Де відсвяткувати день народження в Києві: 6 ресторанів для особливого свята - PostEat

пошук

Де відсвяткувати день народження в Києві: 6 ресторанів для особливого свята
07-09-2020 0 5500


Де відсвяткувати день народження в Києві, шукала редакція PostEat. Підготовка до святкування дня народження може потребувати чимало часу, адже щоб підібрати гідний заклад для цієї події, потрібно переглянути десятки столичних ресторанів. Редакція PostEat розповідає про 6 київських закладів з різними кухнями, де відсвяткувати день народження в Києві буде беззаперечно гарною ідеєю. Обирайте, zка кухня вам більше до вподоби — італійська, грузинська, європейська або середземноморська.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: севiче з сібаса та креветок – 344 грн, запечені гребінці з пюре з цвітної капусти та грибним соусом – 850 грн, тальятеле з чорнилом каракатиці i морепродуктами – 545 грн, турнедо з телятини з вершковим соусом, картоплею і грибами – 505 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком, яку очолює шеф-кухар Ігор Калениченко, і бездоганний сервіс. У Fabius три банкетні зали різної місткості, а також тераса й альтанка. Найбільша банкетна зала здатна вмістити до 130 гостей. В меню закладу — широкий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Винна карта ресторану дозволить підібрати напій, який до тонкощів відповідатиме вашому смаку

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–225 грн), основні страви (165–545 грн), десерти (60–125 грн).

Страви: ніжний паштет-мус із печінки домашньої курки з джемом із ожини – 99 грн, андалузький гаспачо з овечою фетою – 139 грн, домашня паста з креветками та сиром пекоріно – 295 грн, броколі-гриль із горіховою еспумою, мигдалевими та часниковими пластівцями, попкорном з кіноа та соусом чилі – 165 грн.

Напої: лимонад огірковий з лемонграссом – 95 грн, лимонад маракуйя з апельсином – 115 грн, какао-кава шейк – 135 грн, лавандова кава-глясе з вершковим морозивом – 95 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки (понеділок – п’ятниця: 10:00 – 13:00, субота – неділя: 10:00 – 15:00), резерв столів, літня тераса.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Ресторан знаходиться в 200-річній будівлі та розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Зали відтворюють історичне планування — флігель з баром, простора вітальня-обідня зала, оранжерея з офортами старовинного саду, бібліотека і майстерня скульптора. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа дозволять вам провести незабутній день народження.

Havana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴. Салати (120–554 грн), піца (149–399 грн), основні страви (265–585 грн).

Страви: піца з крабом та артишоками – 399 грн, запечені устриці під м’яким сиром з червоною ікрою – 311 грн, гострі креветки з пюре із цвітної капусти – 480 грн, телятина з білими грибами та журавлиною – 389 грн.

Напої: авторський імбирний чай – 120 грн, лимонад юдзу-ванілла – 80 грн, коктейль «Брамбл» – 120 грн.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, кубинське меню від шефа, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками. У ресторані є зала з шоу-кухнею, основна зала, камерна банкетна зала та дві великі банкетні зали на 2-му поверсі з панорамним видом на Дніпро. Ви можете обрати зручну залу в залежності від кількості гостей та спланувати меню з авторських європейських страв або позицій зі спеціального меню в стилі Havana.

Хмелі-Сунелі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Омеляновича-Павленка, 4-6

Бюджет: ₴₴. Салати (135–218 грн), хачапурі (160–265 грн), основні страви (124–499 грн).

Страви: сациві з домашньої індички – 175 грн, сулугуні обсмажений, подається з соусом копченої аджики – 195 грн, абхазура з ташмиджабі (м’ясо зі спеціями і гранатовими зернами в натуральній оболонці подається з пюре з сулугуні) – 175 грн, бараняча рулька з овочами гриль та запеченою картоплею – 494 грн.

Напої: Mtsvane Terra Initia – 115 грн/150 мл, Saperavi Badagoni – 92 грн/150 мл, Prima Bodegas y Vinedos Maurodos – 240 грн/150 мл.

Деталі: сучасна грузинська кухня, ресторан мережі закладів Tarantino Family, мангал-меню, сезонне оновлення меню, відкрита кухня, багата колекція вин з усіх регіонів Грузії, жива музика, виступи танцюристів, кальянне меню, банкетні пропозиції.

«Хмелі-Сунелі» — сучасний ресторан грузинської кухні на Печерську. У закладі готують улюблені грузинські страви в сучасній інтерпретації, великий вибір позицій в меню дозволить кожному знайти те, що йому до смаку. Характерними рисами закладу є приємна атмосфера та гостинність — тут знають все про організацію прекрасних вечорів з грузинським колоритом, а також як зробити відпочинок гостей душевним і смачним. Для особливих подій в «Хмелі-Сунелі» є окрема зала, яка може вмістити до 40 гостей.

ПРАГА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴. Салати (187–397 грн), основні страви (432–790 грн), десерти (70–468 грн).

Страви: салат з обпаленою телятиною, паростками сої та азійським соусом – 342 грн, перепілки з журавлинним соусом – 196 грн, сібас з картопляним кремом, шпинатом та трюфельною олією – 432 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки, дитяче меню, банкетні пропозиції.

«Прага» — це вишуканий ресторан, який розташований в старовинному будинку на березі озера в Голосіївському парку. Це затишний ресторанний комплекс, де для гостей створили найкомфортніші умови відпочинку. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою, відкриту галявину та терасу на воді. В основному меню пропонують страви європейської, італійської та японської кухонь.

La Veranda Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Богомольця, 7/14

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (128–340 грн), основні страви (368–598 грн), десерти (57–228 грн).

Страви: філе дорадо з овочами та винним соусом берблан – 368 грн, восьминіг з баклажановим пюре, томатами та шпинатом із соусом біск – 598 грн, тальоліні з кроликом, міксом грибів та вершково-трюфельним соусом – 285 грн, фісташковий фондан з соусом із руколи та морозивом.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухні, знаходиться в центрі міста, затишний інтер’єр, резерв столів, паркінг, доставка, тераса, формат take away.

La Veranda — це ресторан середземноморської та європейської кухні на тихій вулиці центра міста. Безперечна перевага ресторану La Veranda — тихий сад, на який відкривається вид з великих панорамних вікон. У теплу пору року в саду і на терасі розставлені столи, за якими гості насолоджуються приємною прохолодою в тіні дерев. Над стравами у La Veranda працює шеф-кухар Олександр Липко. Меню динамічне та оновлюється кілька разів на сезон — пропонують антипасті до вина, домашню пасту, основні страви з риби та м’яса і цікаві десерти.

Фото: Facebook Fabius, DOM N10, Havana, Хмелі-Сунелі, ПРАГА, La Veranda Kyiv.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi