Де відсвяткувати день народження в Києві: 6 ресторанів для особливого свята - PostEat

пошук

Де відсвяткувати день народження в Києві: 6 ресторанів для особливого свята
07-09-2021 0 1729


Де відсвяткувати день народження в Києві, розповідає редакція PostEat. Шукаєте ідеальну локацію для святкування важливої події? Ми підібрали для вас різноманітні локації на лівому та правому берегах Києва, де можна провести незабутнє свято. Обирайте колоритну східну кухню або затишну заміську атмосферу, велику або камерну залу, азійські страви або різноманіття морепродуктів.

ESHAK

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар із лосося з авокадо та соусом кімчі – 435 грн, салат з телятиною і ростками маш – 395 грн, товук шурпа – 140 грн, лаваш хоровац – 155 грн, плов святковий – 295 грн, голубці з крабом та креветками – 335 грн, клефтіко в тісті філо – 420 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

ESHAK — легендарні ресторани від Bulldozer Group Ukraine. Східні мотиви в інтер’єрі, справжній узбецький плов, чебуреки, м’ясо на мангалі — ось яким буде ваш особливий день. Культова локація на Великій Васильківській із зеленою терасою, камерні VIP кімнати в ESHAK на Печерську та величезний світлий сімейний ресторан біля озера на Теремках — здається, на будь-який ваш іменинний запит є відповідь. ESHAK дарує -20% іменинникам! Святкова пропозиція поширюється на меню кухні та бару. Окрім того, кожній компанії від 10 гостей презентують цілу запечену качку від Шефа. Обирайте та святкуйте!

Queen Country Club

Де: Київська обл., смт Козин, Обухівське шосе, 55

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: асорті мясних делікатесів – 850 грн, карпачо з лосося з соусом шисо – 470 грн, сібас чилійський з лисичками – 1200 грн, смажений морський язик з соусом із томатів чері – 590 грн, салат з ростбіфом та печеним перцем – 495 грн.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке, pool-бар, банний дім, кальян, тварини на території, концерти, dog friendly, доставка, формат take away, онлайн-резерв, пляж, бунгало, дитяча анімація.

Queen Country Club — заміський комплекс від Bulldozer Group Ukraine. Лише за 20 км від Києва, перед вами відкриваються неповторні краєвиди та сосновий ліс, в якому схований Queen Country Club. Зелена територія площею 1000 кв.м. може стати не лише місцем для родинного відпочинку, а й тим самим місцем, в якому пройде ваше незабутнє свято.

Два шатра на 30 та 80 осіб для святкування просто неба, або простора зала ресторану, залита сонячним промінням з величезними вікнами, яку ви можете задекорувати на свій смак, змінити розміщення столів та, з допомогою турботливого персоналу, створити бездоганні умови для проведення дня народження. Вишукані страви європейської кухні від шефа додадуть соковиті акценти у ваше свято, а дбайливе обслуговування дозволить сповна насолодитись вашим днем.

З Queen Country Club ви відпочиваєте, насолоджуєтесь компанією друзів та ні про що не турбуєтесь.

Риба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: маринований перець з хамсою – 165 грн, бурата з авокадо та томатами – 450 грн, тунець з соусом понзу – 290 грн, гребінці запечені в мушлях – 270 грн, домашня чорна паста з кальмаром – 380 грн, креветки темпура з норі – 270 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан мережі Bulldozer Group Ukraine у центрі міста зі стравами з риби власного чорноморського вилову та морепродуктів. У меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором: підвішеним до стелі скелетом та інсталяціями на стінах з іржавих циркулярних лез та ручних пил. У закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та затишна тераса, на якій ви можете провести останні сонячні дні осені.

День народження — чудовий привід зібрати найближчих та відсвяткувати, чому б не зробити це у «Рибі Пилі», особливо, якщо іменинникам дарують знижку 20%. Ви можете обрати святкування в основній залі, щоб увесь вечір перебувати в центрі уваги, або окрему залу чи невелику VIP-кімнату для затишного свята лише в колі близьких. Атмосфера закладу, різноманітні страви з риби чи морепродуктів, багата винна карта та легкі коктейлі, урочисте привітання від ресторану — обирайте святкування в «Рибі Пилі», а турботливий персонал подбає, щоб все пройшло на вищому рівні.

Virgin Izakaya Bar

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: лангустіни з базиліковим соусом – 299 грн, гедза з яловичиною та фуагра – 365 грн, удон матча з тунцем татакі та грибами – 299 грн, трюфельний гребінець з філе апельсину та гречаним попкорном – 399 грн, карамелізований місо баклажан на відкритому вогні – 155 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya Bar — ресторан азійської кухні на Арсенальній від міжнародного холдингу Bulldozer Group Ukraine, що відкриває гостям іншу сторону Азії. Основний акцент у закладі роблять на свіжість продуктів та якість інгредієнтів та елегантну подачу страв.

Щовечора для гостей лунають запальні Dj-сети, проте яскравим видовищем у вашому житті може стати поздоровлення від закладу із днем народження. Іменинників вітає ніхто інший, як головний герой Virgin Izakaya Bar — Кінг-Конг — який ефектно з’являється з десертом матча кейк від закладу. Атмосферне свято в стінах сучасного ресторану з яскравим поздоровленням, яке ви точно будете згадувати ще довго.

River Grill

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴.

Страви: сет м’ясних антипасті – 285 грн, салат з ростбфіом, запеченим в хоспері – 210 грн, телячий язик на грилі з грибами – 310 грн, кебаб з телятини та свинини – 199 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Кухня представлена європейськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. Масштабність ресторану та майстерне зонування дозволяє провести в River Grill свято або захід будь-якого формату з урахуванням усіх побажань. На другому поверсі ресторану знаходиться банкетна зала River Grill, планування поверху дозволить гостям відчувати себе максимально відокремлено від інших відвідувачів.

Кухмейстер

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴. 

Страви: салат з су-від індичкою та антипасті – 185 грн, кокіль з гребінцем та креветкою у вершковому соусі – 240 грн, дорадо з броколі – 270 грн, ягня по-сербський з часниково пряною картоплею – 340 грн, курячий паштет з трюфелем – 125 грн.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. В ресторані можна організувати банкет на будь-яку кількість гостей — заклад обєднує 1600 метрів квадратних, три поверхи та 450 місць. Усі три поверхи поєднує ліфт. Відкрита кухня на першому поверсі, аби дивувати своїх гостей. Камін на другому поверсі, аби їх зігрівати. Дві окремі бенкетні зали — малий до 20 гостей у форматі банкету та великий до 45 гостей у форматі банкету.

Головна фото: Eshak

Фото: Facebook Eshak, Queen country, Риба Пила, Virgin Izakaya Bar, River Grill, Кухмейстер.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi