Де поснідати в Дніпрі: 5 локацій для смачного ранку - PostEat

пошук

Де поснідати в Дніпрі: 5 локацій для смачного ранку
16-01-2025 0 720


Де поснідати в Дніпрі, розповідає редакція PostEat. Шукаєте місце, де можна зранку насолодитися смачними стравами та затишною атмосферою? У Дніпрі є заклади, які майстерно поєднують стиль, атмосферу та смачні страви, створюючи ідеальне місце для спокійного відпочинку чи дружніх зустрічей. Обирайте своє улюблене місце серед 5 локацій для смачного ранку.

Flip Neo Bistro | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Дмитра Яворницького, 5

Години роботи: щодня 09:00 – 22:00 

Дещо з меню: місо-шакшука з морепродуктами, та солодовим хлібом — 358 грн, шпинатна вівсянка з чилі-кукурудзою та креветками, чері конфі та авокадо — 288 грн, сирники з соусом із медової сметани та лаванди — 258 грн.

Деталі: Авторський дизайн проекту Flip натхненний домашнім затишком: м’яке світло, природні матеріали, текстури і живі рослини. У Flip Neo Bistro на гостей чекає авторська кухня з neo відтінком та різноманіттям страв від відомого шеф-кухаря Леоніда Малюги. В основному меню європейські та азійські страви в авторському виконна, також кілька веган-страв і цікаві десерти. Також в закладі пропонують сніданки до 12:00: млинці, панкейки, оладки, каші та овочі, сирники та вареники, сендвічі та страви з яєць. Поснідати можете шпинатною вівсянкою з чилі-кукурудзою та креветками, місо-шакшукою з морепродуктами та солодовим хлібом або сирниками з соусом із медової сметани та лаванди.

Кафе — пекарня «Франик» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Грушевського, 4А

Години роботи: щодня 08:00 — 21:00

Дещо з меню: яйця Бенедикт з прошутто крудо — 298 грн, вівсянка з білими грибами та печеною гливою — 268 грн, незабутні сирники з печеним бананом та заварним кремом — 262 грн, зелена гречка з тунцем та в’яленими томатами — 272 грн, шакшука з ягням та бринзою — 322 грн.

Деталі: Кафе-пекарня «Франик» у Дніпрі — це справжній оазис затишку та гастрономічного задоволення. Це місце відоме своєю домашньою атмосферою, де аромати свіжоспеченого хліба й круасанів створюють неповторний настрій з першого кроку. Головна особливість закладу — його сніданки, які подаються протягом усього дня. У «Франику» сніданок перетворюється на маленьке свято: тут можна скуштувати яйця Бенедикт чи сирний скрембл у рум’яному круасані, кілька варіантів шакшуки, та хітовий аво-тост.. Якщо ви любите більш ситні варіанти, вам сподобаються вівсянка з кіноа та сиром або зелена гречка з тунцем та в’яленими томатами. А для справжніх гурманів у меню є незабутні сирники з печеним бананом та заварним кремом — ідеальний варіант для солодкого початку дня.

Gastronomie | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єфремова, 22

Години роботи: нд-чт з 09:00 до 21:00, пт-сб з 09:00 до 22:00 

Дещо з меню: Крок Мадам — 275 грн, вафля з куркою і скремблом — 345 грн, сніданок з курячими ковбасками — 325 грн, круасан з франжипаном — 135 грн.

Деталі: Gastronomiè — це французьке бістро з дніпровською душею у самому серці міста. Заклад поєднує в собі атмосферу Парижа та місцевий колорит, пропонуючи гостям унікальний досвід французької кухні з нотками українських традицій. Інтер’єр бістро відображає елегантність французького стилю з використанням світлих тонів, витончених меблів та декоративних елементів. Меню Gastronomiè вражає різноманіттям страв, серед яких класичні французькі рецепти, адаптовані до місцевих смаків та завжди свіжа випічка. На сніданок, звичайно, класичний французький сендвіч Крок Мадам, вафлі з куркою або з лососем, вишукані сніданки з ковбасками або з креветками та різноманітні круасани.

MOSHE | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Січових Стрільців, 1

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

Дещо з меню: турецька шакшука з бринзою та сулугуні — 285 грн, шакшука з фрикадельками — 285 грн, тель-авівський мікс — 275 грн, сніданок з пастрамі з індички — 285 грн, біфштекс з картопляним пюре — 285 грн.

Деталі: MOSHE — місце з традиційною ізраїльською кухнею, де все щиро і по-справжньому. Великі порції без адаптації, команда, яка завжди радо тебе зустрічає, атмосфера тель-авівських вулиць зі своїм шумом, колоритом, рухом. Їжа в MOSHE традиційна ізраїльська та близькосхідна. Всі страви насичені смаком і ситні — це піти, хумус, фалафель, шакшука, кілька видів мезе (невеликі закуски), шварма, східні десерти. На сніданок в MOSHE — турецька шакшука з бринзою та сулугуні або  з яловичиною та бринзою, класична шакшука та варіація з фрикадельками, тель-авівський мікс з хумусом та яйцем у фалафелі, сніданок з пастрамі з індички.

Na:chasi | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. 93-ї Холодноярської Бригади, 10

Години роботи: пн-пт з 08:00 до 21:00, сб-нд з 10:00 до 21:00

Дещо з меню: деруни з грибами — 260 грн, Яйця Бенедикт з тунцем — 330 грн, сирна вівсяна каша з грибам — 210 грн, Сирники із соусом сабайон та персиком — 230 грн, песто-скрембл з ростбіфом — 290 грн.

Деталі: Na:chasi — сімейний ресторан у самому центрі міста, де затишна атмосфера переплітається з різноманітними стравами в стилі ф’южн. Поєднання ретро і лофт стилів створюють цікавий та затишний інтер’єр. Декор та власні картини додають цікавого настрою кафе (до речі, картини можна придбати). Сніданки готують цілий день, також є цікавий вибір страв з основного меню з різноманітними салатами та вишуканими закусками. Поснідати пропонують дерунами з грибами, яйцями Бенедикт з тунцем, сирниками із соусом сабайон та персиком, а також новинкою — песто-скремблом з ростбіфом.

Головна фото Antoni Shkraba

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi