Де їсти сирне фондю у Києві: бюджетні варіанти фондю чи це можливо? - PostEat

пошук

Де їсти сирне фондю у Києві: бюджетні варіанти фондю чи це можливо?
29-07-2019 0 6007


Де їсти сирне фондю у Києві, шукала редакція PostEat. Фондю – це традиційна альпійська страва, яку готують у спеціальному посуді какелона – розплавляють сир, додаючи до нього спеції. Історія фондю розпочалась у Швейцарії, згодом страва поширилась і в сусідніх Франції та Італії. За одною з легенд, сирне фондю було повсякденною стравою швейцарських пастухів. Готували страву з наявних продуктів (сиру, вина, часнику) та їли фондю з хлібом. У сучасній європейській гастрономії налічується понад 100 видів фондю з різними видами сиру та приправами. Крім традиційного сирного фондю, відомі м’ясні, рибні фондю і навіть десертні — шоколадні. Ми знайшли для вас заклади, де ви зможе спробувати цю страву за демократичними цінами.

Très Français очень по-французски

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴. Власна випічка (15–47 грн), сендвічі (145–183 грн), холодні закуски (135–348 грн), гарячі закуски (195–389 грн), кіш лорен (154–176 грн), салати (198–362 грн), супи (128–385 грн), десерти (35–168 грн).

Страви: Сирне фондю – 497 грн, рататуй – 140 грн, ліонський цибулевий суп – 158 грн, сирний пиріг із 3 видів французьких сирів – 173 грн, салат «Нісуаз» класичний – 234 грн, французький терін – 273 грн, десерт Tarte Tatin – 137 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 90 грн, лавандовий капучино – 65 грн, чай з імбиром та обліпихою – 115 грн, коктейль Gin Jardin – 150 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і до 16:00 у вихідні, бізнес-ланчі (діють з 12:00 до 16:00, меню ланчів оновлюється щочетверга), 4 зали, дитяче меню, сніданки, виставки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, паркінг, формат take away, доставка.

Très Français – ресторан французької кухні на затишній вуличці в самому центрі Києва. У меню ви знайдете холодні та гарячі закуски, супи, м’ясні страви, традиційні французькі сендвічі, кіш-лорен (відкритий французький пиріг), випічку власного виробництва, салати та десерти. Рекомендуємо спробувати «Сирне меню» у якому пропонують сир дня (уточнюйте в офіціанта), сирну тарілку, яка гарнірується виноградом, скибочками груші та волоськими горіхами, а також сирне фондю з класичної суміші сирів грюєр та ементаль. Доповнити страву можете вином, коктейлем, міцним алкоголем, фрешем, кавою або домашнім чаєм.

Le Komora сир&вино

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська 2-4/7, вул. Велика Васильківська 30

Бюджет ₴₴: сирне фондю (99–480 грн), сирне пато (190–45 грн), салати (60–100 грн), раклет швейцарський (300–65 грн), рьошті (90–130 грн).

Страви: фондю Famile Rapin – 480 грн, фондю Bodensee – 400 грн, сирне плато Assemblage – 155 грн, фондю Swiss Gold – 400 грн, раклет Bougie – 65 грн, сет De Viande – 120 грн, шоколадне фондю – 120 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: великий вибір швейцарських вин, дитяча ігрова зона, бізнес-ланчі з 08:00 до 11:00 у будні, з 10:00 до 12:00 у вихідні (вул. Васильківська 30), подарункові сертифікати та набори, акції, дегустація вина та сиру, різні заходи, франшиза, резерв столиків.

«Le Komora сир&вино» – це мережа ресторанів швейцарського сиру та вина. Два заклади мережі працюють у Києві та один – в Харкові. Ресторани Le Komora популярні своїми сирами, тут можна скуштувати понад 12 видів фондю, а також доповнити страву м’ясним сетом або сирним плато. Крім сирних страв, пропонують салати, закуски та десерти. У Le Komora можна замовити дегустацію швейцарських вин на будь який смак.

Très Branché

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 4

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (192–214 грн), супи (128–485 грн), французькі відкриті пироги (154–176 грн), салати (175–362 грн), паста (237–289), десерти (68–159 грн).

Страви: сирне фондю – 497 грн, сирна тарілка для гурманів – 215 грн, сир дня – 71 грн, паста «4 сири» — 261 грн, овочі-гриль – 135 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 72 грн, коктейль Kir Royal – 130 грн, біле вино Riesling – 191 грн, червоне вино Malbec Original – 191 грн, рожеве вино Travel – 219 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, заклад сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан французької кухні, дитяче і барне меню, винна карта, свіжа випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (у вихідні – до 16:00), майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса.

Très Branché – ресторан сучасної французької кухні сім’ї ресторанів Tres Franсais. Заклад із затишною терасою та цікавим інтер’єром знаходиться у центрі Києва. Тут ви знайдете особливі французькі страви та вина. Пропонуємо спробувати сирне меню: сирне фондю, сир дня та сирна тарілка для справжніх гурманів. У ресторані великий вибір червоних, білих, рожевих ігристих вин. Також є міцні алкогольні напої, коктейлі, безалкогольні холодні та гарячі напої, фреші та інші напої.

Фото: Facebook Très Français — очень по-французски, Le Komora сир&вино, Très Branché — restaurant à la mode

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi