Чорноморська рибка та страви з неї в меню закладів Києва: коли хочеться відчути смак моря - PostEat

пошук

Чорноморська рибка та страви з неї в меню закладів Києва: коли хочеться відчути смак моря
21-08-2019 0 4379


Чорноморська рибка та страви з неї в меню закладів Києва – в фокусі редакції PostEat сьогодні. Раніше ми розповідали вам багато цікавих фактів про рибу (в тому числі й морську) у цьому матеріалі. Сьогодні повернемося до теми – розповімо, де ви зможете поласувати барабулькою, ставридою, дорадо та іншою морською рибою. У нашому огляді ви знайдете заклади як демократичного, так і преміум-сегменту – обирайте заклад та вирушайте на дегустацію цікавих страв з морської риби вже сьогодні!  Чорноморська рибка та страви з неї в меню закладів Києва вже чекають на вас!

Ресторан «Рибний Базар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165-685 грн), риба і морепродукти (135-3980 грн), десерти (145-460 грн).

Страви: дорадо – 395/ 670 грн, сібас – 395/ 780 грн, карпачо з дорадо на горіховому соусі з мигдалем – 430 грн.

Напої: кава без кофеїну – 65 грн, ананасовий фреш – 195 грн, еспресо – 60 грн.

Деталі: рибний ресторан, сніданки по буднях з 9:00 до 12:00 та у вихідні з 10:00 до 13:00, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, сезонне меню, меню восьминогів, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.

У ресторані «Рибний Базар» гостям пропонують приготувати обрану рибу за бажанням на грилі, на пару, а деякі види риб тут готують і в солі. Також радимо вам прийти до ресторану на сніданок (у вихідні – з келихом ігристого вина), та на обід по буднях з 12:00 до 17:00.

«Черноморка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 5/2; вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Мельникова, 83а; Кільцева дорога, 110а; Княжий Затон, 16д; вул. Олеся Гончара, 15/3; пр-т Перемоги, 1; вул. Велика Васильківська, 49а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн).

Страви: рибацький салат з соленою хамсою та томатами – 98 грн, барабуля – 87 грн, камбала калкан – 145 грн, ставридка – 62 грн, бичок бобир – 56 грн, кефаль гостроніс – 62 грн.

Напої: узвар – 25 грн, домашній лимонад – 58 грн, морквяний фреш – 54 грн, еспресо – 32 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа столичних рибних ресторанів з лояльною ціновою політикою. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети і страви з чорноморських делікатесів. В закладах мережі готують рибу і морепродукти різними способами — на пару, на грилі, смажать або запікають в духовці. Ви можете купити у закладі свіжу рибу та за бажанням приготувати її вдома.

Marlin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 176.

Бюджет: ₴₴. Закуски (115-345 грн), основні страви (245-425 грн), десерти (45-165 грн).

Страви: азовська камбала – 110 грн, барабулька – 175 грн, чорноморський бичок – 110 грн.

Напої: компот з ягід –- 75 грн, апельсиновий фреш – 115 грн, лате матча – 75 грн, еспресо – 45 грн.

Деталі: середземноморська кухня, знаходиться неподалік станції метро «Либідська», морепродукти, відкрита кухня, унікальний і найбільший у Східній Європі акваріум (16 метрів), резерв столів, kids friendly, доставка, дитяче меню.

Marlin – ресторан середземноморської кухні в ТРЦ Ocean Plaza, назва закладу відсилає до повісті-притчі «Старий і море» Ернеста Гемінґвея. У ресторані можна поласувати цікавими та витонченими стравами середземноморської кухні з різних видів морської риби. До закладу часто приходять всією родиною – для маленьких гостей тут є спеціальне дитяче меню.

«Риба у вогні»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (143–858 грн), салати (98–346 грн), десерти (65–154 грн).

Страви: барабулька – 198 грн/ 8 шт., луфар – 198 грн/ 3 шт., кефаль – 143 грн/ 2 шт., ставридка – 143 грн/ 8 шт., камбала калкан – 262 грн/ 100 г.

Напої: Soave, Zonin – 100/ 500 грн, Luiza, Kabai – 1300 грн, Sperss, Gaja – 9000 грн, Plumbago, Planeta – 220/ 1100 грн.

Деталі: рибний ресторан на старому Подолі. В центрі зали – вітрина зі свіжою рибою, звідки гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

Прийшовши в одеський рибний ресторан «Риба у вогні», варто спробувати рибу з розділу меню під назвою «Вилов дня». Ви можете обрати будь-яку рибу з розділу, а шеф, у свою чергу, запропонує вам спосіб приготування риби, що найкраще розкриє її смак. А якщо ви замовите всю рибу із розділу «Чорноморська риба», то отримаєте рибу за спеціальною ціною. Скуштуйте улюблену чорноморську рибу в ресторані «Риба у вогні» вже сьогодні!

Причал 14

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 14.

Бюджет: ₴₴. Салати (94–128 грн), холодні і гарячі закуски (78–184 грн), основні страви (92–208 грн).

Страви: луфар на грилі – 122 грн, барабулька у фритюрі – 92 грн, сарган у фритюрі – 92 грн, бичок – 68 грн, цаца – 48 грн.

Напої: сік – 24 грн, еспресо – 28 грн, чай ягідний – 45 грн, лате – 42 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, страви одеської кухні, бізнес-ланчі, устриці, стейки, жива музика, резерв столів.

Ресторан з одеським колоритом Причал 14 чекає дорогих гостей на смачні та приготовані з любов’ю страви! Тут скуштуєте чорноморську рибку на грилі чи у фритюрі, а також смачні закуски, салати та основні страви. Гості кажуть, що тут смачно, як вдома! Переконайтесь і ви.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125—485 грн), основні страви (265—998 грн), десерти (215—298 грн).

Страви: брускета з копченим сібасом – 278 грн, пікантне севіче з дорадо – 325 грн, уха з сібаса з часниковими грінками – 215 грн, палтус на грилі з селеровим пюре та чорним трюфелем – 365 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant запрошує гурманів насолодитися морською рибою та улюбленими морепродуктами, приготованими у різноманітний спосіб. Радимо прийти сюди з коханою людиною, зайняти зручний столик у просторому залі, замовити страви з морською рибою та вина до них і насолодитись приємним відпочинком.

Фото: Facebook Ресторан «Рибний Базар», Черноморка, Ресторан Марлин, Рыба в огне, Причал 14, Catch Seafood Restaurant

Головна фотографія: «Риба у вогні»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi