Де відзначити день народження в Києві: 6 березневих локацій від PostEat - PostEat

пошук

Де відзначити день народження в Києві: 6 березневих локацій від PostEat
20-03-2023 0 1214


Де відзначити день народження в Києві шукала редакція PostEat. Урочисті моменти в житті, не дивлячись на всі події та випробування, гідні бути відзначені у колі дорогих серцю людей. Якщо у вас скоро день народження, наша березнева добірка допоможе обрати особливе місце, де кожному гостеві буде комфортно і смачно. Розповідаємо про 6 столичних локації для урочистих подій в різних куточках міста, де дослухаються до ваших побажань і організують незабутнє свято.

Царське село

Де: вул. Лаврська, 22

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: теплий салат з печінкою та грушею — 285 грн, рулет курячий, фарширований шпинатом та морквою — 125 грн/100 г, смажена молочна телятина на подушці зі шпинатом та вершками — 444 грн, шашлик з домашнього курчати — 310 грн, торт «Наполеон» з малиновим варенням та морозивом — 255 грн.

Деталі: ресторан української кухні з 25-річною історією, знаходиться на Печерську, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, тематичний інтер’єр, страви на мангалі, власна випічка та консервація, банкетне меню; сніданки 10:00-12:00 (у будні), 11:00-13:00 (у вихідні); карта сала, можна придбати страви та напівфабрикати для домашнього столу, велика барна карта, настоянки власного виробництва, власна горілка, резерв столів, доставка.

Ресторан «Царське село» розташований в історичному серці Києва, на Печерських пагорбах у приміщенні колишнього порохового погребу Печерської фортеці. Це перший ресторан-музей української кухні, де відтворили колорит і атмосферу українського села. В основному «Українському» залі просторо, там можуть розміститись до 50 гостей. Над основним залом є невелике «Горище» просто під стріхою, де можна влаштуватись окремою компанією. Також в ресторані є камерна «Винна» зала з каміном для 25 гостей та окремий будиночок «ВІП хата» з власним входом для на 20-25 гостей. Команда ресторану має великий досвід в організації великих банкетів та камерних свят — вам порадять кращий зал та розсадку, допоможуть скласти оптимальне меню та підібрати напої, врахують усі ваші побажання та навіть приготують будь-які страви не з меню за спеціальним замовленням. Резерв свята за телефонами +380674341122, +380954341122.

ЧАЧА БАР

Де: вул. Володимирська, 11

Бюджет: ₴₴

Страви: бараняча лопатка запечена в хоспері — 210 грн/100 г, шашлик з телятини — 295 грн/ 100 г, хінкалі з яловичини — 275 грн/5 шт., салат «Калакурі» з ростбіфом — 385 грн, хачапурі по-мегрельськи — 285 грн.

Деталі: грузинська кухня, знаходиться в центрі міста, страви на грилі, фірмові страви від шефа, чача у великому асортименті, домашнє грузинське вино, грузинські шеф-обіди, жива музика, резерв столів, take away, підходить для банкетів.

«ЧАЧА БАР» — затишна локація в  історичному центрі міста з найбільшим вибором чачі у місті та неймовірною грузинською гостинністю. Атмосферний тематичний інтер’єр відтворено у всіх залах, які розраховані на камерні компанії від 12 та 16 осіб та у просторих залах на 20 та 40 гостей. В «ЧАЧА БАР» ви зможете відсвяткувати свій день народження з усією грузинською щедрістю — на вас чекатимуть улюблені грузинські страви, вишукані грузинські вина та супровід живої музики під замовлення. До вашого свята в закладі дарують знижку 30% на меню кухні (від 10 осіб), яка діє протягом 2 тижнів після дати дня народження, а також лояльні умови на алкоголь! Зарезервувати своє грузинське свято можна за номером:+380671595099.

Saxagansky Restaurant

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Страви: тартар з шотландського лосося з каперсами, пармезаном та хрусткими грінками — 360 грн, італійська бурата зі стиглими томатами та соусом з печеного перцю — 425 грн, інсалата з маринованим тунцем з авокадо гриль, томатами чері та кіноа — 305 грн, філе міньйон з картопляно-трюфельним пюре та гливами — 455 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, бренд-шеф Елеонора Баранова, сніданки, ланчі в будні з 12:00 до 17:00, жива музика, спеціальне банкетне меню, власна кондитерська, закриття зали або ресторану, колекція  вин, резерв столу.

Saxagansky Restaurant — італійський ресторан в центрі столиці з вишуканим інтер’єром та авторським меню від бренд-шефа Елеонори Баранової. В ресторані візьмуть на себе організацію святкової програми для вашого банкету, запропонують спеціальне банкетне меню та виготовлять святковий торт у власній кондитерській. Вам допоможуть підібрати зал в залежності від кількості запрошених: зал ресторану вміщує до 100 осіб на фуршет та до 70 осіб на банкет, у кафе закладу можна організувати банкет на 30 осіб або на 60 осіб у форматі фуршету. Деталі за телефоном +380673008383.

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: мідії, томлені в білому вині з тосканськими травами — 490 грн, теплий салат с грильованим лососем — 520 грн, запечений баклажан з курячим філе та блю чіз соусом — 320 грн, стейк із тунця з овочевою капонатою — 490 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта,  паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Заклад розділений на дві зали: траторію Capuleti зі зрозумілими домашніми стравами і ресторан Montecchi – з кухнею для особливих нагод. В меню Montecchi Capuleti — вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. Відзначаючи свій банкет тут, ви відчуєте справжню турботу італійської сім’ї і отримаєте задоволення від різноманітних страв традиційної італійської кухні.

HayLoft 2.0

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴.

Страви: шашлик зі свинини — 275 грн, стейк із телятини з картоплею та спаржею — 479 грн, соте з морепродуктів — 335 грн, салат “Цезар” з куркою — 219 грн, рулетики з цукіні із в’яленими томатами — 180 грн.

Деталі: сімейний ресторан, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, стильний еко-інтер’єр, страви європейської кухні, спеціальні пропозиції, фірмові напівфабрикати, винна карта, авторські коктейлі, дитяча кімната, резерв столів, доставка.

В ресторані HayLoft 2.0 на ВДНГ ви зможете зібрати сім’ю та друзів за одним столом. Ви можете обрати музичний супровід DJ на 3 години, отримати кешбек 10% на бонусний рахунок або скористатись лояльними умовами по алкоголю. Також на вас чекають гарантовані подарунки від HayLoft 2.0: фірмовий торт в подарунок для іменинника, welcome drink для вас та ваших гостей та подарунок-сюрприз від закладу. Також команда закладу розробила готове меню з топових позицій вартістю 7500 грн. Телефонуйте +380675014888 аби дізнатись деталі та незабутньо провести своє свято.

DOM №10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: севіче із лосося з авокадо та апельсиновим соусом — 385 грн, качина ніжка конфі з томленою у вині червоною капустою, картопляним пюре, яблуком та чорносливом — 545 грн, запечена дорадо з перцем чилi, кунжутною олiєю та часниковими пластiвцями — 465 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, енотека, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food і відображає любов родини митця до подорожей та колекціонування рецептів. У енотеці зібрана колекція вина з різних країн світу. Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа дозволять вам провести незабутній день народження.

Головна фото: Montecchi Capuleti

Фото: Facebook «Царське село», «ЧАЧА БАР», Saxagansky Restaurant, Montecchi Capuleti, HayLoft 2.0, DOM №10.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi