Де шукати пасту в Києві: авторські позиції та special menu - PostEat

пошук

Де шукати пасту в Києві: авторські позиції та special menu
02-02-2022 0 1163


Де шукати пасту в Києві, дізнавалась редакція PostEat. Один із секретів неймовірної популярності італьської пасти — численні варіації, які дозволяють щоразу куштувати нову та яскраву страву. Шефи київських ресторанів італійської кухні постійно експериментують, щоб зробити цю страву ще цікавішою. Розповідаємо про 6 ресторанів італійської кухні в Києві, де на вас чекають цікаві пропозиції та подачі пасти.

Італійська Редакція

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴.

Страви: аліо-оліо 2.0 – 220 грн, качіо е пепе – 295 грн, тальятеле з різними грибами – 295 грн, спагеті з мідіями у пряному соусі з часником та чилі – 350 грн, ньокі з рапанами, вершкове рагу з томатами, каперсами та мадагаскарським перцем – 445 грн, чорні спагеті-пічі з креветками, рапанами, кальмарами, томатами, каперсами і білим вином – 545 грн, тальятеле з крабом у шовковому томатному соусі – 985 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете 12 видів авторської пасти, яку готують самостійно у закладі. Можна спробувати качіо е пепе — спагеті із смаженої муки з соусом із 7-ми видів перцю, пекоріно романо та теплим мусом з пармезану чи обрати найсмачніший конструктор спагеті аліо-оліо, де багато часнику та зелені, трошки чилі та імбиру. Вишуканий смак варто чекати від тальятеле з крабом у шовковому томатному соусі.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: спагеті з морепродуктами у вершковому соусі – 228 грн, тальятелле з білими грибами та горгонзолою – 245 грн.

Деталі: мережа ресторанів-пекарень, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, банкетні страви, антипасті, паста ручної роботи, сніданки щодня, ділові обіди, винна карта, дров’яна піч, дитяча ігрова кімната (Русанівка), резерв столів.

Мережа сімейних італійських ресторанів Spezzo із власною пекарнею і сироварнею щодня чекає гостей на неаполітанську піцу з дров’яної печі, м’які італійські сири власного виробництва та пасту, яка вручну готується кухарями в кращих італьських традиціях. Для справжніх шанувальників пасти та сиру в ресторанах підготували special menu — авторську пасту та ризото в голівці сиру чедер. Бренд-шеф ресторанів Spezzo Марк Вербицький пропонує спробувати нові пасти та різотто з найсирнішим смаком, які готуюсь на очах гостей в голівці сиру. Не втрачайте можливості отримати неймовірне delizia al formaggio, запитуйте спеціальну пропозицію в ресторанах Spezzo. Резерв столів за телефоном +380504223798 (Русанівська набережна, 8), +380503883801 (Святошинська, 3а).

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. 

Страви: спагетоні ай е уой – 142 грн, тальоліні аль позілліпо – 178 грн, спагетоні пульпетте – 182 грн, спагетоні пуверіела – 185 грн, кавателі ала пескатора – 340 грн, спагетоні пульпетте – 182 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. Ресторан POSITANO — перший та єдиний заклад України, який увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. Тут ви знайдете класичні спагетоні ай е уой з часником і олією, а також тальоліні аль позілліпо з мідями, парміджано, в’яленими томатами, базиліком та песто.

Bigoli

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: біголі з качкою – 324 грн, тальятеле з чорним трюфелем – 498 грн, карбонара з буратою – 396 грн, лінгвіні з цукіні та креветками – 385 грн, макароні ала читара з морепродуктами – 653 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Також в ресторані завжди є свіжа італійська моцарела-бурата, буфало, афумікато, страчатела, різні види італійського прошуто та антипасті. В ресторані готують кілька видів пасти, зокрема, карбонару з буратою та макароні ала читара з морепродуктами.

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: паста неро з м’ясом краба – 690 грн, орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками – 265 грн, фірмова паста montecchi capuleti з креветками – 349 грн равіолі з кроликом у вершковому соусі зі шпинатом, кедровими горішками та томатами – 295 грн, равіолі з крабом у вершковому соусі – 499 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта,  паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія на Печерську, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню Montecchi Capuleti поєднали вишукані страви з морських делікатесів, класичну неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти. В розділі pasta fresca ви знайдете орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками, равіолі з крабом у вершковому соусі та фірмову пасту montecchi capuleti з креветками, яку за запитом готують у головці сиру.

Agatha

Де: вул. Шота Руставелі, 16

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: цукіні-спагеті з вонголе та томатами чері – 390 грн, зелені сакотіні з пармезаном та грибами – 240 грн, лінгвіні зі скампії та соусом із томатів чері – 590 грн, папарделе з білими грибами, пармезаном та смаженою фуа-гра – 590 грн, червоні равіолі з обсмаженими червоними креветками та сиром страчатела – 990 грн.

Деталі: ресторан італьської кухні, власники Аліна Косічкіна та Дмитро Заходякін, шеф Франко Ск’явоне, класичні та авторські позиції,

Ресторан італьської кухні Agatha знаходиться в центрі міста на вулиці Шота Руставелі. Це новий проєкт рестораторів Аліни Косічкіної та Дмитра Заходякіна. Заклад названо на честь доньки рестораторів Агати. Шеф-кухар закладу — італієць Франко Ск’явоне, який зібрав у меню ресторану класичні та авторські позиції італійської кухні: кілька видів карпачо і тартарів, гарячий капрезе, ризото, страви з риби та морепродуктів. Акцент зробили на піці з дров’яної печі та класичній й авторській пасті власного виробництва.

Головна фото: Bigoli

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi