Де замовити паски до Великодня: 10 цікавих варіантів від столичних закладів - PostEat

пошук

Де замовити паски до Великодня: 10 цікавих варіантів від столичних закладів
23-04-2021 0 4209


Де замовити паски до Великодня, розповідає редакція PostEat. Головним великоднім символом є паска, яку традиційно випікають щороку київські ресторани, кондитерські та пекарні. До святкового столу пропонують класичні з родзинками та авторські паски з цукатами, карамеллю або шоколадом. Обирайте паску до смаку, замовляйте онлайн та залишайтесь вдома.

Baker Street bakery

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: паска класична (маленька/велика) – 300 грн/500 грн, шоколадна паска (маленька/велика) – 300грн/500 грн, паска без родзинок (маленька/середня/велика) – 200 грн/300 грн/450 грн, чізкейк-паска міні – 850 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380674097277.

Деталі: Baker Street bakery — це кондитерська-пекарня, де вручну готують різноманітну випічку і тістечка з найсвіжіших натуральних компонентів. До Великодня в кондитерській пропонують різноманіття класичних та авторських пасок у різних розмірах: класична паска зі здобного тіста з додаванням цедри лимона та апельсина, двох видів родзинок, в‘яленої вишні та журавлини, апельсинових цукатів; шоколадна паска з додаванням цедри лимона та апельсина, шматочків темного шоколаду та волоського горіха; паска без родзинок зі здобного тіста з ванільним цукром, цедрою лимона і апельсина. Прикрасою кошика стане цікава вершково-творожна чізкейк-паска із додаванням апельсинової цедри і ванільно-лимонним пряничним хороводом кроликів та живими квітами. Забрати замовлення можна самостійно за адресою провулок Бородянський, 3 або замовити доставку додому.

HONEY. Кафе-кондитерська

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: шоколадна паска з трьома видами шоколаду / паска з лимонними цукатами і журавлиною / класична паска з цукатами і родзинками (розмір S/розмір М) – 370 грн/420 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380671271921.

Деталі: HONEY — мережа кафе-кондитерських з великим вибором авторських десертів в оригінальній подачі. До Великодня в кондитерські приготували три види пасок, які можна замовити у маленькому або стандартному розмірах. Цьогоріч у вашому кошику можуть бути шоколадна паска з трьома видами шоколаду, паска з лимонними цукатами і журавлиною та класична паска з цукатами і родзинками. Замовлені паски можна забрати самостійно з найближчого HONEY (вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Ярославів Вал, 20; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ, 6-й поверх) або обрати доставку додому.

Dip Me

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: традиційна паска – 390 грн/600 г, безглютенова паска – 440 грн/600 г.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380975374848.

Деталі: Dip Me — столичний сервіс доставки сетів закусок, які стануть готовим рішенням для будь-яких подій. До Великодня сервіс підготував 2 види пасок: пропонують традиційну паску із курагою та манго всередині, а також безглютенову паску із в’яленою вишнею та курагою. Вага кожної паски 600 г. Замовити паски можна до 30 квітня. Замовлення можна забрати самостійно в центрі міста на вулиці Тургенєвській, 48 або замовити власну доставку Dip Me по Києву.

March & Co. Пекарня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: пасочка-віночок з оформленням з безе – 450 грн, пасочка-віночок з карамельним оформленням та сухофруктами – 450 грн, панетоне з мигдалевою скоринкою – 380 грн, панетоне «оформи самостійно» – 520 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380932184610.

Деталі: Домашня пекарня March & Co. заснована на сімейних цінностях — тут печуть лише на вершковому маслі, а для веган-кейка використовують кокосове холодного віджиму. Також дотримуються екологічних принципів виробництва та всі заготовки роблять самостійно. Пасочки у пекарні March&Co традиційно випікають у формі віночка, що є символом вічності. Купуючи пасочку-віночок, ви долучаєтеся до благодійної акції #піклуюсяпростареньких. До кожної проданої пасочки випікають ще одну, яку передають у фонд «Старенькі», що піклується про самотніх літніх людей. Ви можете обрати декоровані паски чи обрати панетоне «оформи самостійно» — ви отримаєте основу й оформите пасочку на свій смак кольоровими глазурками.

Milk Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: паска класична – 345 грн/500 г, паска «Три Молока» – 425 грн/800 г, паска Victoria’s Secret – 565 грн/900 г.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380676703731.

Деталі: Milk Bar — одна з найпопулярніших кондитерських Києва, яка приваблює гостей красивими і смачними десертами. У Milk Bar великий вибір порційних тортів, тістечок і кейків, також можна замовити цілий торт. До Великодня готують три паски: класичну з родзинками, журавлиною, цукатами апельсину та мигдалем; «Три Молока» із соусом та Victoria’s Secret з начинкою із маскарпоне з вершками та малинового пюре. Замовлення можливе не пізніше ніж за 48 годин до потрібної дати. Паски в Milk Bar готують до 03 травня, їх можна забрати самостійно на вулиці Шота Руставелі, 16 чи замовити доставку.

Любимый Дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: «Дядин Франжипан» – 410 грн, «Кокос Веган» – 570 грн, «Шоколад у Шоколаді» – 490 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380997621519.

Деталі: «Любимый Дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні в центрі міста. Щороку «Дядя пече паски!» — на цей раз у special меню пасок: улюблена паска з франжипаном з мигдального борошна, з домашніми цукатами, родзинками, журавлиною, мигдальними пластівцями та шоколадними дропсами; веганська паска зі свіжим кокосом, лаймом, родзинками та курагою; шоколадна із шоколадною глазур’ю з шоколадними кульками та кандуріном. Замовлення на Великдень приймають до 28 квітня включно, а віддають у зручний для вас час 30 квітня та 1-2 травня. Після оформлення замовлення менеджер уточнює дату та час самовивозу з ресторану та підтверджує ваше замовлення. Для пасок «Франжипан» та «Веган Кокос» доступна доставка «Новою поштою» за рахунок замовника.

Good Bread from Good People 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: лавандова паска – 550 грн, мигдалева паска – 650 грн, цитрусова паска – 500 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380992739438.

Деталі: У пекарні Good Bread працюють люди з ментальною інвалідністю — працівники печуть кекси, печиво та кіші під наглядом професійного пекаря. Цього року в пекарні приготували три види пасхальних кексів: мигдальний на мигдальному борошні, цитрусовий з родзинками, журавлиною, цукатами та апельсиновою цедрою та лавандовий з квітками ароматної лаванди. Ви можете оформити замовлення на будь-який зручний вам день та забрати паску самостійно в пекарні за адресою провулок Ковальський, 19 або замовити доставку додому.

The Cake

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: паска «Павлова» (розмір S/M) – 300 грн/500 грн, паска солона карамель (розмір S/M) – 300 грн/500 грн, макова паска (розмір S/M) – 300 грн/500 грн, Secret Taste (розмір S/M) – 350 грн/600 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380973845707.

Деталі: Кондитерська The Cake популярна серед киян завдяки авторським десертам Валерія Созановського. До Великодня в кондитерські підготували ексклюзивні паски: «Павлова» з вологи дріжджовим тістом та малиновою начинкою, декоровану десертом Павлова; «Солона карамель» з вологим дріжджовим тістом та начинкою з солоної карамелі та декоровану карамельним поп-корном; а також паску з додаванням маку, пюре маракуї, родзинок та горіхів, замочених у ромі. Крім цього можна замовити паску із секретним смаком, яка стане справжнім сюрпризом.

Безгрешная выпечка «Niche» 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

   

Що пропонують: Mango Паска – 520 грн, Coco Паска – 520 грн, Easter rabbit – 550 грн

Як замовити: на сайті

Деталі: Niche — перша в Україні ліцензована міжнародним знаком якості GlutenFree кондитерська корисної святкової випічки, чиста від глютену та інших алергенів, цукру, барвників. Унікальні авторські рецептури та природні складові, делікатні до вашого шлунку і талії — такі, що бережуть та живлять мікрофлору. До Великодня в пекарні підготували три види пасок без глютену, цукру, лактози, яєць: манго, кокос та декоровану великоднім кроликом. Є позиції доступні тільки в Києві, а є ті, що можна замовити з доставкою по Україні.

100 років тому вперед

Що пропонують: паска з кремом – 400 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380680686975.

Деталі: «100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні, де головує шеф-кухар Євген Клопотенко. До Великодня в закладі приготували ніжна й пухнасту паску, з ароматним кремом з білого шоколаду, вершків і материнки. Зверніть увагу, що кількість таких  пасок обмежена — лише 150 шт., замовлення тільки по Києву.

А якщо бажаєте приготувати паску власноруч, ми зібрали для вас цікаві рецепти від українських шефів.

Головна фото: Baker Street bakery

Фото: Facebook Baker Street bakery, HONEY. Кафе-кондитерська, Dip Me, Milk Bar, Любимый Дядя, Good Bread from Good People, The Cake, 100 років тому вперед, Безгрешная выпечка «Niche», March & Co. Пекарня.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi