Де шукати смачні супи в Києві? - PostEat

пошук

Де шукати смачні супи в Києві?
17-09-2019 0 860


Де шукати смачні супи в Києві дізнавалась редакція PostEat. Суп — це рідка перша страва, яку зазвичай подають теплою або гарячою. Існують також холодні супи (наприклад, окрошка або гаспачо, історію появи яких ви можете дізнатися тут). У традиційній французькій кухні супи розділяють на дві основні групи: прозорі (наприклад, бульйони, консоме) і загущені, наваристі овочеві супи-пюре, суп біск з морепродуктами, крем-супи з вершками. Де шукати смачні супи в Києві, читайте у нашому матеріалі.

Сьогодні супи класифікуються:

  • за температурою подачі (гарячі або холодні),
  • за рідкою основою (на воді, бульйоні, квасі, молоці, кисломолочних продуктах та ін.),
  • за головним компонентом (м’ясні, рибні, овочеві тощо),
  • за технологією приготування (заправні, прозорі, пюреподібні тощо),
  • за регіональним поширенням.

У світі налічується приблизно 150 типів супів, кожен з яких може мати варіації. Ці види також можуть відрізнятися залежно від нюансів приготування або продуктів, що входять до його складу. Iснує багато правил етикету, котрих необхідно дотримуватися в процесі трапези. Так, наприклад, варто не доїдати весь суп до кінця, а залишити трошки в тарілці. Крім того, супи їдять тихо, без зайвих звуків. Гарячі супи не прийнято розмішувати ложкою — гість має зачекати, доки суп трошки охолоне.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: суп з телятиною та яйцем пашот – 115 грн.

Напої: L’Acino Asor Magliocco Rose – 550 грн, L’Acino Chora Rosso – 520 грн, Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

Ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza, тому на неаполітанську піцу у цьому закладі варто звернути особливу увагу. Та не варто забувати й про інші страви у меню, зокрема, про супи. Радимо скуштувати пікантний суп з телятиною та яйцем пашот, що добре зігріє у прохолодну осінню погоду.

Under Wonder

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (136–376 грн), салати (112–396 грн), паста і ризото (174–398 грн).

Страви: зупа імперіалє – 148 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, ранні сніданки з 06:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

У ресторані Under Wonder на вас чекає кілька видів супів, кожен з яких є особливим. Зігріватися радимо, замовивши суп «Зупа імперіалє», а доповнити замовлення варто гарніром чи пастою. Зверніть увагу, що в основному меню ресторану з’явилися новинки: при нагоді варто спробувати і їх.

ШОТІ

Де: вул. Мечникова, 9.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (149–259 грн), основні страви (189–549 грн), сири та десерти (45–289 грн).

Страви: харчо – 139 грн.

Напої: еспресо – 59 грн, апельсиновий фреш – 109 грн, зелений чай з жасмином – 79 грн.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — ресторан високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Радимо спробувати тут грузинські закуски, а також гарячий харчо — густий та гострий яловичий суп з рисом та волоськими горіхами. Оберіть до вашого супу один з ароматних хачапурі – буде смачно!


WhaiThai

Де: вул. Мечникова, 5.

Бюджет: ₴₴. Рамен (119–249 грн), стартери (39–59 грн), боул місяця (149 грн).

Страви: рамен на м’ясному бульоні з шою та куркою розміру S – 119 грн, рамен на веганському бульйоні з даши, тофу та грибами розміру S – 119 грн.

Напої: комбуча – 65 грн, чай – 49 грн, «Рубікон» – 55 грн.

Деталі: рамен, локшина, закуски, яскравий авторський інтер’єр з великою кількістю живих рослин, відкрита кухня, доступні різні порції – маленька, стандартна або велика, локшина власного виробництва.

Якщо на вулиці прохолодно, забігайте грітися до WhaiThai. Тут вас почастують раменом на м’ясному чи веганському бульйоні з різноманітними добавками. Ви можете додати улюблені інгредієнти із запропонованого переліку та створити неповторний смак вашого рамену!

Casa Nori

Де: вул. Борисоглібська, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Рис (310-390 грн), супи (150-310 грн), страви з м’яса та птиці (240-950 грн).

Страви: «Бульйон з Тортелліні де Спієнца» — 150 грн, бродето з морепродуктами – 310 грн.

Напої: Hugo – 210 грн, Padron – 210 грн, Campari Spritz – 210 грн, Charlie Chaplin – 190 грн.

Деталі: аутентична чікетерія-остерія венеціана з традиційною італійською кухнею, паста власного приготування, ручний прес Torchio, італійська і венеціанська кухні, ідейний натхненник і шеф-кухар – Андреа Норі; колекція італійських вин, стильний інтер’єр, в меню — страви за сімейними рецептами Андреа Норі.

Casa Nori — затишний ресторан на Подолі в стилі класичних італійських остерій. Спробуйте тут страви за сімейними рецептами шеф-кухаря ресторану Андреа Норі і відчуйте себе в сонячній теплій Італії за будь-якої погоди! Радимо до обраного вами супу обов’язково замовити фокачу, а також додати приготовану вручну пасту на спеціальному пресі Torchio.

Corvina

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а.

Бюджет: ₴₴₴. Супи (92-350 грн), страви з м’яса та птиці (297-780 грн), десерти (75-175 грн).

Страви: суп з телятиною, лисичками та перловою крупою – 185 грн.

Напої: імбирний лимонад – 48 грн, еспресо – 50 грн, лате – 55 грн, матча лате – 120 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, розташований на Оболоні, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.

Ресторан сучасної італійської кухні Corvina пропонує гостям скуштувати різноманітні супи (зокрема й гарячі). Також у меню ви знайдете традиційну тонку тосканську піцу з делікатесами, різноманітні пасти, салати, класичні італійські та авторські десерти. Замовляйте страви до смаку та доповнюйте їх вишуканими винами зі змістовної винної карти.

Фото: Facebook POSITANO, Under Wonder, ШОТІ, WhaiThai, Casa Nori, Corvina

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi