Де святкувати день народження в Києві: ресторани для особливого свята - PostEat

пошук

Де святкувати день народження в Києві: ресторани для особливого свята
09-09-2022 0 1127


Де святкувати день народження в Києві, шукала редакція PostEat. Підготовка до святкування дня народження може потребувати чимало часу, адже щоб підібрати гідний заклад для цієї події, потрібно переглянути десятки столичних ресторанів. Редакція PostEat розповідає про 6 київських закладів з різними кухнями, де святкувати день народження буде гарною ідеєю. Обирайте, яка кухня вам більше до вподоби — італійська, грузинська, європейська або середземноморська.

DOM N10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: антипасті з артишоків, оливок каламато, маринованих слив та міні-перців із сиром фета – 295 грн, млинцi зi шпинатом, запеченi пiд сиром – 150 грн, запечена дорадо з перцем чилi, кунжутною олiєю та часниковими пластiвцями – 465 грн, качина ніжка конфі з фуа-гра, томленою у вині червоною капустою, картопляним пюре, яблуком та чорносливом – 545 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food і відображає любов родини митця до подорожей та колекціонування рецептів. У енотеці зібрана колекція вина з різних країн світу. Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа дозволять вам провести незабутній день народження.

Риба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат із тунцем і тигровими креветками — 490 грн, бурата з авокадо та томатами — 450 грн, фірмовий восьминіг із картоплею — 870 грн, каліфорнійський рол із вугром — 350 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» обожнює ваші свята, тому дарує знижку 20% всім іменинникам на меню кухні та бару. Зібрати рідних за одним столом та розділити особливий настрій так класно саме в центрі міста. Зручна локація, уважний сервіс та хітові страви з риби та морепродуктів створять потрібний настрій у день народження. Від равликів по-бургундськи з часниковим маслом до витонченої дорадо крудо, від авторських ролів до смаженої хрумкої рибки на компанію — кожен вибір буде правильним. А проголошувати чірз за здоров’я іменинника найприємніше з келихом просеко або якісного українського вина.

Soho Park Cafe

Де: вул. Генерала Шаповала, 5

Бюджет: ₴₴.

Страви: хумус з перцем – 178 грн, салат з сезонних овочів та сиром фета – 199 грн, смажені креветки в часниковому соусі – 375 грн, тальятеле з білими грибами – 245 грн, куряча грудка запечена в дров’яній печі з моцарелою та томатами – 235 грн.

Деталі: ресторан у парку, знаходиться в ландшафтному Солом‘янському парку, європейська кухня, страви на грилі, дров’яна піч, велика квітуча тераса, дитяче меню, винна карта, коктейлі, pets friendly, резерв столів.

Soho Park Café — затишний ресторан з літньою терасою, де можна насолодитись келихом вина під спів пташок. Ресторан розташований у мальовничому ландшафтному Солом‘янському парку. Європейська кухня та BBQ, спокійна атмосфера, квітучі тераси та свіже повітря серед великого міста — все це Soho Park Café. Меню закладу складається з холодних та гарячих закусок, салатів, супів та основних страв. Є також страви з мангала та піца.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: карпачо з телятини з заправкою з білого трюфеля, руколою i сиром пармезан – 375 грн, салат з креветками i диким тунцем – 535 грн, томлені телячі щічки в червоному винi з пюре з батату – 595 грн, фiле норвезького палтуса з цукіні та бобами едамаме – 570 грн.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 залів, тераса й альтанки, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — ресторан для особливих подій. До дня народження Fabius дарує іменинникам знижку 20% на меню у день свята та 6 днів після нього. Обирайте одну із шести локацій для камерного або великого святкування: панорамна тераса, камінна зала, балкон, три банкетні зали. Вишукані страви з банкетного або авторського меню від шефа, велика винна карта та бездоганний сервіс. Професійний банкет-менеджер ресторану, який буде завжди на зв’язку та зробить все, щоб ваш особливий день був наповнений незабутніми емоціями та спогадами. Замовляйте банкет за номером +380503244046.

Мацоні

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴.

Страви: м’ясне асорті з хріном – 215 грн, баклажанові рулетики з горіхами – 132 грн, салат з куркою гриль та анчоусною заправкою – 162 грн, запечені хінкалі під сиром сулугуні – 172 грн, чанахі – 275 грн, хачапурі по–аджарськи – 135 грн.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, знаходиться на Русанівці, сири для хачапурі готують в ресторані, страви на грилі, чача і настойки, дитяча кімната, доставка, тераса, працює щодня з 12:00 до 22:00.

Справжній день народження по-грузинськи готові організувати для вас в ресторані «Мацоні» на Русанівці. Для особливого свята професійна команда ресторану підготує найсмачніші грузинські страви, потурбується про атмосферу та про те, щоб цей день назавжди запам‘ятався. В меню «Мацоні» великий асортимент страв, що дозволить обрати страви на будь-який смак та задовольнити усіх гостей. Рекомендують додати до святкового меню чанахі, від якого буде у захваті найсправжнісінький грузин —ніжна баранина в поєднанні з овочами та чорносливом. На честь дня народження усім іменинникам «Мацоні» дарують знижку 20%. Забронювати свято можна за номером +380501082838.

Mario Restaurant

Де: вул. Льва Толстого, 14

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: італійске антипасті м’ясних делікатесів – 570 грн, карпаччо сет з морепродуктів – 700 грн, паста тартуфо з ростбіфом – 320 грн, лосось на ніжному мусі з креветок та соусом песто – 380 грн, каре ягня з молодою картоплею – 450 грн.

Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, бренд-шеф Huldrick Plaisent, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, живою музикою та вечерями від шефа. В закладі поєднали атмосферу класичного ресторану преміум-класу та запальний відпочинок в караоке. На 2-му поверсі ресторану обладнано окремий, спеціальний зал для караоке з власним меню. В ресторані для банкетів є світла зала з окремим санвузлом та входом з вулиці, максимально в ній можуть розташуватись до 30 гостей. Для камерної події пропонують червону залу, розраховану на 6-8 осіб.

Головна фото: Fabius

Фото:Facebook DOM N10, Риба Пила, Soho Park Cafe, Fabius, Мацоні, Mario Restaurant.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi