Де організувати банкет восени в Києві: ресторани української, європейської та грузинської кухні з затишними альтанками - PostEat

пошук

Де організувати банкет восени в Києві: ресторани української, європейської та грузинської кухні з затишними альтанками
30-09-2024 0 1945


Ресторани Києва з альтанками для банкету шукала редакція PostEat. Осінь – ідеальний час для теплих зустрічей та особливих моментів в оточенні близьких. Якщо плануєте організувати банкет, зверніть увагу на заклади, що пропонують не тільки вишукані страви української, європейської чи грузинської кухні, а й затишні альтанки, де можна сховатися від прохолодного вітру та насолодитися атмосферою затишку. У кожному з цих місць особливий акцент зроблено на комфорт та смакові враження, тож ваш захід стане по-справжньому незабутнім.

Forrest Club | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Литовський, 20а

Години роботи: пн-пт 11:00-23:00, сб-нд 10:00-23:00

Дещо з меню: севіче з креветок, томати кімчі — 515 грн, грильята з яловичини, овочів гриль — 445 грн, судак темпура, айолі — 495 грн, м’ясо курки на вугіллі — 415 грн.

Деталі: Forrest Club — ресторан для сімейного відпочинку і атмосферного проведення важливих подій. Тут вистачить місця для будь-якого святкування, адже є різні рішення для банкету на будь-яку кількість гостей: тераса над озером для 100 гостей, тераса «Венеція» для 60 гостей, зала «Бельведер» для 20 гостей, винна зала для 55 гостей та веранда для 20 гостей. Вам із задоволенням допоможуть залучити до організації свята перевірених партнерів по декоруванню, живій музиці та ведучих, а поруч із закладом є простора парковка на 50 паркомісць, з зарядною станцією для електрокарів і охороною.

Колиба Хаус | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лісозахисна 6

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: лангаш з бринзою та зеленню — 180 грн, асорті з 5 видів сала — 430 грн, салат з язиком та печерицями — 210 грн, закарпатська форель — 290 грн/100 г, качка по-мадярськи — 320 грн.

Деталі: “Колиба Хаус” — це готельно-ресторанний комплекс, що позиціонує себе як «Куточок Карпат». Він ідеально підходить для тих, хто хоче відчути атмосферу карпатського відпочинку та відпочити від міської метушні всією сімʼєю. Автентичний ресторан спеціалізується на закарпатській кухні та мʼясі, пропонуючи гостям насолодитися справжніми стравами гірського регіону та фірмовими настоянками.

Для вашого свята ви можете обрати зручну зону в залежності від кількості гостей та запланованого формату події: велика зала зі сценою та танцполом на 120 чоловік, павільйон до 50 чоловік, банкетна зала на 40 чоловік. Також тут потурбувались про дозвілля вашої малечі — на території облаштований дитячий майданчик, що зробить ваш сімейний відпочинок ще комфортнішим.

Царське Село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври)

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Як замовити: за телефонами +380674341122, +380954341122

Дещо з меню: салат «Гетьманська втіха» — 375 грн, буженина запечена — 185 грн/100 г, форшмак — 255 грн, голубці «По-панськи» — 355 грн, смажена молочна телятина — 565 грн, шашлик із свинини — 420 грн.

Деталі: Команда ресторану «Царське село» на Печерську має великий досвід в організації як масштабних банкетів, так і затишних приватних свят. Ви можете обрати основну залу на 50 гостей, камерну «Винну» залу з каміном для 25 гостей та окремий будиночок «ВІП хата» з власним входом для приватних зустрічей на 20-25 гостей.  

Однією із зірок меню «Царського села» є фірмовий наваристий борщ з ребра свинини, якимй ви можете замовити як для одного, так і для всієї родини у великому об’ємі. А різноманіття вареників власного виробництва задовольнить побажання кожного гостя. До страв краще за все обрати наливки власного виробництва на горілці: журавлинівка, хріновуха, смородинівка, малинівка, обліпихівка.

Неповторну атмосферу в ресторані  “Царське село” доповнюють професійні музики, які виконують улюблені українські мелодії, співають народних пісень та навіть розігрують перед гостями тематичні вистави. У вас є чудова можливість прикрасити колоритним виступом вашу приватну подію, хоч весілля, хоч ювілей, хоч корпоратив.

Otdohnuli family restaurants | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 31; вул. Юрія Шумського, 3А

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: брускета з лисичками та трюфельним кремом — 115 грн, ацецилі з підкопченою курочкою — 150 грн, відкритий хачапурі з телячими щічками — 440 грн, запечені гриби з сиром сулугуні — 215 грн.

Деталі: Otdohnuli — ресторани грузинської кухні, які знаходяться на лівому березі міста біля озера Позняки та озера Тельбін. В меню закладу традиційні грузинські страви, 8 видів хачапурі та страви на вугіллі. Це кілька видів соковитого шашлику, люля-кебаб, челогач та рибні страви. В обох закладах ви можете розташуватись великою або маленькою компанією в затишних окремих будиночках поруч з озером. Кожного понеділка імениннику дарують 20% знижку на святкування, в інші дні діє 10% знижка.

Park | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кільцева дорога, 19

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

Дещо з меню: сирне плато по-кавказьки — 299 грн, рулет з цукіні з лососем — 229 грн, салат з гарбузом та бринзою — 179 грн, шашлик з телятини вирізка — 240 грн/100 г, індичка-гриль із фреш-салатом — 290 грн.

Деталі: Ресторан Park розташований у великому сосновому лісі таа позиціонує себе як ресторан для сімей та святкувань. Він створений для того, щоб гості насолоджувались справжньою гастрономічною подорожжю в оточенні спокою та природної краси. У ресторані ви можете влаштуватись в затишних альтанках серед соснових дерев і насолодитися обідом або вечерею в компанії друзів та родини. Особлива увага – до дітей, які можуть гратися на спеціально обладнаному дитячому майданчику.

Patio | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Оноре де Бальзака, 7а

Години роботи: щодня 11:00–22:00

Дещо з меню: теплий салат з телятиною та баклажаном — 339 грн, рулетики з баклажану та горіхової пасти — 239 грн, смажені палички із сулугуні з журавлиним соусом — 199 грн, хачапурі по-аджарськи з в’яленими томатами — 299 грн, шашлик курячий в апельсиновому маринаді — 350 грн.

Деталі: PATIO – затишний грузинський ресторан з внутрішнім зеленим двориком на лівому березі Києва. У ресторані представлені як традиційні грузинські страви, так і європейська кухня, приправлена ноткою Грузії. В PATIO є банкетні зали на будь-яку кількість гостей: величезне шатро на 120 осіб зі сценою, зала на 80 гостей на 1-му поверсі з окремим виходом на вулицю; камінна зала на 30 гостей для затишних камерних подій. А також зали на 18, 12 та 8 гостей і окремий будиночок до 26 гостей для тих, хто хоче зібрати лише найрідніших.

Головна фото: Forrest Club

Фото: Facebook/Instagram Forrest Club, “Колиба Хаус”, “Царське Село”, Otdohnuli”, Park, Patio.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi