикою зеленню, а взимку — тартаром з гарбуза з крабом і піною з місо-макрута.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Загалом, перелік усіх мішленівських ресторанів Каліфорнії виглядає так:

Три зірки

Atelier Crenn

Single Thread

Benu

The restaurant at Meadowood

Manresa

Quince

The French Laundary

 

Дві зірки

Acquerello

Де: Сан-Франциско

Baumé

Де: Пало-Альто

Californios

Де: Сан-Франциско

Campton Place

Де: Сан-Франциско

Coi

Де: Сан-Франциско

Commis

Де: Окленд

Lazy Bear

Де: Сан-Франциско

n/naka

Де: Лос-Анджелес

Providence

Де: Лос-Анджелес

Saison

Де: Сан-Франциско

Somni

Де: Лос-Анджелес

Sushi Ginza Onodera

Де: Лос-Анджелес

Urasawa

Де: Лос-Анджелес

Vespertine

Де: Калвер-Сіті

Одна зірка

Addison

Де: Сан-Дієго

Al’s Place

Де: Сан-Франциско

Angler

Де: Сан-Франциско

Auberge du Soleil

Де: Резерфорд

Aubergine

Де: Кармел

Bar Crenn

Де: Сан-Франциско

Birdsong

Де: Сан-Франциско

Bistro Na’s

Де: Темпл-Сіті

Bouchon

Де: Юнтвіл

Chez TJ

Де: Маунтін-Вью

Commonwealth

Де: Бербанк

CUT

Де: Лос-Анджелес

Dialogue

Де: Санта Моніка

Farmhouse Inn & Restaurant

Де: Форствілл

Gary Danko

Де: Сан-Франциско

Hana Re

Де: Коста-Меса

Harbor House

Де: Сан-Дієго

Hashiri

Де: Сан-Франциско

Hayato

Де: Лос-Анджелес

In Situ

Де: Сан-Франциско

jū-ni

Де: Сан-Франциско

Kali

Де: Лос-Анджелес

Kato

Де: Лос-Анджелес

Keiko à Nob Hill

Де: Сан-Франциско

Kenzo

Де: Напа

Kinjo

Де: Сан-Франциско

Kin Khao

Де: Кресент-Сіті

The Kitchen

Де: Сакраменто

La Toque

Де: Напа

Le Comptoir

Де: Лос-Анджелес

Lord Stanley

Де: Сан-Франциско

Luce

Де: Сан-Франциско

Madcap

Де: Сан-Франциско

Madera

Де: Сан-Франциско

Madrona Manor

Де: Хелдбург

Maude

Де: Лос-Анджелес

Maum

Де: Пало-Алто

Michael Mina

Де: Сан-Франциско

Mister Jiu’s

Де: Сан-Франциско

Mori Sushi

Де: Лос-Анджелес

Mourad

Де: Сан-Франциско

Nico

Де: Сан-Франциско

Nozawa Bar

Де: Лос-Анджелес

Octavia

Де: Сан-Франциско

Omakase

Де: Сан-Франциско

Orsa & Winston

Де: Лос-Анджелес

Osteria Mozza

Де: Лос-Анджелес

Plumed Horse

Де: Big Basin Way Saratoga

The Progress

Де: Сан-Франциско

Protégé

Де: Пало-Альто

Q Sushi

Де: Лос-Анджелес

Rasa

Де: Берлінгейм

Rich Table

Де: Сан-Франциско

Rustic Canyon

Де: Лос-Анджелес

Shibumi

Де: Лос-Анджелес

Shin Sushi

Де: Лос-Анджелес

Shunji

Де: Лос-Анджелес

Sons & Daughters

Де: Сан-Франциско

Sorrel

Де: Сан-Франциско

SPQR

Де: Сан-Франциско

Spruce

Де: Сан-Франциско

State Bird Provisions

Де: Сан-Франциско

Sushi Yoshizumi

Де: Сан-Матео

Taco María

Де: Коста-Меса

Trois Mec

Де: Лос-Анджелес

The Village Pub

Де: Вудсайд

Wako

Де: Сан-Франциско

Wakuriya

Де: Сан-Франциско

Фото: Atelier Crenn, Single Thread, Saison, Benu, The Restaurant at Meadowood, Manresa, The French Laundry, Quince

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi