Дари моря в преміум-ресторанах Києва: устриці, гребінці, лобстери, восьминоги - PostEat

пошук

Дари моря в преміум-ресторанах Києва: устриці, гребінці, лобстери, восьминоги
20-02-2020 0 4017


Дари моря в преміум-ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Свіжі або запечені устриці, ніжні гребінці, ароматні щупальця восьминога та вишуканий делікатесний лобстер — різноманітні морепродукти здатні закохати в себе будь-якого гурмана.

В новому матеріалі розповідаємо, які особливі дари моря в преміум-ресторанах Києва пропонують скуштувати — на вас вже чекають устриці з креветками карабінерос та чорним кав’яром, морські гребінці з соусом шампань та хрусткий восьминіг із запеченою картоплею.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (390–1720 грн), салати (165–830 грн), гарячі закуски (210–930 грн), десерти (180–340 грн).

Страви: тартар з далекосхідного гребінця з чорною ікрою та папаєю – 580 грн, устриці «Голд №2» – 260 грн, устриці «Жилардо №2» – 190 грн, устриці з креветками карабінерос та чорним кав’яром – 1720 грн, гребінці далекосхідні – 540 грн/100 г, восьминіг – 810 грн/100 г, королівські креветки – 310 грн/ 100 г, лобстер – 2700 грн/шт., клешні краба – 450 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Унікальний комплекс QUEEN з перших хвилин занурює вас у атмосферу свята та гастрономічних задоволень. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух — кожна страва здатна задовольнити вишукані смаки гостей. Чудовим початком приємної вечері стануть устриці, особливо рекомендуємо звернути увагу на устриці з креветками карабінерос та чорним кав’яром. Саме у Queen ви можете скуштувати смачні та свіжі морепродукти з льодової вітрини: вам запропонують далекосхідного гребінця, восьминога, лобстерів, морських їжаків та багато інших делікатесів. Ви зможете обрати спосіб приготування на грилі або в печі. А також спеціально до морепродуктів є три соуси на вибір: шампань, імбирний чилі або соус три кав’яри. З ніжних закусок для справжніх гурманів рекомендуємо спробувати тартар з далекосхідного гребінця з чорним кав’яром та папаєю.

Задовольнити всі ваші гастрономічні бажання в ресторані Queen готові щодня з 12:00

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (264–745 грн), паста та ризото (248-830 грн), риба і морепродукти (420–3500 грн).

Страви: плато морепродуктів – 3900 грн, устриця «Чорна королева» – 199 грн, морські гребінці з соусом гама дарі – 493 грн, аргентинські лангустини з соусом васабі – 490 грн, м’якопанцирний краб темпура зі спайсі соусом та чіпсами із картоплі – 798 грн, восьминіг з картопляним соусом – 770 грн, морські гребінці з соусом шампань – 768 грн, карабінерос – 690 грн/100 г, лангустини – 450 грн/100 г, фаланга краба з соусом піко-де-гайо – 980 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, бренд-шеф Джакомо Ломбарді, шеф-кухар Ілля Пампуха, директор Марина Григорян, шеф-бармен Артем Олександров, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.

Alaska — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи, має кілька зал та окрему велику караоке-залу. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви з найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. У великому меню ви знайдете молюсків на грилі і страви з них, а також цілу рибу та кав’яр. Щоб насолодитися яскравими смаками різних молюсків і ракоподібних, в Alaska Kyiv можна замовити плато морепродуктів — вам подадуть морського гребінця, рожеву креветку, м’ясо краба, половину лобстера, устриці та мідії.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135–495 грн), холодні закуски (110–720 грн), риба та морепродукти (325–1450 грн).

Страви: устриця «Біла перлина No2» – 140 грн, кальмар бебi – 230 грн/100 г, дикий гребінець – 630 грн/100 г, камчатський краб – 510 грн/100 г, восьминіг зі смаженою картоплею – 575 грн, соте з морепродуктів з вершковим або томатним соусом – 1450 грн, жульєн з гребінця та креветок – 245 грн, бебi кальмар фарширований креветкою та дорадо під соусом дюксель – 290 грн.

Напої: Heredad 1874 Crianza Masia Vallformosa 2011 Spain – 200 грн/150 мл, Maison Blanche Bordeaux Blanc Maison Bouey 2015 – 800 грн/750 мл, Valpolicella Classico Luccine Tedeschi 2016 – 1200 грн/750 мл.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

«Маяк» — розкішний ресторан на березі Дніпра, з панорамних вікон якого відкривається дивовижний краєвид. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану «Маяк» – авторські гарячі страви, холодні та гарячі закуски, супи, салати, десерти, страви з риби та морепродуктів. Крім того, у закладі пропонують великі винну та коктейльну карти, тут ви знайдете різноманітні напої, які стануть чудовим доповненням до вашої страви. Рекомендуємо спробувати жульєн з гребінця та креветок і соте з морепродуктів із вершковим або томатним соусом.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), плато морепродуктів (3300–5990 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: хрусткий восьминіг із запеченою картоплею – 705 грн, краб-кейк з картопляним пюре – 710 грн, устриця «Фін де Клер» – 160 грн, плато морепродуктів мале – 3300 грн, плато морепродуктів велике – 5990 грн, канадський лобстер – 455 грн/100 г, восьминіг – 715 грн/100 г, гребінець – 495 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні, де можна відчути всю красу заміського відпочинку в межах столиці. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Щоб познайомитись з різноманіттям морепродуктів в ресторані, замовте мале плато морепродуктів — вам подадуть карабінерос, устриці «Тарбур’єш», скампії, гребінця та тунця. В Fabius є також окреме крабове меню,  з якого рекомендуємо спробувати краб-кейк з картопляним пюре.

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (210–550 грн), салати (240–650 грн), десерти (150–1100 грн).

Страви: тартар з креветки – 280 грн, фреш рол із крабом – 550 грн, попкорн з креветок – 450 грн, морські гребінці запечені у консоме з фенхелю – 680 грн, соте з морепродуктів у тайському або європейському стилі – 2600 грн, чилійські мідії – 100 грн/100 г, кальмар – 170 грн/100 г, морський гребінець – 410 грн/100 г, фаланга камчатського краба – 1100 грн/100 г, королівські креветки – 545 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основній залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зала.

Ресторан COIN — це місце, де класичні страви азійської кухні набувають своїх найкращих смаків та стають зрозумілими кожному гостю закладу. У COIN гості можуть розміститися в просторій основній залі, на мальовничій терасі або в багатофункціональній VIP-залі на 20 персон — прекрасний варіант для зустрічі великою компанією або проведення закритого заходу. Загальна площа ресторану більше 1000 кв. м., що дозволяє проводити масштабні заходи різних форматів на високому рівні. Спробуйте соте з морепродуктів у тайському або європейському стилі.

Havana

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴. Салати (120–554 грн), піца (149–399 грн), основні страви (265–585 грн).

Страви: фаланга краба – 499 грн/100 г, кальмар – 158 грн/100 г, морський гребінець – 399 грн, морський язик під ніжним соусом – 585 грн, гребінці з пастернаком під вершковим соусом – 490 грн, соте з морепродуктів – 498 грн, канадський лобстер – 385 грн/100 г, устриця «Святий Патрік №2» – 89 грн, хрумкий восьминіг з картоплею та томатно-перцевим соусом – 428 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, шеф-кухар Олександр Зеров, кубинське меню від шефа, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками від шеф-кухаря ресторану Олександра Зерова. Спробуйте гребінці з пастернаком під вершковим соусом та хрумкого восьминога з картоплею та томатно-перцевим соусом.

Головне фото: Queen

Фото: Queen, Alaska Kyiv, Маяк, Fabius, COIN, Havana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi