Де замовити страви на Великдень в Києві: традиційні смаколики для всієї родини - PostEat

пошук

Де замовити страви на Великдень в Києві: традиційні смаколики для всієї родини
18-04-2024 0 1591


Де замовити страви на Великдень в Києві – тема нашого матеріалу сьогодні. Редакція PostEat продовжує дізнаватись, яким є цьогорічне меню страв на Великдень від ресторанів Києва. Світле свято Великодня кожен із нас хоче провести у сімейному колі, оточити рідних любов’ю та турботою. Щоб ви не витрачали дорогоцінний час на приготування святкового обіду, читайте, де замовити страви та кошики на Великдень в Києві.

Prynada | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Івасюка, 24

Що пропонують: (ціни актуальні до 01.05) паска «Рожева хмаринка» (вага 500 г) — 575 грн, паска «Петриківка» (вага 500 г) — 575 грн, паска «З Принадою» — 750 грн, «Пасхальний сет» — 2100 грн, сет великодніх пряників в асортименті — 385грн/4 шт., шоколадні фігурки в асортименті — 145 грн.

Як замовити: до 02.05 на сайті або за контактним номером телефону 0670108688 або через дірект інстаграм

Деталі: В ресторані сучасної української кухні Prynada Ukrainian Cafe готують найкращі страви європейської та сучасної української кухні в елегантній подачі. Команда ресторану Prynada вже відкриває замовлення на великодні страви — цьогоріч в закладі підготували декілька неймовірних варіантів великодніх пасок та традиційно зібрали святковий кошик. І попіклувалась про улюблені великодні смаколики діток — пряники та шоколадні фігурки.

Ви можете замовити три види пасок: «Рожеву хмаринку» та «Петриківку» з апельсиновою цедрою, ромом, в’яленою журавлиною, родзинками та грушею, а також паску «з Принадою» додатково з молочним шоколадом. До «Пасхального сету» від Prynada входять: паска (500 г), настоянка або вино (500 мл), домашня ковбаска (300 г), м’ясний рулет (300 г), підчеревина (300 г), яйця (6 шт.). Також додатково ви можете замовити сет великодніх пряників та шоколадні фігурки в асортименті.

Доставка здійснюється по Оболоні безкоштовно, по Києву кур’єрами до під’їзду (вартість 100-150 грн в залежності від району). Доставка замовлення відбудеться 04.05 в попередньо обрані часові проміжки 12:00-15:00 або 15:00-19:00. Також можлива доставка Новою Поштою.

Saxagansky | Instagram

Де: вул. Саксаганського, 83

Що пропонують: великодній кошик – 3700 грн, панетоне з курагою – 780 грн, панетоне з шоколадним кремом – 390 грн, ковбаса з дичини – 195 грн/100 г, запечена фермерська качка – 795 грн, запечене фермерське курча – 450 грн, скумбрія гарячого копчення – 295 грн, ковбаса домашня куряча – 350 грн.

Як замовити: за номером +380673008383 (приймають замовлення до 03.05, видають з 01.05 по 05.05)

Деталі: Італійський ресторан Saxagansky Restaurant заходиться в центрі столиці. В ресторані на вас чекають оригінальні сніданки, класичні та авторські закуски, паста та ризото власного виробництва, вишукані основні страви з м’яса і риби та спеціальні страви від шефа. Окремо діє меню дичини та гриль-страв, а також піци. В ресторані ви зокрема можете спробувати і замовити із собою крафтову продукцію з молока англо-нубійських кіз.

До Великодня в Saxagansky приготували різноманітні страви до вашого столу та зібрали Великодній кошик із найсвіжіших фермерських продуктів. До кошика потрапили панетоне з шоколадним кремом, ковбаса домашня з фермерської свинини, рулет з фермерського курча, крашанки, соковита буженина, паштет з цесарки з цибулевим конфітюром, підчеревина запечено-копчена, сир качота з молока англо-нубійських кіз та вино червоне Cerro Anon Rioja. Також ви можете замовити різні святкові страви окремо.

КУЛДІМ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 20/22

Що пропонують: буженина – 90 грн/100 г, підчеревина запечена в прянощах – 85 грн/100 г, ковбаса зі свинини по-домашньому (смажена) – 198 грн, ковбаса куряча по-домашньому – 196 грн, телятина запечена з вишнями – 460 грн.

Як замовити: попереднє замовлення на сайті kuldim.com чи за телефоном +380636064000 (безкоштовна доставка на замовлення від 500 грн – р-н Печерський, а по м. Київ від – 1000 грн)

Деталі: Кулдім – це сучасна українська кухня на кожен день, яка смакуватиме всій вашій родині. Розташований в самому центрі столиці, на Печерську. Щороку Кулдім ретельно готується, вдосконалює та розробляє рецепти, довершує смаки, щоб створити за вашим святковим столом справжнє Великоднє свято.

Цьогоріч для вашого столу підготували справжнє різноманіття м’ясних соковитих страв: запечена буженина, ароматна пряна підчеревина та ще обов’язково смажена домашня ковбаса зі свинини — в Кулдім все готують дуже смачно та дійсно по-домашньому. Свіженьку свинячу підчеревину натирають сіллю, часниковою олією та прянощами, а вже готову страву ще раз змащують часниковою олією та щедро посипають свіжою подрібненою зеленню. Для майбутньої буженини соковиту свинину спершу маринують у гострій гірчиці, часниковій та рослинній оліях та ароматних спеціях, а потім запікають під пильним наглядом до готовності. Ковбасу по-домашньому готують з відбірної свинини, додають найароматніші спеції та засмажують до ідеальної апетитної золотистої скоринки. Більше добрих традиційних або вишуканих страв шукайте на сайті Кулдім.

Тераса | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 60а, б. 

Що пропонують: паска з цукатами – 340 грн, паска з шоколадом – 380 грн, паска з родзинками – 380 грн, паштет курячий з персиковим конфітюром і нотою трюфеля – 220 грн, ковбаса домашня з курятини – 160 грн/100 г, ковбаса домашня зі свинини – 190 грн/100 г, буженина – 250 грн/100 г, лосось шеф посолу з цитрусовою нотою – 550 грн/100 г.

Як замовити: за телефоном +380672429003, +380670061007 (також Viber або WhatsApp)

Деталі: Ресторан «Тераса» в бутик-готелі «Водзвиженський» розташований на мальовничій алеї біля Андріївського узвозу. В закладі є 4 зали у класичному інтер’єрі, затишний сад на подільських схилах та rooftop на даху. В основному меню страви європейської кухні з французькими нотками та позиції з української кухні. До Великодня в ресторані приготували три види пасок: з цукатами, з шоколадом, з родзинками. І різноманітні страви від шефа для вашого столу: паштет курячий з персиковим конфітюром і нотою трюфеля, ковбаса домашня зі свинини або з курки, буженина, лосось шеф посолу з цитрусовою нотою та крашанки.

За двома зайцями | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 34

Що пропонують: паска крафтова з цукатами — 400 грн/500 г) великодні зайчики — 160 грн/120 г, святкове ягня — 450 грн/700 г, настоянки — 800 грн/0,5 л, великодній кошик – 2000 грн.

Як замовити: за номером телефону +380974445690

Деталі: Ресторан «За двома зайцями» на Подолі відкрив свої двері для гостей у 2000 році. Назва закладу – пряме посилання на відому п’єсу Михайла Старицького. Дизайн інтер’єру закладу, тематичне меню та особлива атмосфера переносять гостей у Київ початку XX століття. 1913 року. В меню ресторану ви знайдете страви української кухні в авторській інтерпретації.

Цього року до великодніх свят в асортименті ресторану «За двома зайцями» – паска крафтова з цукатами, великодні зайчики, святкове ягня та п’янкі настоянки. Чудова пропозиція для сім’ї або компанії друзів – великодній кошик: паска крафтова з цукатами, великодні зайченята, ароматна буженина в травах, справжня домашня ковбаска, духмяна підчеревина, тарт з язиковим пате, завиванець сирний зі шпинатом і крашанки. Приємний сюрприз від закладу – крафтова настоянка в подарунок до великоднього кошика. Ви можете замовити смаколики з доставкою на таксі. Замовлення приймають до 3 травня включно.

«Канапа» | Instagram

Де: Андріївський узвіз, 19

Що пропонують: великодній кошик – 2224 грн.

Як замовити: на сайті

Деталі: «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» традиційно підготувала готові рішення для великоднього столу від ресторанів мережі. У великодній набір від «Канапи» потрапили: крафтова паска з центром із заварного крему, декорована горіхами і сухофруктами (600 г), поляндвиця з яловичини (250 г), шпондер — запечений у спеціях свинячий підчеревок (250 г), буженина від шефа (250 г), паштет з печінки птиці з морквяним мусом (180 г), сирні коники із Закарпаття (3 шт.), калиновий соус від шефа (100 г), бурякові цвіклі (100 г), трюфельний мед (100 г), авторські цукерки від шефа (4 шт.), дрогобицька сіль (20 г, у сірниковій коробці) — все це у плетеному кошику зі стрічкою. Доставляють безкоштовно кур’єром по Києву, на відділення Нової Пошти по Україні, а також доступний самовивіз.

Головна фото: Prynada

Фото: Facebook/Instagram Prynada, Saxagansky, «КУЛДІМ», «Тераса», «За двома зайцями», «Канапа».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi