Де подають овочі кімчі в Києві: ферментована гостра і пряна страва - PostEat

пошук

Де подають овочі кімчі в Києві: ферментована гостра і пряна страва
26-07-2019 0 4064


Де подають овочі кімчі в Києві, шукала редакція PostEat. Кімчі — це традиційна корейська гостра овочева закуска. Існує безліч різних варіацій цієї страви. Корейці люблять їсти кімчі з рисом та м’ясом. Умовно кажучи, кімчі – це квашені овочі, найчастіше – пекінська капуста. До рецепту цієї страви входять також червоний перець, часник, селера, баклажани та багато інших інгредієнтів. Ця страва дуже популярна серед корейців, без неї вони не уявляють свою національну кухню..  Експерти та дієтологи неодноразово визнавали кімчі однією з найкорисніших страв у світі – вона позитивно впливає на імунну систему, допомагає боротися із застудними захворюваннями та запобігає гіповітамінозу. Ми підібрали для вас кілька закладів, де ви зможете краще познайомитись з азійською кухнею і де знають, як правильно готувати кімчі.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (30–250 грн), спрінг-роли (135–165 грн), салати (65–228 грн), бао-бургери (92–180 грн), основні страви (115–260 грн), десерти – 96 грн.

Страви: кімчі – 65 грн, спрінг-роли з лососем – 145 грн, салат овочевий з соєвими паростками та горіхами кеш’ю з сушеними креветками – 110 грн, смажений рис «Жасмин» з куркою, яйцем та овочами – 120 грн, гречана локшина зі свининою, деревними грибами та овочами – 110 грн, курка в кисло-солодкому соусі – 98 грн, банан в клярі з апельсиновим соусом – 96 грн.

Напої: коктейлі – 149 грн, рисовий квас – 48 грн, кокосова вода – 48 грн, крафтові лимонади – 70 грн, мілкшейки – 140 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні, авторські коктейлі, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

KIN KAO – ресторан азійської кухні за автентичними східними технологіями від шеф-кухаря Юрія Сіма. Просторий заклад з лаконічним інтер’єром. У меню представлені страви з рису, овочеві страви та салати, закуски (в тому числі, кімчі), бао-бургери, супи та страви WOK, різноманітні десерти. У барній карті великий вибір класичних та авторських коктейлів, міцних алкогольних напоїв, крафтових лимонадів, мілкшейків.

Бутерброд-Sumasbrod

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴. Супи (105–125 грн), боули (105–120 грн), піта (85–95 грн), салати (65–85 грн), десерти (65–75 грн).

Страви: «Кімчі» рамен – 125 грн, тайський суп – 105 грн, боул «Темпе» – 120 грн, боул «Солодкий тофу» – 120 грн, піта з веганською ковбаскою «Сейтан» – 85 грн, піта «Норі» – 85 грн, салат кімчі з медом та кунжутом – 75 грн.

Напої: комбуча — 55 грн, фірмовий чай обліпиха/імбир – 45 грн, кава з кокосовим молоком – 35 грн, кероб-лате з кокосовим молоком – 65 грн.

Деталі: вегетаріанський заклад, знаходиться в центрі столиці в зоні фудкорту на Бессарабському ринку, сніданки протягом дня, 10 місць для сидіння за барною стійкою, концептуальне озеленення павільйону, формат take away.

«Бутерброд-Sumasbrod» знаходиться у самому центрі міста, на фудкорті Бессарабського ринку. Меню локації містить вегетаріанські страви – супи, салати, піти, боули та десерти. Доповнити страви пропонують комбучою, фірмовим чаєм, кероб-лате або кавою з кокосовим молоком.

Пян-Се бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Нижній Вал, 33Б (в арці)

Бюджет: ₴₴. Закуски (49–99 грн), ккочі та супи (49–189 грн), основні страви (89–189 грн), страви з WOK (89–149 грн), десерти (79–129 грн).

Страви: «Полум’яні кімчхі майстра Кана» – 59 грн, картопляна соломка – 49 грн, тубу чорім (тофу по-корейськи) – 99 грн, овочі тонкацу – 119 грн, смажені банани або яблука з морозивом – 129 грн.

Напої: капучино – 35 грн, раф кава – 49 грн, соджу з канапе – 79 грн, коктейль «Хані бі» – 149 грн, виноградний йогурт – 69 грн.

Деталі: бар в історичній частині Києва зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

«Пян-Се бар» пропонує своїм гостям великий вибір страв корейської кухні. В меню – традиційні закуски, наприклад, «Полум’яний кімчхі майстра Кана» — ця страва вважається основною у Кореї, без неї не обходиться жодна трапеза. Крім того, є веганські страви – овочі токацу, тубу чорім ( тофу по-корейськи), а також страви WOK та десерти. У барному меню закладу – вина, глінтвейн, соджу, міцні алкогольні напої, коктейлі, а також авторські гарячі та прохолодні напої.

Asiatique

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 21

Бюджет: ₴₴. Спрінг-роли (90–160 грн), салати (110–180 грн), яєчна локшина (110–180 грн), смажений рис (99–129 грн), карі (140–240 грн), бао-бургери – 99 грн, десерти (60–105 грн).

Страви: Kimchi – 79 грн, манду овочеві (корейські дім сами) – 120 грн, сінгапурська лакса на кокосовому карі з фішболами, соєвими паростками, смаженим тофу – 220 грн, лосось на пару з кисло-солодким дресінгом та овочами WOK – 280 грн, спрінг-роли з бананом – 85 грн.

Напої: банановий «Ласі» – 65 грн, яблучно-імбирний лимонад – 50 грн, синій чай – 100 грн, коктейль Mai Tai – 150 грн, Yuzu Royal – 150 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні Вікторії Пархоменко, концептуальний інтер’єр, азійські сніданки, гастроланчі, великі винна і коктейльна карти, регулярні тематичні вечірки, резерв столів.

Asiatique – це ресторан азійської кухні, створений Вікторією Пархоменко, яка 24 роки подорожувала південно-східною Азією і тепер знає, як саме повинні смакувати традиційні страви Азії. У меню – страви, в яких гармонійно поєднані солодкий, кислий, гіркий, солоний та гострий смаки. Пропонуємо спробувати Kimchi, «Гожэньбоцай» — салат із шпинатом та арахісом, тайські креветки в black pepper соусі, на десерт – тайські млинці з бананом та шоколадом. У барному меню великий вибір безалкогольних напоїв, вин, міцних алкогольних напоїв та коктейлів.

Tin Tin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Липинського, 15 (Київський велотрек)

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–195 грн), супи (129–189 грн), неми (95–255 грн), салати (75–195 грн), боули (225–245 грн), основні страви (180–280 грн), десерти (85–125 грн).

Страви: Кім Чі – 75 грн, боул «Капітан Хеддок» – 245 грн, крем-суп «Зау Муй» – 129 грн, суп «Фо бо» – 129 грн, салат «Бо Ка Чуа» – 165 грн, локшина «Фо Ганґ Ґа» – 180 грн, десерт «Хай Зуа» – 125 грн.

Напої: коктейль Bonita – 165 грн, коктейль Vegan Coconut Milk EggNog – 120 грн, коктейль Tuk Tuk – 185 грн, коктейль Ame-No – 195 грн, коктейль Tobala Cazador – 225 грн.

Деталі: ресторан в’єтнамської кухні, концепт-шеф Ілля Сьомін, концепт-шеф-бармен Артем Скапенко, оригінальний інтер’єр, великий вибір страв з морепродуктами, тераса, резерв столів, формат take away, живий молодий бамбук на столах, авторська коктейльна карта, карта алкогольних напоїв.

Ресторан в’єтнамської кухні Tin Tin знаходиться неподалік станції метро «Золоті ворота» і є одним з найулюбленіших в’єтнамських ресторанів киян. Створили концептуальне гастрономічне та барне меню шеф-повар Ілля Сьомін та концепт-шеф-бармен Артем Скапенко. Завітавши до закладу, неодмінно спробуйте закуску «Кім Чі», карі «Ка Зі Ка Тім» та десерт «Кем Хоа Куа» — вершковий пудинг на пару з тропічними фруктами. Доповнити свою страву можете яскравим авторським коктейлем.

Фото: Facebook KIN KAO, Бутерброд- Sumasbrod, Пян-Се бар, Asiatique, Tin Tin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi