Де проводити літні вечори: відкриті веранди Києва - PostEat

пошук

Де проводити літні вечори: відкриті веранди Києва
13-07-2021 0 2964


Відкриті веранди Києва шукала редакція PostEat. Влітку зустрічатись з друзями та проводити дозвілля найкраще на затишних літніх верандах ресторанів, заряджаючись сонячним настроєм і насолоджуючись гарною погодою. Розповідаємо про літні веранди в різних куточках міста для посиденьок з друзями — призначайте зустріч за корисним сніданком чи обідом, збирайтесь великою компанією прохолодним вечором та насолоджуйтесь спілкуванням і смачними стравами.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Авторська піца (164–255 грн), закуски (49–290 грн), паста (119–320 грн).

Страви: салат з капоколо та страчателою – 196 грн, піца з баклажаном і капоколо – 198 грн, кавателі з нутом та мідіями – 168 грн, врашоле з пюре із нута – 165 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а 2020 року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. В меню ви знайдете традиційні та авторські страви від бренд-шефа Марко Черветті. У закладі можна повечеряти всією родиною, розташувавшись на вернаді з видом на Дніпро та споглядаючи, як піцайоло вміло готує піцу в дров’яній печі.

ESHAK

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (380–575 грн), салати (120–530 грн), узбецький плов (250–295 грн).

Страви: ікра з баклажанів, цукіні, солодкого перцю і соковитих томатів – 150 грн, бабагануш – 185 грн, тарамасалата – 295 грн, салат зі смаженим баклажаном та авокадо – 250 грн, гаспачо з креветками – 325 грн, піде з ароматною телятиною – 260 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

ESHAK — мережа закладів східної кухні від міжнародного холдингу Bulldozer Group, яка налічує три локації у різних куточках столиці: в центрі міста, на Печерську та на Теремках. У кожному з закладів ви можете поринути в світ східної кухні та відчути східну гостинність — колоритний інтер’єр, різноманітне меню зі страв, що готуються з використанням рису, спецій, спеціально привезених з Ташкенту. В ресторанах ESHAK пропонують насолодитись романтичними теплими вечорами на затишних літніх терасах. Оаза посеред міста в самому серці столиці — тераси ESHAK на Васильківській та на Кловській. Сховають від палючого сонячного проміння та дозволять із задоволенням насолодитись улюбленими стравами. Окремої уваги заслуговує тераса ESHAK на Теремках: свіже повітря від озера та красивий захід сонця перетворять сімейний вечір на атмосферну подію.

Чачаварня

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (115-186 грн), гарячі страви (159-385 грн), страви на вугіллі (92-2290 грн).

Страви: салат з імеретинським сиром в горіховій паніровці, томатами та соусом мацоні – 137 грн, дорадо на вугіллі – 164 грн/100 г, люля-кебаб з баранини – 159 грн, асорті на мангалі для компанії – 2290 грн.

Деталі: ресторан кавказької кухні, знаходиться на Русанівці, затишний інтер’єр, страви на мангалі, дитяча кімната, винна карта, дитяче меню, чача власного виробництва, коктейлі з чачею, трав’яні суміші з гір Кавказу, резерв столів.

«Чачаварня» — ресторан кавказької кухні на Русанівці. В ресторані затишний інтер’єр з цікавим оформленням, всього заклад може прийняти 190 гостей. Для найменших відвідувачів облаштована дитяча кімната. Шеф-кухар закладу зібрав в меню найкращі страви кавказької кухні. В ресторані пропонують холодні закуски, салати, перші та основні страви, хачапурі та пироги, м’ясо та рибу на вугіллі. Влітку краще обирати столик на літній веранді, з якої можна споглядати на Русанівський парк.

WHISKY CORNER

Де: вул. Софіївська, 16

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (165–1560 грн), салати (210–395 грн), стейки (280–840 грн/100 г).

Страви: «хаггіс» з крем-картоплею та пюре з батату – 155 грн, шотландський цибулевий суп з яловичиною – 210 грн, тартар із оленини з мусом із копченого вугра – 390 грн, крабові котлети з пюре із топінамбура – 495 грн.

Деталі: шотландський дім-ресторан; страви шотландської, англійської та європейської кухонь; Ілля Ульянов; більше 900 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER — ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено понад 900 зразків віскі з Шотландії, Ірландії, США, Японії, Тайваню, Індії. Також представлені власні ексклюзивні релізи віскі, які доступні тільки у ресторані та на міжнародних фестивалях. В меню ресторану гармонійно поєднуються спадщина великих кулінарів минулого, сучасний стиль приготування та практики здорового харчування. В стравах втілюють традиційні для старої Європи овочі, благородні сири та, звичайно, екологічно чисті дика риба та м’ясо. Відкрита тераса у Whisky Corner уособлює затишний куточок, де кожен гість особливий.

Мансарда Кафе

Де: Оболонська набережна, 15, К2

Бюджет: ₴₴. Салати (165–299 грн), бургери (204–269 грн), основні страви (225–412 грн).

Страви: сирний суп у стилі Мансарда – 197 грн, лаваш з сиром сулугуні – 128 грн, салат з руколою та полуницею – 255 грн,

Деталі: кафе, сніданки цілий день, коктейлі, вітрина з десертами, дитяче меню, барне меню, кілька зал, kids friendly, формат take away, підходить для банкетів, літня тераса.

«Мансарда Кафе» — це кафе на Оболоні, в якому ви можете відпочити на літній терасі або влаштувати урочисте свято. У меню – салати, гарячі та холодні закуски, страви з м’яса, птиці та риби, а також десерти. Снідати в закладі пропонують цілий день — можна замовити штрудель ,яйця Бенедикт, сирники, вівсянку та сосиски з сиром. Літня біла тераса закладу знаходиться на Оболонській набережній — тут ви можете відпочити, насолодитись свіжим повітрям з видом на набережну, освіжитись  коктейлями і спробувати авторську кухню.

DRUZI cafe&bar

Де: Андріївський узвіз, 2д; вул. Прорізна, 3/5.

Бюджет: ₴₴. Салати (135–169 грн), бургери (189–205 грн), основні страви (150–225 грн).

Страви: салат з куркою, карамелізованим персиком та дор-блю – 145 грн, бургер з фалафелем, гуакамоле, томатом, цибулевими чіпсами та чедером – 189 грн, фіш-кейки з судака з овочевою сальсою, пюре та вершново-шпинатним соусом – 205 грн.

Деталі: мережа міських кафе, дві локації мережі в різних районах Києва, страви різних кухонь світу, сніданки, страви для вегетаріанців, сезонне меню, коктейльна карта, dogs friendly, доставка.

Druzi Cafe — місце для душевного спілкування і теплих зустрічей з друзями. Інтер’єр кафе витриманий в мінімалістичному стилі, але є яскраві акценти у вигляді графіті. Заклад відмінно підійде і для зустрічей за сніданком, і для посиденьок за цікавими настільними іграми. В закладах на Андріївському узвозі та в центрі міста на Прорізній на вас чекають затишні відкриті веранди.

Головна фото: ESHAK

Фото: Facebook POSITANO, ESHAK, Чачаварня, WHISKY CORNER, Мансарда Кафе, DRUZI cafe&bar.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi