Паски та смаколики на Великдень від друзів PostEat: де замовляти? - PostEat

пошук

Паски та смаколики на Великдень від друзів PostEat: де замовляти?
28-04-2021 0 3684


 

У нас вже вийшло декілька підбірок на тему пасок та Великодніх кошиків за версією редакції. Проте виникла ідея зібрати ще більше виробників, пекарень, ресторанів, в яких купують паски та смаколики саме наші друзі. Не дарма кажуть, що коли хочеш знайти щось цікаве, смачне та якісне — спитай свого друга. Адже хто, як не люди зі спільними цінностями та поглядами розуміються на смаках один одного.

Тож, кого обирають подруги нашої редакції, жінки, якими захоплюємося ми та які своєю діяльністю підтримують українських виробників, підприємців, малий та середній гастробізнес, читайте прямо зараз.

А ми сподіваємось, що ви почитаєте цей матеріал та будете замовляти паски, щоб порадувати ваших близьких та підтримати наших виробників, пекарень, ресторанів. 

Наталя Микольска

Юрист, заступниця Міністра економічного розвитку і торгівлі України — Торговий представник України (з 2015 по 2018), засновниця платформи SheExports та Центру Trade+ у Київській школі економіки, дослідниця у Стенфордському університеті. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

HONEY. Кафе-кондитерська

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: шоколадна паска з трьома видами шоколаду / паска з лимонними цукатами і журавлиною / класична паска з цукатами і родзинками (розмір S/розмір М) – 370 грн/420 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380671271921.

Деталі: HONEY — мережа кафе-кондитерських з великим вибором авторських десертів в оригінальній подачі. До Великодня в кондитерські приготували три види пасок, які можна замовити у маленькому або стандартному розмірах. Цьогоріч у вашому кошику можуть бути шоколадна паска з трьома видами шоколаду, паска з лимонними цукатами і журавлиною та класична паска з цукатами і родзинками. Замовлені паски можна забрати самостійно з найближчого HONEY (вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Ярославів Вал, 20; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ, 6-й поверх) або обрати доставку додому.

March & Co. Пекарня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: пасочка-віночок з оформленням з безе – 450 грн, пасочка-віночок з карамельним оформленням та сухофруктами – 450 грн, панетоне з мигдалевою скоринкою – 380 грн, панетоне «оформи самостійно» – 520 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380932184610.

Деталі: Домашня пекарня March & Co. заснована на сімейних цінностях — тут печуть лише на вершковому маслі, а для веган-кейка використовують кокосове холодного віджиму. Також дотримуються екологічних принципів виробництва та всі заготовки роблять самостійно. Пасочки у пекарні March&Co традиційно випікають у формі віночка, що є символом вічності. Купуючи пасочку-віночок, ви долучаєтеся до благодійної акції #піклуюсяпростареньких. До кожної проданої пасочки випікають ще одну, яку передають у фонд «Старенькі», що піклується про самотніх літніх людей. Ви можете обрати декоровані паски чи обрати панетоне «оформи самостійно» — ви отримаєте основу й оформите пасочку на свій смак кольоровими глазурками.

Безгрешная выпечка «Niche» 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: Mango Паска – 520 грн, Coco Паска – 520 грн, Easter rabbit – 550 грн

Як замовити: на сайті

Деталі: Niche — перша в Україні ліцензована міжнародним знаком якості GlutenFree кондитерська корисної святкової випічки, чиста від глютену та інших алергенів, цукру, барвників. Унікальні авторські рецептури та природні складові, делікатні до вашого шлунку і талії — такі, що бережуть та живлять мікрофлору. До Великодня в пекарні підготували три види пасок без глютену, цукру, лактози, яєць: манго, кокос та декоровану великоднім кроликом. Є позиції доступні тільки в Києві, а є ті, що можна замовити з доставкою по Україні.

Марина Федоренко 

Юрист з банківського права, співпрацювала з топовими юридичними компаніями України, працювала у НацБанку, наразі працює в Office of the National Investment Council of Ukraine.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Sweetanok

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: паска з глазур’ю (250/350/450/700 г) – 110 грн/140 грн/170 грн/250 грн

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380505778308.

Деталі: Кондитерське виробництво Sweetanok спеціалізується на натуральних солодощах. В асортименті різноманітне печиво, зефір, шоколадні вироби, цукати, торти, макарони, мармелад та пастила. До Великодня підготували класичну паску з родзинками, курагою, цукатами апельсинів, прикрашену сумішшю горіхів, вишнею в’яленою та шоколадом. Замовити паски можна у кількох розмірах та обрати білу або шоколадну глазур.

Ірина Титарчук 

Виконавча директорка Українського центру сприяння інвестиціям та торгівлі, кандидатка економічних наук.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Булочная «Крендель»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: паска італійська родзинково-цукатна (250/550 г) – 120 грн/200 грн, паска-крафін (250/550 г) – 120 грн/230 грн, паска бездріжджова (250/550 г) – 120 грн/230 грн, паска з родзинками (250 /550 г) – 70 грн/135 грн, паска з цукатами (250/550 г) – 85 грн/160 грн, паска з шоколадом (250/550 г) –85 грн/160 грн.

Як замовити: у повідомленнях в Instagram або на сайті

Деталі: Булочна «Крендель» — пекарня з широким асортиментом хліба на опарі та на заквасці, а також круасанів, булочок для гамбургерів, грісіні, натурального печива, вареників та пельменів. До свята підготували також широкий вибір пасок: з шоколадом, цукатами, родзинками, а також сирні, бездріжджові, італійські та паски-крафін. Замовлення приймають у повідомленнях в Instagram або на сайті. Доставка Одесою наступного дня.

Окрім пасок друзі PostEat рекомендують цікаві та якісні продукти для великоднього кошика:

Pastourelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: брі з паприкою – 65 грн/125 г, брі з прованськими травами – 65 грн/125 г, камамбер з попелом – 95 грн/125 г, брі розе – 90 грн/125 г.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380678278355

Деталі: Pastourelle – це gastro-мануфактура з виробництва сиру у благородній білій плісняві. Свіжі сири приготовані за оригінальною рецептурою з екологічно чистого та високоякісного молока від корів породи Джерсей. З 2014 року потужності гастро-мануфактури Pastourelle знаходяться у Сумській області в екологічно чистих заповідних місця Сеймського регіонального ландшафтного парку та Мезінського національного природного парку. Ексклюзивний рожевий брі, класичний брі, брі з паприкою або прованськими травами, камамбер з попелом — можна обрати будь-які варіанти з асортименту і скласти свою неповторну паску з сирів. Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні понад 600 грн.

Шоколад Afrodiziak

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: Кролик з арахісовим праліне – 95 грн, Курочка з арахісовим праліне – 90 грн, набір каченя, зайчик і яйце з кольорового та темного шоколаду, 2 яєчка з начинкою апельсиновий жовтий ганаш, і зайчик або каченя з марципаном – 72 грн, великодні крашанки з натурального шоколаду – 75 грн/шт.

Як замовити: у повідомленнях в Instagram або за номером телефону +380663770234

Деталі: Afrodiziak — крафтовий шоколад за авторськими рецептами, який виробляється з 2016 року в Полтаві. Шоколад виготовляється в меланжері та виключно з натуральної сировини. Шоколадні вироби Afrodiziak переважно не містять лактози, білого цукру, глютену. До Великодня в асортименті з’явились солодкі крашанки з подвійним шоколадом і горішками, яйця з начинкою апельсиновий жовтий ганаш, каченята і зайчики з марципаном, шоколадні курочки та кролики з арахісовим праліне. Можна замовити окремо або святковим набором, щоб прикрасити святковий стіл або подарувати близьким.

Сироман/Craft Cheese

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: подарункові набори від 550 грн до 1100 грн, сир «Нарцис Карпат» – 78 грн/100 г, сир «Золоті Ворота» – 65 грн/100 г.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380975344093

Деталі: «Сироман» – це невеличка сироварня, розташована на околиці Києва, яка має на меті розвивати культуру споживання якісного сиру українського виробництва. Тут виготовляють сири з козиного та коров’ячого молока за французькою технологією, але з українською душею. В асортименті тверді, напівтверді/, овечі, коров’ячі, козині та соєві сири, а також з білою та блакитною пліснявою. Окрім сирів ручної роботи до святкового кошика можна замовити цукерки з сиром, соуси та джеми. До Великодня підготували різні подарункові набори.

Hochu_eshyo

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ХОЧУ ЕЩЁ! (@hochu_eshyo)

Що пропонують: паска (150/380/600 г) – 90 грн/200 грн/330 грн

Як замовити: у повідомленнях в Instagram або за номером телефону +380635920033

Деталі: «Хочу еще» — кондитерський цех в Одесі, власницею якого є досвідчений шеф-кондитер Ольга Піддубна. В кондитерській навчають готувати десерти та випічку, а також готують мусові торти і десерти, штолени, пироги. До Великодня підготували паски виготовлені частково за технологією італійських панетоне. Саме завдяки секретам цієї італійської здоби паски виходять особливо м’якими, повітряними та ароматними. В асортименті позиції з цукатами і явленими ягодами або з шоколадом. Доставка можлива по Одесі та по Україні.

Наталя Парапан 

Засновниця та видавчиня PostEat, головна редакторка PostEat 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Inaksha

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: традиційна паска без лактози та без глютену – 250 грн/400 г.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380503588847

Деталі: Inaksha — унікальний київський стартап в галузі здорового харчування. Це перша в Україні сертифікована пекарня, де готують хліб без глютену, який не шкодить здоров’ю. Рецептура хлібу базується виключно на органічних інгредієнтах, де не використовуються пшениця або інші злакові, що містять глютен. Цього року в пекарні пропонують класичну традиційну паску без лактози та без глютену — унікальна авторська рецептура, неперевершене поєднання інгредієнтів та спецій створюють неповторний смак паски. Серед інгредієнтів паски від Inaksha — мигдалеве борошно, кардамон, цукати, родзинки, курага, журавлина, апельсин.

 

Головна фото: March & Co

Фото: Facebook Inaksha, HONEY, March & Co, Niche, Sweetanok, Булочная «Крендель», Pastourelle, Afrodiziak, «Сироман»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi