Де пообідати з дітьми на вихідних: сімейні обіди в закладах Києва - PostEat

пошук

Де пообідати з дітьми на вихідних: сімейні обіди в закладах Києва
29-07-2021 0 2361


Сімейні обіди в закладах Києва шукала редакція PostEat. На вихідних хочеться приділити якомога більше часу родині, а не приготуванню обіду. Тому ми підібрали для вас локації, де ви зможете чудово відпочити всією родиною, замовити страви до смаку і просто насолоджуватися відпочинком у колі найрідніших людей.

Fenix Italia

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: капрезе з рожевими томатами та моцарелою буффало – 240 грн, мінестроне гурме з фермерських овочів – 160 грн, курячий бульон з домашніми боттоні з пармезаном і арматом бобів тонка – 190 грн, феттуччіне болоньєзе – 280 грн, ризото з буряка та теріном із фуа-–гра з інжиром та фісташкою – 490 грн, класична лазанья болоньєзе – 295 грн.

Напої: еспресо – 63 грн, апельсиновий фреш – 98 грн, чай чорний «Ерл Грей» – 135 грн, Venetian Spritz – 295 грн.

Деталі: ресторан італійської та паназійської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, шеф-кухар Fenix Asia Сергій Байсаревич, шеф-кухар Fenix Italia Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix Italia — ресторан, який розташувався в історичному центрі Києва, тому публіка вже давно вподобала це місце для смачних сімейних вихідних. Ви можете насолодитися як традиційними італійськими стравами, так і представниками Середземноморської кухні. Серед перших страв — декілька видів супів. Класичний мінестроне з фермерських овочів, курячий бульйон з ботоні з пармезаном, гаспачо с крабом та автентичний венеційський рибний суп. Також можна поласувати пастою або ризото. Серед фаворитів гостей — ризото з буряка та теріном із фуа–гра з інжиром та фісташкою. Юним гостям зазвичай подобається куштувати лазаньєю — вона створена за сімейним рецептом Стефано Антоніоллі. Також малюкам до вподоби піца — від класичної Маргерити до суперсирної 4+4 сири. Для тих, хто віддає перевагу стравам з риби на обід, є можливість замовити тунець агродольче по-сицилійськи з малиновою цибулею та родзинками, просоченими вином Марсала, соте по-неаполітанськи з морепродуктів та інші позиції з дарів моря. У Fenix Italia пропонують завершити трапезу легким десертом — класичним тірамісу за рецептом сім’ї Антоніоллі, авторським кондитерським шедевром «Зелене яблуко» або домашнім морозивом.

Queen country club

Де: Київська обл., смт Козин, Обухівське шосе, 55 (30–й км Столичного шосе).

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат з томатами, тархуном та філадельфією – 220 грн, лаваш з сиром та зеленню – 220 грн, авокадо гриль з мусом з пармезану та айолі – 350 грн, курячі котлети з пюре – 230 грн, зелений борщ з телятиною – 220 грн.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке, pool-бар, банний дім, кальян, тварини на території, концерти, dog friendly, доставка, формат take away, онлайн-резерв, пляж, бунгало, дитяча анімація.

Queen Country Club — заміський комплекс в 30 км від Києва з великою зеленою територією, оточеною сосновим лісом. Свіже повітря, розваги на будь-який смак та вік чекають на гостей заміського комплексу — на території ви можете зустріти домашніх тварин: кізочок, кроликів та павичів. Зробити перерву на обід в Queen Country надзвичайно приємно — вам запропонують страви східної, європейської, українськой кухні, а також страви з мангалу та власної коптильні. Для дітей створений окремий розділ в меню, в якому зібрані улюблені страви малечі: паста з фрикадельками, котлети з кролика, бульйон, чурос. Великий 26-метровий чорний басейн з підігрівом та багато шезлонгів з великими парасольками навколо, великі ліжка та бунгало дозволять максимально насолодитись відпочинком. Велика гірка на свіжому повітрі створена для дитячих літніх веселощів щодня, а на вихідних для дітей проводяться вистави з аніматорами, конкурси, мильне шоу та дискотека. Активні розваги на свіжому повітрі та ситні страви — краще поєднання для вихідних з дітьми. Відпочити за містом від турбот, перезавантажитись та відновити сили дітям та дорослим пропонує Queen Country Club щодня з 10:00 до 00:00.

Eshak

Де: вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (380–575 грн), салати (120–530 грн), узбецький плов (250–295 грн).

Страви: суп з авокадо та яблуком – 375 грн, дорадо в турецькому стилі – 405 грн, плов ферганський – 255 грн, язики ягняти з картопляним пюре – 425 грн, ікра щуки – 550 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, тераса, паркінг, доставка.

Сімейний ресторан ESHAK знаходиться на Теремках біля озера у ЖК «Ліко-Град» та «Венеція». Один з трьох ресторанів Eshak в Києві, здатних огорнути східним шармом і чарівністю смаків. Інтер’єр оформлений в східному стилі, що переносить гостей в справжню феєрію, затишна тераса дозволить насолодитися романтичним заходом, а прохолода озера даруватиме свіже повітря. В ресторані ESHAK на Теремках готові до втілення в життя усі дитячі мрії — тут є дитяча кімната, оснащена Play Station VR, величезними плазмами, настільним аерохокеєм та безліччю іграшок. Часто тут проводять кулінарні майстер-класи для малечі та розважають веселою костюмованою анімацією щосуботи. Ігри, конкурси, танці та улюблені розваги з аніматорами.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Салати (168–215 грн), паста і ризото (132–198 грн), десерти (48–144 грн).

Страви: обсмажена яловичина з соусом тонато — 144 грн, салат з шинкою котто та в‘яленими томатами — 176 грн, крем-суп з цвітної капусти з хрусткою креветкою — 169 грн, куряча грудка з молодою капустою гриль та трюфельним соусом — 158 грн, десерт «Павлова» з кремом маскарпоне та манго — 134 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Мережа італійських ресторанів Spezzo є справжнім родинним закладом — в обох ресторанах завжди чекають на гостей та готують розваги для малечі. В Spezzo на Русанівці облаштована велика дитяча кімната, де багато іграшок, розмальовок, всілякі лазалки та гірки — малечі буде чим зайнятись, поки батьки смакують кращі італійські страви. По вихідним працює няня з 12:00 до 22:00, тож можна не хвилюватись за безпеку дітей. До кінця літа у Spezzo на Русанівці триває Фестиваль морозива (48 грн/порція), де на малечу чекає охолоджуючий десерт зі смаками манго-маракуйя, груша-горгонзола, солона карамель, «снікерс». Традиційні кулінарні майстер-класи для дітей відбуваються щосуботи в Spezzo на Святошино — 31 липня діти готуватимуть солодку лазанью з фруктами. Початок о 14:00, вартість участі 150 грн (попередній запис обов’язковий). Зарезервувати столик та записатись на майстер-клас можна за телефонами +380504223798 (Русанівська набережна), +380503883801 (Святошинська).

Кухмейстер

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴. Салати (142–295 грн), основні страви з м’яса (170–2980 грн), десерти (35–155 грн).

Страви: салат з хамоном та рушею під гірччино-медовою заправкою – 190 грн, бефстроганов із ніжного телячого язика з пюре – 250 грн, стейк з індички з рататуєм – 268 грн.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. На третьому поверсі «Кухмейстера» знаходиться велика відкрита тераса, де ви вже можете забронювати столик. Дитяча кімната у «Кухмейстері» завжди знаходиться під контролем кваліфікованих вихователів. Команда влаштовує для малечі різноманітні розваги й ігри, знайомить з екологічними іграшками та допомагає почувати себе комфортно у колі діток. Також для дітей можна обрати страви з окремого меню.

ORLY PARK

Де: бульвар Вацлава Гавела, 9в

Бюджет: ₴₴. Салати (195–520 грн), гарячі закуски (10–460 грн), тандир-меню (39–279 грн/100 г).

Страви: бургер з тунцем та лососем – 460 грн, карпачо з лосося з кедровими горіхами – 325 грн, шашлик з лосося – 279 грн/100 г, сирний суп з беконом – 115 грн.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, європейська кухня, шеф-кухар Вадим Волковський, авторські страви від шефа, дитяче меню, банкетна зала, тераса, відкритий майданчик, послуги індивідуального банкетного менеджера.

На чотирьох поверхах готельно-ресторанного комплексу Orly Park розмістилися ресторан з витонченою європейською кухнею, 3 банкетні зали з караоке і 3 конференц-зали. У теплу пору року працює літня тераса, з якої відкривається мальовничий вид на територію парку «Орлятко». Дитяче дозвілля в ORLY PARK продумане до найменших деталей: абсолютно безкоштовна ігрова кімната площею 110 м2 з усілякими розвагами для дітей будь-якого віку і постійним наглядом професійних нянь, спеціальне дитяче меню. Для зручності гостей з немовлятами є окрема пеленальна кімната з усіма необхідними гігієнічними приладдям, стільчики для годування та багато іншого.

Головна фото: Eshak

Фото: Facebook Fenix Italia, Queen country club, Eshak, Spezzo, Кухмейстер, Orly Park.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi