Де відсвяткувати ювілей в Києві: 6 ресторанів для особливого дня народження - PostEat

пошук

Де відсвяткувати ювілей в Києві: 6 ресторанів для особливого дня народження
07-08-2019 0 7030


Де відсвяткувати ювілей в Києві, шукала редакція PostEat. Підготовка до особливого ювілейного дня народження може потребувати чимало часу, адже щоб підібрати гідний заклад для цієї події, потрібно переглянути десятки столичних ресторанів. Редакція PostEat розповідає про 6 київських закладів, де відсвяткувати ювілей в Києві буде беззаперечно гарною ідеєю.

Il Riccio Italian Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Контрактова площа, 8

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–375 грн), пасти і ризото (180–825 грн), гарніри (80–245 грн).

Страви: гуакамоле з артишоком та хрусткими чіпсами – 332 грн, салат з крабовим м’ясом, авокадо та тропічним соусом – 535 грн, піца з пепероні, рікотою, пармезаном та томатним соусом – 215 грн, ризото з телячими щічками томленими в к’янті з кремом із гарбуза та моцарели й базиліку – 310 грн.

Напої: є винна кімната з більш ніж 500 позиціями, за цінами винного бутику.

Деталі: італійська кухня, комунальний стіл, raw-бар, акцент на рибі та морепродуктах, відкрита кухня, антипасті, неаполітанська піца з італійських продуктів, затишний внутрішній дворик, тераса, три VIP-зали, винна кімната, контактна барна стійка, дві дитячі кімнати для дітей різного віку, ексклюзивна винна карта, авторська коктейльна карта, резерв столів.

Il Riccio Italian Restaurant — вишуканий ресторан італійської кухні в серці Подолу, який, безперечно, є ідеальною локацією для урочистостей. Основна зала ресторану вміщує більше ста гостей, тож в Il Riccio Italian Restaurant є можливість влаштувати пишне святкування. Літня тераса ресторану розташована у внутрішньому дворику — прихована від міського шуму і наповнена сонячним світлом, вона стане чудовим місцем для банкету. Крім цього, в Il Riccio Italian Restaurant є три VIP-зали, в яких можна організувати камерні урочистості. На святковому столі неодмінно будуть найяскравіші страви різних регіонів Італії, багато риби та морських делікатесів, сири з власної сироварні та вишукані вина. Приємним бонусом для гостей Il Riccio Italian Restaurant стане знижка 20% на святкові банкети та дні народження, деталі уточнюйте за телефоном +380952806430.

DOM N10        

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95–220 грн), основні страви (179–660 грн), десерти (55–120 грн).

Страви: зелений салат з грейпфрутом, м’ятою та креветками – 180 грн, ніжний паштет-мус зі печінки домашньої курки з джемом з ожини – 230 грн, середземноморське соте із кальмарів, мідій та білої риби з артишоками та оливками каламато – 490 грн, стейк росіні з фуа-гра, молодим шпинатом, грибами елінгами та соусом деміглас – 590 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, резерв столів.

DOM N10 — ресторан на Подолі в 200-річній будівлі, який розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. В інтер’єрі відтворено багато оригінальних деталей: дерев’яні балки, антикварний креденс та бібліотека старовинних видань. Зали відтворюють історичне планування — флігель з баром, простора вітальня-обідня зала, оранжерея з офортами старовинного саду, бібліотека і майстерня скульптора. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа дозволять вам провести незабутній ювілей.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴. Закуски (117–299 грн), салати (185–360 грн), паста домашня та ризото (165–280 грн).

Страви: карпачо з витриманої яловичини – 197 грн, салат з восьминогом – 360 грн, мідії чилійські з густим вершково-винним соусом та хрусткою чіабатою – 375 грн, фетучіні з тигровими креветками – 260 грн.

Напої: коктейль «Белліні» – 175 грн, лате – 69 грн, сангрія на білому домашньому вині з фруктами та ромом – 98 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, широкий вибір страв на грилі, сири власного приготування, сніданки, устриці, домашня паста, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, авторські чайні коктейлі, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Масштабність ресторану та майстерне зонування дозволяє провести в River Grill свято або захід будь-якого формату з урахуванням усіх побажань. Об’єднання зали з терасою, трансформації залів у тераси, мобільна посадка надають можливість організувати святкування майже для 700 чоловік. На другому поверсі ресторану знаходиться банкетна зала River Grill, у якій може розміститись 68 гостей — планування поверху дозволить гостям відчувати себе максимально відокремлено від інших відвідувачів. Крім цього, із верхньої зали River Grill відкривається панорама на Дніпро, яка додасть особливого шарму святу.

Saperavi         

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати та холодні закуски (135–790 грн), страви з м’яса та птиці (210–1990 грн), десерти (40–330 грн).

Страви: аджапсандалі – 135 грн, мідії у винно-часниковому соусі – 340 грн, люля-кебаб з індички – 215 грн, сациві – 240 грн, філе качки з кус-кусом та обліпиховим соусом – 340 грн.

Напої: морс – 160 грн/1 л, американо – 50 грн, грог – 150 грн, чай імбирний з лимоном – 110 грн.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку, і вдало поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану. В основній залі ресторану із затишним каміном можна розмістити до 140 гостей. Крім основної зали, в Saperavi є дві окремі кімнати різної стилістики. Одна з них виконана в темних, стриманих тонах і є ідеальним рішенням для чоловічого свята. Друга окрема зала — сімейна, виконана в світлих тонах з ніжним квітковим принтом на стінах; саме тут найчастіше проводять сімейні свята. У кожній з цих зал можуть комфортно розташуватися 10-12 гостей.

Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 15а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (75–2500 грн), тартари (250– 530 грн), страви з риби і морепродуктів (370–2900 грн), десерти (70–170 грн).

Страви: кобія з кумкватом під соусом імбирний чилі – 405 грн, карпачо із лосося з кремом з авокадо та кінзи під соусом понзу-юзу – 255 грн, севіче з морського гребінця з цибулевою сальсою та чері томатами під манго-чилі соусом – 305 грн.

Напої: класичний лимонад – 85 грн, коктейль «Мехіко» б/а – 115 грн, гранатовий фреш – 195 грн, Negroni – 260 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, кухня Азії, Перу і Європи, в інтер’єрі використано 20 тон металевих конструкцій, винні шафи, авторські люстри, унікальне дерев’яне панно при вході з репродукцією полотна італійського художника Батоні Помпео «Одруження Амура і Психеї»; підходить для компаній, банкетів і ділових зустрічей, кілька зал, літня тераса, формат take away, жива музика і dj-сети, паркінг, акваріум з живими лобстерами і устрицями, велика винна карта, коктейльна карта.

Ресторан «Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий» знаходиться у дворі за будівлею Молодого театру, що створює особливу атмосферу навколо локації. Заклад ідеально підходить для дружніх зустрічей та святкування у колі найближчих людей — ви можете розміститися компанією з 10-12 персон у VIP-кімнаті ресторану. Офіціанти допоможуть обрати смачні страви кухонь Азії, Перу і Європи, що вразять ваших гостей гастрономічними поєднаннями. Радимо також замовити цікаві алкогольні коктейлі чи вина з різних куточків світу, щоб доповнити смак ваших страв.

Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–598 грн), основні страви (220–1580 грн), десерти (50–178 грн).

Страви: тартар із тунця з авокадо – 479 грн, печінка по-венеціанськи, томлена у червоному вині з полентою – 286 грн, восьминіг у томатному соусі, подається з аранчіні і моцарелою – 490 грн, равіолі з кроликом у вершковому соусі зі шпинатом, кедровими горіхами та томатами – 245 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:30 до 15:30, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, аніматор для дітей у вихідні, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Заклад розділений на дві зали: траторію Capuleti зі зрозумілими домашніми стравами і ресторан Montecchi – з кухнею для особливих нагод. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичними італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti − вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти.

Фото: Facebook Il Riccio Italian Restaurant, DOM N10, River Grill, Saperavi, Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий, Montecchi Capuleti

Головна фотографія: Il Riccio Italian Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi