Де замовити паски до Великодня: 10 цікавих варіантів від столичних закладів - PostEat

пошук

Де замовити паски до Великодня: 10 цікавих варіантів від столичних закладів
23-04-2021 0 910


Де замовити паски до Великодня, розповідає редакція PostEat. Головним великоднім символом є паска, яку традиційно випікають щороку київські ресторани, кондитерські та пекарні. До святкового столу пропонують класичні з родзинками та авторські паски з цукатами, карамеллю або шоколадом. Обирайте паску до смаку, замовляйте онлайн та залишайтесь вдома.

Baker Street bakery

Що пропонують: паска класична (маленька/велика) – 300 грн/500 грн, шоколадна паска (маленька/велика) – 300грн/500 грн, паска без родзинок (маленька/середня/велика) – 200 грн/300 грн/450 грн, чізкейк-паска міні – 850 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380674097277.

Деталі: Baker Street bakery — це кондитерська-пекарня, де вручну готують різноманітну випічку і тістечка з найсвіжіших натуральних компонентів. До Великодня в кондитерській пропонують різноманіття класичних та авторських пасок у різних розмірах: класична паска зі здобного тіста з додаванням цедри лимона та апельсина, двох видів родзинок, в‘яленої вишні та журавлини, апельсинових цукатів; шоколадна паска з додаванням цедри лимона та апельсина, шматочків темного шоколаду та волоського горіха; паска без родзинок зі здобного тіста з ванільним цукром, цедрою лимона і апельсина. Прикрасою кошика стане цікава вершково-творожна чізкейк-паска із додаванням апельсинової цедри і ванільно-лимонним пряничним хороводом кроликів та живими квітами. Забрати замовлення можна самостійно за адресою провулок Бородянський, 3 або замовити доставку додому.

HONEY. Кафе-кондитерська

Що пропонують: шоколадна паска з трьома видами шоколаду / паска з лимонними цукатами і журавлиною / класична паска з цукатами і родзинками (розмір S/розмір М) – 370 грн/420 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380671271921.

Деталі: HONEY — мережа кафе-кондитерських з великим вибором авторських десертів в оригінальній подачі. До Великодня в кондитерські приготували три види пасок, які можна замовити у маленькому або стандартному розмірах. Цьогоріч у вашому кошику можуть бути шоколадна паска з трьома видами шоколаду, паска з лимонними цукатами і журавлиною та класична паска з цукатами і родзинками. Замовлені паски можна забрати самостійно з найближчого HONEY (вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Ярославів Вал, 20; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ, 6-й поверх) або обрати доставку додому.

Dip Me

Що пропонують: традиційна паска – 390 грн/600 г, безглютенова паска – 440 грн/600 г.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380975374848.

Деталі: Dip Me — столичний сервіс доставки сетів закусок, які стануть готовим рішенням для будь-яких подій. До Великодня сервіс підготував 2 види пасок: пропонують традиційну паску із курагою та манго всередині, а також безглютенову паску із в’яленою вишнею та курагою. Вага кожної паски 600 г. Замовити паски можна до 30 квітня. Замовлення можна забрати самостійно в центрі міста на вулиці Тургенєвській, 48 або замовити власну доставку Dip Me по Києву.

March & Co. Пекарня

Що пропонують: пасочка-віночок з оформленням з безе – 450 грн, пасочка-віночок з карамельним оформленням та сухофруктами – 450 грн, панетоне з мигдалевою скоринкою – 380 грн, панетоне «оформи самостійно» – 520 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380932184610.

Деталі: Домашня пекарня March & Co. заснована на сімейних цінностях — тут печуть лише на вершковому маслі, а для веган-кейка використовують кокосове холодного віджиму. Також дотримуються екологічних принципів виробництва та всі заготовки роблять самостійно. Пасочки у пекарні March&Co традиційно випікають у формі віночка, що є символом вічності. Купуючи пасочку-віночок, ви долучаєтеся до благодійної акції #піклуюсяпростареньких. До кожної проданої пасочки випікають ще одну, яку передають у фонд «Старенькі», що піклується про самотніх літніх людей. Ви можете обрати декоровані паски чи обрати панетоне «оформи самостійно» — ви отримаєте основу й оформите пасочку на свій смак кольоровими глазурками.

Milk Bar

Що пропонують: паска класична – 345 грн/500 г, паска «Три Молока» – 425 грн/800 г, паска Victoria’s Secret – 565 грн/900 г.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380676703731.

Деталі: Milk Bar — одна з найпопулярніших кондитерських Києва, яка приваблює гостей красивими і смачними десертами. У Milk Bar великий вибір порційних тортів, тістечок і кейків, також можна замовити цілий торт. До Великодня готують три паски: класичну з родзинками, журавлиною, цукатами апельсину та мигдалем; «Три Молока» із соусом та Victoria’s Secret з начинкою із маскарпоне з вершками та малинового пюре. Замовлення можливе не пізніше ніж за 48 годин до потрібної дати. Паски в Milk Bar готують до 03 травня, їх можна забрати самостійно на вулиці Шота Руставелі, 16 чи замовити доставку.

Любимый Дядя

Що пропонують: «Дядин Франжипан» – 410 грн, «Кокос Веган» – 570 грн, «Шоколад у Шоколаді» – 490 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380997621519.

Деталі: «Любимый Дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні в центрі міста. Щороку «Дядя пече паски!» — на цей раз у special меню пасок: улюблена паска з франжипаном з мигдального борошна, з домашніми цукатами, родзинками, журавлиною, мигдальними пластівцями та шоколадними дропсами; веганська паска зі свіжим кокосом, лаймом, родзинками та курагою; шоколадна із шоколадною глазур’ю з шоколадними кульками та кандуріном. Замовлення на Великдень приймають до 28 квітня включно, а віддають у зручний для вас час 30 квітня та 1-2 травня. Після оформлення замовлення менеджер уточнює дату та час самовивозу з ресторану та підтверджує ваше замовлення. Для пасок «Франжипан» та «Веган Кокос» доступна доставка «Новою поштою» за рахунок замовника.

Good Bread from Good People 

Що пропонують: лавандова паска – 550 грн, мигдалева паска – 650 грн, цитрусова паска – 500 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380992739438.

Деталі: У пекарні Good Bread працюють люди з ментальною інвалідністю — працівники печуть кекси, печиво та кіші під наглядом професійного пекаря. Цього року в пекарні приготували три види пасхальних кексів: мигдальний на мигдальному борошні, цитрусовий з родзинками, журавлиною, цукатами та апельсиновою цедрою та лавандовий з квітками ароматної лаванди. Ви можете оформити замовлення на будь-який зручний вам день та забрати паску самостійно в пекарні за адресою провулок Ковальський, 19 або замовити доставку додому.

The Cake

Що пропонують: паска «Павлова» (розмір S/M) – 300 грн/500 грн, паска солона карамель (розмір S/M) – 300 грн/500 грн, макова паска (розмір S/M) – 300 грн/500 грн, Secret Taste (розмір S/M) – 350 грн/600 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380973845707.

Деталі: Кондитерська The Cake популярна серед киян завдяки авторським десертам Валерія Созановського. До Великодня в кондитерські підготували ексклюзивні паски: «Павлова» з вологи дріжджовим тістом та малиновою начинкою, декоровану десертом Павлова; «Солона карамель» з вологим дріжджовим тістом та начинкою з солоної карамелі та декоровану карамельним поп-корном; а також паску з додаванням маку, пюре маракуї, родзинок та горіхів, замочених у ромі. Крім цього можна замовити паску із секретним смаком, яка стане справжнім сюрпризом.

Безгрешная выпечка «Niche» 

   

Що пропонують: Mango Паска – 520 грн, Coco Паска – 520 грн, Easter rabbit – 550 грн

Як замовити: на сайті

Деталі: Niche — перша в Україні ліцензована міжнародним знаком якості GlutenFree кондитерська корисної святкової випічки, чиста від глютену та інших алергенів, цукру, барвників. Унікальні авторські рецептури та природні складові, делікатні до вашого шлунку і талії — такі, що бережуть та живлять мікрофлору. До Великодня в пекарні підготували три види пасок без глютену, цукру, лактози, яєць: манго, кокос та декоровану великоднім кроликом. Є позиції доступні тільки в Києві, а є ті, що можна замовити з доставкою по Україні.

100 років тому вперед

Що пропонують: паска з кремом – 400 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380680686975.

Деталі: «100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні, де головує шеф-кухар Євген Клопотенко. До Великодня в закладі приготували ніжна й пухнасту паску, з ароматним кремом з білого шоколаду, вершків і материнки. Зверніть увагу, що кількість таких  пасок обмежена — лише 150 шт., замовлення тільки по Києву.

А якщо бажаєте приготувати паску власноруч, ми зібрали для вас цікаві рецепти від українських шефів.

Головна фото: Baker Street bakery

Фото: Facebook Baker Street bakery, HONEY. Кафе-кондитерська, Dip Me, Milk Bar, Любимый Дядя, Good Bread from Good People, The Cake, 100 років тому вперед, Безгрешная выпечка «Niche», March & Co. Пекарня.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi