Цікаві локації та активності для корпоративів та тимбілдингів у Києві - PostEat

пошук

Цікаві локації та активності для корпоративів та тимбілдингів у Києві
17-09-2019 0 488


Питання ефективності групових дій особливо гостро постало в ході полювання і війни, тому першоджерелом сучасного тимбілдинга можна вважати заходи для підтримки бойового духу і згуртованості солдатів. Ще давньогрецький філософ Платон говорив: «Ти дізнаєшся більше про людину за годину гри, ніж за рік розмов». Ще за часів античності стала очевидною  важливість підтримки командного духу — полководці проводили спеціальні фізичні вправи і змагання на силу, витривалість і винахідливість, що сприяло підтримці бойового духу і згуртованості солдатів у військах.

У бізнес-літературі складно знайти точну дату появи терміну «тимбілдинг». В деяких джерелах родоначальником концепції вважають американського професора, психолога і соціолога Елтона Мейо (Elton Mayo) – автора та засновника Хоторнських експериментів, проведених в 1927-1932 рр. Він довів особливий вплив людського і групового факторів на продуктивність праці.

Кулинарная школа Евгения Чернухи

Де: вул. Жилянська, 101

Деталі: Кулінарна школа Євгена Чернухи знаходиться в центрі міста та має безліч можливостей для незабутнього корпоративу. Масштаб локації – 500 кв.м, для заходу можна обрати одну з трьох гастрономічних зал, літню терасу для барбекю або виїхати на бажану локацію за місто. Переваги кулінарної школи Євгена Чернухи — професійно обладнана кухня та величезний арсенал барбекю-гриля. В CookerySchool передбачені різні формати для тимбілдингу — можна провести івент в стилі кулінарного майстер-класу разом з професійним викладачем, який навчить учасників основам обраної тематичної кухні. Або згуртувати колектив на One-Day Ресторан-Building, де від 10 до 50 учасників за 8 годин пройдуть всі етапи створення повноцінного ресторану, від концепції до розробки меню та сервірування столів. Також можна організувати Chef`s Table та познайомитись із ресторанно-театральним інтерактивним форматом, де викладачі представляють дегустаційне меню, через екскурс історії створення страв. За бажанням можна додати фан-активностей до тимбілдтну та провести сліпі дегустації, молекулярні шоу та цікаві гастрономічні лотереї — кулінарна школа Євгена Чернухи має безліч напрацьованих сценаріїв, які адаптує під бажання команди.

GastroLOFT

Де: вул. Німецька, 1/32

Деталі: Gastroloft — це кулінарний простір, в якому поєднані функціональність професійної кухні та гостинність домашньої атмосфери. Вже 3 роки команда професійних шеф-кухарів розробляє кулінарні програми в стінах кулінарної студії Gastroloft для проведення нестандартних заходів, занурюючи гостей в незабутню кулінарну історію. Всіх учасників тимбілдингу на початку чекає презент від команди простору – welcome drink, шампанське і закуски чекатимуть в холі бібліотеки. Власне гастрономічний тимбілдинг триває до 3 годин — під уважним наглядом і за допомогою шеф-кухарів триває процес приготування. Після приготування настає час насолодитися результатом творчості — на наступні 2-3 години студія залишається у розпорядженні гостей, також в студії є звукове обладнання і проектор. Мінімальна кількість гостей 8 осіб, а максимальна 20 осіб, що обумовлено площею студії і комфортним розташуванням.

Cooking Hub

Де: б-р Вацлава Гавела, 6.

Бюджет: 500 грн/1 людину (до 6 людей), 450 грн/1 людину (від 6 людей) + 200 грн/прибирання.

Деталі: Cooking Hub — це кулінарний простір для смачних зустрічей, знайомств з новими людьми, гастрономічних подій будь-якого формату. Як зазначають творці простору, його мета — зробити гостей щасливішими, допомогти відкрити малознайомі культури, відчути нові смаки. Але найголовніше – завести нові знайомства або чудово провести час зі своїми близькими. В Cooking Hub проводять майстер-класи, можна організувати тимбілдинг, романтичне побачення, дитяче кулінарне свято, також у студії є дитяча кулінарна школа. Тимбілдинг триває 2 години та завершується спільною вечерею; у вартість тимбілдингу входить: приготування повноцінної вечері / обіду (основна страва та закуска), майстер-клас від шеф-кухаря, користування фірмовими фартухами, оренда студії.

Suluguni

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: від 800 грн/1 людину.

Деталі: Suluguni — ресторан грузинської кухні в центрі Києва з вражаючим інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і традиційний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. Заклад стане судовою локацією для корпоративу чи тимбілдингу як для маленької, так і для великої команди. Основна зала ресторану простора та стильна вміщує 130 гостей, також у вашому розпорядженні балкон другого поверху, розрахований на 70 людей. Для камерної події в Suluguni передбачена окрема зала на 14 гостей. Основна зала ресторану обладнана сценою та великим екраном, на якому можна транслювати презентації чи відео. Розважальною частиною тимбілдингу може стати яскраве кулінарне шоу зі смаженим ягням чи поросям від шеф-кухаря Димитрія Болквадзе. Також є можливість організувати для команди кулінарний майстер-клас грузинської кухні, де всі разом приготують хачапурі або хінкалі. Завершити тимбілдинг в Suluguni можна гастрономічною вечерю від шефа, індивідуальною винною дегустацією чи танцювальним майстер-класом. Ви можете повністю довірити організацію корпоративу команді Suluguni — вони візьмуть на себе оформлення зали та музичний супровід заходу.


Kartata Potata

Бюджет: від 1000 грн/1 людину.

Деталі: Kartata Potata — це мережа різноманітних гастрономічних проєктів відомого кухаря Даші Малахової. Головною метою корпоративного свята від Kartata Potata Studio є не лише згуртувати колектив або підняти командний дух, але також допомогти побачити і пізнати своїх колег в життєвих ситуаціях. У гастрономічному просторі можна презентувати новий продукт, провести прес-ланч, провести лекції та семінари з перервами на каву, відзначити важливі дати компанії, підвести підсумки та мотивувати співробітників до нових досягнень. В Kartata Potata є все необхідне для корпоративного свята — кращі шефи, сучасне і якісне обладнання, всі необхідні продукти. Неймовірним доповненням до свята стане дегустація вин у супроводі сомельє, а також дегустація кращих європейських делікатесів. Тривалість тимбілдингу – 4 години, можна домовитись про продовження заходу. В студії можна організувати тимбілдинг на 40 чоловік, на виїзді ж провести активності для 500 чоловік.

Vlasna кухня

Де: вул. Тургенівська, 48

Бюджет: оренда від 500 грн до 700 грн/1 год (мінімальний час для оренди 2 години); кухар та асистент – 5000 грн.

Деталі: Студія «Vlasna кухня» — стильний кулінарний простір в центрі Києва. Це не кафе, не ресторан і навіть не кулінарна студія або школа — творці зробили студію формату «замість кафе». На кухні «Vlasna кухня» можна готувати самому і проводити звані вечері, можна провести кулінарну презентацію або гастровечірку. Також тут проводяться кулінарні майстер-класи та фотозйомки. Простір поділений на кухонну зону і обідню загальною площею 25 м2. Кухня обладнана всім необхідним інвентарем і має в своєму розпорядженні посуд для сервірування. Оренда студії погодинна, оптимальна кількість гостей 12 чоловік.

Кулинарная студия Su.CHEF

Де: вул. Миколи Шпака, 3.

Деталі: Su.CHEF — кулінарна студія, заснована командою досвідчених професіоналів кулінарної справи і великими шанувальниками смачної їжі. В просторі Su.CHEF об’єднали комфорт і затишок кращих ресторанів міста з насиченою і актуальною програмою навчання кулінарній майстерності. В студії можна провести зустріч з друзями, тимбілдинг або сімейну вечерю, де вам відкриють секрети приготування страв від провідних шеф-кухарів. В команді студії – шеф-кухар з двадцятирічним стажем Марат Реус, переможниця кулінарного ТВ-шоу «МастерШеф» Світлана Шептуха та спеціаліст зі східної кухні Володимир Еманов.

Фото: Facebook Кулинарная школа Евгения Чернухи, GastroLOFT кулинарная студия, Cooking Hub, Suluguni, Kartata Potata, Vlasna кухня, Кулинарная студия Su.CHEF

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi