Де скуштувати салат з морепродуктами в Києві - PostEat

пошук

Де скуштувати салат з морепродуктами в Києві
16-10-2019 0 1993


Редакція PostEat розповідає, де скуштувати салат з морепродуктами в Києві. Ще з давніх часів морепродукти входили в меню знаті в різних країнах — особливо популярні вони були у тих народів, які жили поблизу моря, наприклад, в Стародавній Греції або Японії. І до сих пір національні кухні цих країн є улюбленими по всьому світу, в першу чергу через те, що в них переважають страви з креветок, кальмарів, мідій і крабів. Вони відрізняються не тільки вишуканим і екзотичним смаком, але і тим, що дуже позитивно впливають на здоров’я — морепродукти багаті фосфором, йодом, кальцієм, білком, вітамінами А, В, D і Е. Страви з дарів моря особливо цінують ті, хто слідкує за фігурою, адже вони низькокалорійні і добре засвоюються. Крім того, морепродукти позитивно впливають на стан шкіри і волосся, нормалізують роботу нервової і серцево-судинної систем. Де скуштувати салат з морепродуктами в Києві, читайте в нашому матеріалі.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (264–695 грн), основні страви (260–3000 грн), десерти (160–350 грн).

Страви: салат з лангустинами, авокадо та помідорами – 490 грн, салат з крабом, авокадо, рожевими томатами та соусом цитронет – 695 грн.

Напої: ристрето – 50 грн, томатний сік – 90 грн, ананасовий фреш – 190 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, бренд-шеф Джакомо Ломбарді, шеф-кухар Ілля Пампуха, директор Марина Григорян, шеф-бармен Артем Олександров, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.

Alaska — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви з найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. Кухня працює під керівництвом італійського бренд-шефа — Джакомо Ломбарді. Він ідеально поєднав середземноморську концепцію ресторану з італійськими мотивами. Завітати до ресторану Alaska варто за вишуканою атмосферою відпочинку та яскравими гастрономічними враженнями.

Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Салати (140–375 грн), закуски (105–320 грн), риба та морепродукти (230–489 грн).

Страви: олів’є з лососем, гребінцем та креветками – 199 грн, краб під шубою – 375 грн, салат з вугрем, зеленим авокадо та горіховим соусом – 285 грн.

Напої: Chardonnay Macon Villages Blanc Jean Loron 2016 — 250 грн / 150 мл, Bourgogne Pinot Noir Francois Martenot 2016 — 210 грн / 150 мл, Cava Brut Marques de Terrabona — 750 грн / 750 мл.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, multi-сuisine, шеф-кухар Юрій Приємський, авторські страви, сезонні страви в меню, велика коктейльна карта, сніданки, частково відкрита кухня, страви в печах Big Green Egg, дитяча зона з сучасними гаджетами та іграми, паркінг, резерв столів, доставка, тераса.

Odessa Restaurant — концептуальний заклад з гастрономічними авторськими стравами в меню і великої коктейльної картою. Дизайн ресторану високо оцінили оглядачі авторитетного лондонського видання Wallpaper. Шеф-кухар ресторану Odessa Restaurant — Юрій Приємський. Він створює авторські страви зі складними поєднаннями інгредієнтів і ефектними подачами на частково відкритій кухні. Регулярно меню Odessa Restaurant оновлюється, щоб гості змогли насолодитися стравами з сезонних інгредієнтів. Рекомендуємо спробувати салат з вугрем, зеленим авокадо та горіховим соусом.

Рибаlove

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 21-23

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89–689 грн), страви з морепродуктів і риби (198–598 грн), лобстери і краби (489–3999 грн).

Страви: салат з восьминогом та молодою картоплею – 298 грн, салат з тигровими креветками, ананасом та авокадо-гриль – 238 грн, салат з копченим вугрем, томатами, авокадо в соусі унагі – 278 грн.

Напої: Bombay Tonic – 89 грн, Bacardi Cola – 89 грн, Jim Beam Sour – 79 грн.

Деталі: рибний ресторан з європейською кухнею, великий вибір риби і морепродуктів, каскадні акваріуми з крабами і лобстерами, панорамні вікна і живі рослини в інтер’єрі, сork fee, kids friendly, pets friendly.

Рибаlove — рибний ресторан з балканською, середземноморською і португальською кухнями, відкритий ресторатором Дмитром Борисовим на Воздвиженці. Гостям пропонують спробувати різноманітні морські делікатеси: від барамунді, барабульки, лемонсоля на грилі до лобстерів та тунця. Рекомендуємо повечеряти салатом з копченим вугрем, томатами та авокадо в соусі унагі.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: салат с тунцем, авокадо, апельсином та яблуком –238 грн, салат с мідіями-гриль, авокадо, свіжими овочами та пікантним соусом – 198 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківський), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Особливістю сімейних італійських ресторанів Spezzo є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара, що створює знамениті італійські сири. З 17 жовтня у всіх ресторанах Spezzo на гостей чекає оновлене меню —  авторська тальята з телятини, томатний суп з морепродуктами, ризото чотири сири, палтус з ніжним пюре з цвітної капусти. Шанувальникам морепродуктів буде з чого обрати — спробуйте салат с тунцем, авокадо, апельсином та яблуком і салат с мідіями-гриль, авокадо, свіжими овочами та пікантним соусом.

Причал

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11, Наводницький парк

Бюджет: ₴₴. Салати (96–450 грн), роли (45–285 грн), рибні страви (245–878 грн).

Страви: салат з вугрем – 295 грн, салат з м’ясом краба та авокадо – 490 грн, салат з морепродуктами – 390 грн.

Напої: полуничний лимонад – 85 грн, коктейль «Пряний базилік» – 180 грн, лате – 79 грн, апельсиновий фреш – 85 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, вина побокально та коравін, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Різноманітне меню складається зі страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. В «Причалі» можна спробувати салат з морепродуктами — в ньому поєднані гребінці, креветки, бейбі-восьминоги та кальмари з оливковою олією та лаймом.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112; вул. Басейна, 1-3/2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (150֪–250 грн), крудо-бар (150–1100 грн).

Страви: зелений салат з авокадо та копченою скумбрією – 180 грн, теплий салат з лососем – 250 грн, олів’є з раковими шийками – 360 грн.

Напої: гранатовий лимонад – 80 грн, американо – 45 грн, морквяний фреш — 60 грн, какао – 70 грн.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, сніданки з 10:00 до 12:00, змістовна винна карта, доставка, резерв столів.

«Рыба Пила» — рибний ресторан з одеськими стравами з риби і морепродуктів власного чорноморського вилову. Нещодавно відкрився другий рибний ресторан на Бессарабській площі. Інтер’єр закладу концептуальний, яскравий з оригінальним декором. В меню ресторану — справжні «одеські манси» від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. З оновленого меню рекомендуємо спробувати теплий салат з лососем.

Фото: Facebook Alaska Kyiv, Odessa Restaurant, Рибаlove, Spezzo, Причал, Рыба Пила

Головна фотографія: Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi