Цікаві заклади першого півріччя 2019 року: що яскравого встигло з’явитися чи оновитися.Частина 1 - PostEat

пошук

Цікаві заклади першого півріччя 2019 року: що яскравого встигло з’явитися чи оновитися.Частина 1
31-07-2019 0 3825


Цікаві заклади першого півріччя 2019 року — тема цього матеріалу. Ресторанні та барні концепції Києва, що яскраво з’явилися у першій половині 2019 року, досліджувала редакція PostEat. У столиці щороку відкриваються сотні нових закладів із креативними концепціями. Ми обрали для вас шість закладів, які встигли полюбитися киянам за перше півріччя 2019 року. Вони припали гостям до душі не лише завдяки смакам та вишуканості страв, але й завдяки гармонійному поєднанню атмосфери, дизайну й гастрономії. Про цікаві заклади першого півріччя 2019 року, читайте у нашому матеріалі.

Итальянская Редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165—327 грн), піца (99—675 грн), паста (159—679 грн).

Страви: тартар з телятини – 199 грн, нісуаз з тунцем конфі – 297 грн, мінестроне – 129 грн, чикен марсала – 199 грн, стейк з тунця – 589 грн, чорні спагеті-пічі – 397 грн, канолі – 155 грн.

Напої: матча лате – 89/ 129 грн, Bimba — 199 грн, апельсиновий фреш – 93 грн.

Деталі: італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (з 9:00 до 13:00 по вихідних), коктейльна карта, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це ресторан італійської кухні, що відкрився за п’ять днів до 2019 року – 25 грудня 2018. Цей ресторан швидко став одним з найпопулярніших у київської молоді. У меню закладу — великий вибір антипасті, салатів, пасти та особливої піци. А у винній карті, окрім понад ста позицій італійських вин, представлена колекція грапи (з витримкою та без). Крім того, заклад дуже стильний, прикрашають його роботи художника Андрія Гладкого. Усі елементи у закладі, включно з гастрономічною складовою, роблять ресторан «Итальянская Редакция» місцем, куди хочеться повертатися знову і знову!

Normal Art Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 81

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (105–379 грн), страви з м’яса і риби (140–385 грн), десерти (50–325 грн).

Страви: сет із маленьких закусок – 125 грн, спрінг-роли з овочами – 145 грн, свинячі ребра барбекю з овочами гриль – 230 грн, сівід-салат з горіховим соусом – 85 грн, рамен з телятиною – 185 грн, гуакамоле з кукурудзяними чіпсами – 165 грн. 

Напої: коктейлі: Foody Allen – 210 грн, Grinch – 180 грн, Cheesy Easy – 230 грн, Churchill – 230 грн.

Деталі: ресторан та коктейль-бар, арт-простір, стильний концептуальний інтер’єр, авторські коктейлі, контактна барна стійка, резерв столів, вечірки, концерти, кальяни, сніданки весь день, літня тераса.

Ресторан і арт-простір Normal Art Restaurant – це місце, де гості постійно оточені мистецтвом, варто тільки роззирнутися. Кухня закладу дуже різноманітна: тут вам подадуть морепродукти, американське м’ясо і бургери, гострі та хелсі-страви, азійські спринг-роли та том ям. Також тут є сніданки на будь-який смак, які подають з 11:00 до глибокої ночі, а по буднях з 12:00 до 16:00 діє ситна ланч-пропозиція. Барне меню тут теж особливе – WOW-коктейлі та напої зі спецефектами. Ще одна відмінність Normal Art Restaurant від інших ресторанів — яскравий інтер’єр в стилі стріт-арт. Причому ввечері зал змінює свій вигляд за допомогою спеціального освітлення. У закладі є цікавий куток з 3D-меппінгом: відеопроекції роблять на рельєфну поверхню стіни. У закладі переконують: такого ви більше ніде в Києві не побачите. А ще в найближчому майбутньому тут будуть проходити виставки сучасних українських художників. Якщо ж ваша душа бажає запальної вечірки, то приходьте до закладу щоп’ятниці та щосуботи: тут проводять вечірки DJ, вініл або сети з реміксами.

Винотека «Бібліс»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Цитадельна, 6/8

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (69–169 грн), брускети (39–59 грн), десерти (59–89 грн), страви для компанії (20–269 грн). 

Страви: хумус із нута – 69 грн, цезар з куркою – 139 грн, тартар з телятини – 159 грн, брускета з лососем та крем-сиром – 59 грн, чизкейк з сиром дорблю – 89 грн, сирна дошка – 269 грн, сирники зі сметаною – 89 грн.

Напої: вино (пляшка) від 120 грн, віскі — від 550 грн/ пляшка.

Деталі: винний бар-бутик і кафе; літня тераса; винні дегустації, близько 500 найменувань вина на полицях.

Винотека «Бібліс» — це затишний заклад на Печерську, що реалізує в собі одразу два формати: винний бар та бутик-кафе. На полицях винотеки закладу – близько 500 найменувань вина на будь-який смак. У «Бібліс» просте та лаконічне меню кухні зі стравами та закусками, які найкраще поєднуються з вином. За бажанням гостя тут можуть відкоркувати та розлити будь-яку пляшку вина з полиці бутика без додаткової плати. Крім того, у закладі проводять пізнавальні винні дегустації, де ви можете скуштувати нові вина та відкрити нові смаки.

Adelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 29.

Бюджет: ₴₴. Страви з риби і м’яса (195–645 грн), піта (135–248 грн), вегетаріанські страви (79–225 грн).

Страва: зелена шакшука – 185 грн, нісуаз – 385 грн, халумі та запечені овочі – 168 грн, фалафель – 119 грн, хумус зі швармою із індички та амбою – 225 грн, рібай – 349 грн/ 100 г, кнафе – 168 грн, сабіх – 165 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, Bloody Mary – 180 грн, Amiraali – 180 грн, Sharon – 180 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, заклад рестораторів братів Гусовських, шеф-кухар — Олексій Краковський, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, авторська подача, автентичні рецепти, сніданки по буднях з 07:40 до 12:00 (з 09:00 до 13:00 у вихідні дні), формат take away, вина побокально, барна карта, коктейлі по 180 грн.

Ресторан Adelle – це заклад мережі «Ресторани Гусовських», що відкрився на Великій Васильківській наприкінці лютого 2019 року. Це куточок Тель-Авіва у центрі Києва, де шеф-кухар Олексій Краковський готує для гостей знайомі та улюблені страви. Саме тут можна добре провести час у затишній атмосфері, поєднуючи страви та напої у гармонічну смакову симфонію та розуміючи: усе найкраще – просте й зрозуміле. А стильний дизайн закладу робить його дуже інстагенічним.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (210–1560 грн), риба та морепродукти (390–1720 грн), стейки з дров’яної печі (530–620 грн/100 г), морепродукти (185–2100 грн/100 г).

Страви: цезар в азійському стилі – 270 грн, тартар з тунця з чорною ікрою – 680 грн, соте із морепродуктів – 1480 грн, том ям – 410 грн, спринг-роли з качкою – 225 грн, рібай – 620 грн, краб з авокадо – 435 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, розташований на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, концерти популярних виконавців, парковка, резерв столів.

Queen – це заклад від Bulldozer Group для комфортного відпочинку великою компанією. Через великі вітражні вікна гості споглядають красу Дніпра. Ексклюзивне меню від шефа ресторану Володимира Болібруха не залишає байдужим жодного гурмана, а шеф-бармен Олег Якобенко та шеф-сомельє Максим Ісаков пропонують гостям напої до обраної страви. Ви можете обрати столик на відкритій видовій терасі, у просторому ресторані чи lounge-барі або відвідати dinner show європейського рівня.

Liberty Diner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 28.

Бюджет: ₴₴₴. Бургери (220–265 грн), салати (145–315 грн), десерти (55–145 грн).

Страви: сендвіч з пастрамі з яловичини – 185 грн, авокадо тост – 185 грн, класичний бургер – 220 грн, бебі-ромен на грилі з креветками та сальсою – 218 грн.

Напої: Old Fashioned – 169 грн, Negroni – 169 грн, еспресо – 39 грн, Bamboo – 169 грн.

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з печі на дровах, содова власного виробництва, вина побокально.

Liberty Diner – це якісна американська кухня від братів Гусовських у форматі класичного дайнера. Тут подають бургери, фірмову піцу, пропонують сніданки, а по вечорах готують класичні коктейлі. У Liberty Diner раді вегетаріанцям та веганам – насолоджуйтесь кавою на рослинному молоці, веганським бургером, розмаїттям салатів та іншими смачними стравами!

Фото: Facebook Итальянская Редакция, Normal Art Restaurant, Винотека Бібліс, Adelle, Queen Kyiv, Liberty Diner

Головна фотографія (колаж): Итальянская РедакцияNormal Art Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi