Де їсти Фо Бо в Києві: пряний та яскравий в’єтнамський суп - PostEat

пошук

Де їсти Фо Бо в Києві: пряний та яскравий в’єтнамський суп
11-11-2021 0 653


Де їсти Фо Бо в Києві, дізнавалась редакція PostEat. Суп Фо Бо — класика в’єтнамської кухні, суп-локшина з яловичини. Складається з наваристого м’ясного бульйону, рисової локшини та зелені. Страва гаряча і пряна, так як готується з додаванням великої кількості спецій. Фо винайшли в Ханої, і досі він популярніший там, ніж у решті В’єтнаму, і лише на півночі його готують за традиційним рецептом: помірно солоний, помірно солодкий — приправи кожен додає сам. Про історію Фо Бо ми розповідали раніше, а зараз розповімо де їсти Фо Бо в Києві.

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine

Де: вул. Велика Васильківська, 48.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: улюблений Фо Ектора з куркою – 189/279 грн, класичний Фо Бо з яловичиною – 208/334 грн, суп Фо від шефа з крабовим м’ясом – 457/789 грн, вегетаріанський Фо з овочами та солом’яними грибами – 189/345 грн.

Деталі: ресторан сучасної в’єтнамської кухні від Ектора Хіменес-Браво, ланчі з 12:00 до 17:00 по буднях, відкрита кухня, винна карта, авторські коктейлі, двоповерховий ресторан, кальяни, вечірки, стильний дизайн інтер’єру від студії YOD Design.

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine — ресторан сучасної в’єтнамської кухні, оформлений у колоніальному французькому стилі. В інтер’єрі закладу багато дерева, він виконаний в спокійних тонах з яскравими акцентами у вигляді незвичайних ламп, різнокольорових подушок і оригінальних стільців в залах. Творцем та ідеологом NĂM • Modern Vietnamese Cuisine є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні, серед яких класичний Фо Бо з яловичиною, вегетаріанський Фо з овочами, улюблений Фо Ектора з куркою та Фо від шефа з крабовим м’ясом.

KHU YUM

Де: вул. Михайла Драгоманова, 2-А; просп. Оболонський, 21 (ТРЦ Dream Town 2).

Бюджет: ₴₴. 

Страви: Фо Бо (550/1000 мл) – 155/255 грн

Деталі: мережа ресторанів азійської кухні, традиційні страви тайської та в’єтнамської кухонь, автентичні рецепти, великі порції, дотсавка.

KHU YUM — це мережа азіатських ресторанів. Ні для кого не секрет, що азіатська кухня за останні кілька років заполонила столицю різноманітними і оригінальними ресторанами. Мережа ресторанів KHU YUM не тільки приваблює своєю назвою, але і дивує своїм пікантним і насиченим смаком всіх, хто вперше пробує азіатську кухню, а тим, хто вже побував в Тайланді або В’єтнамі — повертає смакові рецептори, як машина часу, назад в чудову подорож по Азії. KHU YUM не про інтер’єр і понти. Мова йде про справжній смак Азії, про кращий Фо бо і Пад Тай в місті. Йдеться про їжу і про великі порції за прийнятні гроші. То якщо ви хочете познайомитися з азіатською кухнею або знову відчути смак, що полюбився в недавній поїздці — радо запрошуємо в KHU YUM.

Якщо ви ніколи не куштували в’єтнамський суп Фо Бо — він вам обов’язково сподобається. Якщо не з першого разу, то після трьох порцій ви вже не зможете забути його, а смакові рецептори будуть наполегливо вимагати вдовольнити їх ще хоч раз. Готує наш Фо справжня в’єтнамка, що точно знає якісь секретики, бо у нас він точно найкращий у місті! Яловичий бульйон вариться протягом 8 годино разом із потрібними 21 інгредієнтами. Подаємо у легендарних червоних тарілках об’ємом 550 мл або 1000 мл, з купою зелені та локшиною. Скуштувати можна невеличкій затишній локації на вулиці Михайла Драгоманова 2-А (Позняки) або на фудкорті у ТЦ Dream Town 2.

Tin Tin Food Spot

Де: вул. Липинського, 15 (Київський Велотрек)

Бюджет: ₴₴.

Страви: Фо Бо – 185/225 грн, Фо Бо Суон – 205/245 грн, Фо Ґа – 179 грн, Фо Бо Зау Ко – 225 грн, Фо Сой Нан – 219 грн, Фо Хай Сан – 225 грн, Фо Чай – 179 грн.

Деталі: фудхол, знаходиться на Київському Велотреку, автори проєкту — ресторатор Влад Максимов та шеф Ілля Сьомін; в’єтнамська та мексиканська кухня, італьська та американська піца, коктейлі, доставка, take away.

В’єтнамський ресторан Tin Tin — заклад для любителів нових та яскравих смаків з концептуальним інтер’єром, автентичними страви і авторськими коктейлями. Гастролокація знаходитьсяна Київському Велотреку та є частиною фудмаркета Tin Tin Food Spot. В меню ви знайдете 7 варіантів супу Фо: класичний яловичий Фо Бо, Фо Бо Суон з томленим яловичим ребром, Фо Ґа з ніжною курячою ніжкою, фірмовий Фо Бо Зау Ко з карпаччо із української мармурової яловичини сухого визрівання, Фо Сой Нан з качкою, Фо Хай Сан з морепродуктами та вегетаріанська версія страви Фо Чай.

Chang

Де: Ярославів вал, 23а

Бюджет: ₴₴.

Страви: Фо Бо з яловичиною – 175/245 грн, Фо Чаі з тофу та шиіїтаке – 175/245 грн.

Деталі: демократичне бістро, знаходиться в центрі Києва, стильний інтер’єр, ланчі по буднях з 12:00 до 17:30, тераса, формат take away, дитяче меню, підходить для вегетаріанців.

«Chang Азіатскьа Бістрономія» — це демократичне бістро з гастрономічною азійською їжею в центрі міста. Гостей зустрічає сучасний і стильний інтер’єр з великим зображенням Будди на стіні. В меню представлені різноманітні автентичні азійські страви — роли, неми, шанхайські пельмені сяолунбао, супи, смажений рис та локшина. В меню два види Фо: класичний з яловичиною та вегетаріанський з тофу та шиіїтаке.

HANH cafe&market

Де: вул. Гончара, 30а

Бюджет: ₴₴. 

Страви: Фо Бо – 170 грн, Фо Чаі – 170 грн.

Деталі: кафе з в’єтнамською їжею та маркет, знаходиться в центрі міста, страви від досвідченого шеф-кухаря Хань, автентичні рецепти, формат take away.

HANH cafe&market — кафе з в’єтнамською їжею на вулиці Гончара. Гостей у закладі частує особисто Хань – шефиня з багаторічним стажем. В меню HANH cafe&market — величезний вибір різноманітних супів, салати з цікавими інгредієнтами, рис та локшина з м’ясом і морепродуктами, неми, дім сами. В кафе ви можете замовити класичний Фо Бо (локшина, бульйон, яловичина, паростки квасолі, зелена цибуля, кінза, лайм) чи вегетаріанський Фо Чаі (локшина, овочевий бульйон, тофу, зелена цибуля, кінза, паростки квасолі, гриби муер, соєве м’ясо).

В’єтнамський Привіт

Де: вул. Московська, 8 (Kyiv Food Market)

Бюджет: ₴₴. 

Страви: Фо Бо – 250 грн, Фо з куркою – 230 грн, веган Фо – 200 грн.

Деталі: традиційна в’єтнамська кухня, проєкт Михайла та Дарії Кацуріних, знаходиться у фудхолі Kyiv Food Market, лаконічне меню, take away, доставка.

«Вьетнамский Привет» — локація від засновників рестораторів Михайла та Дарії Кацуріних, яка розташована на Kyiv Food Market. Відкрита кухня, строкаті слогани, аромат наваристого бульйону і червоні коробочки to take away — вже кілька років поспіль заклад є справжнім хітом серед поціновувачів азійської кухні. Тут можна спробувати класичний Фо Бо, варіацію з куркою та вегетаріанську версію.

Фото: Facebook NĂM • Modern Vietnamese Cuisine, KHUYUM, Tin Tin Food Spot, Chang, HANH cafe&market, В’єтнамський Привіт.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi