День народження в ресторані Києва: 6 закладів для вашого свята - PostEat

пошук

День народження в ресторані Києва: 6 закладів для вашого свята
21-11-2022 0 400


Де відсвяткувати день народження в ресторанах Києва, шукала редакція PostEat. Обираючи ресторан для святкування дня народження, варто враховувати всі деталі: скільки гостей запрошено на банкет, яка кухня подобається імениннику та яка розважальна програма запланована. Редакція PostEat розповідає про 6 закладів столиці з гарними рішеннями для різних форматів святкування.

Saxagansky Restaurant

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускета з тунцем і томатною сальсою — 300 грн, Вітелло Тоннато — 320 грн, інсалата з фермерським курчам — 225 грн, равіолі з буратою — 285 грн, стейк з шотландського лосося з пюре із зеленого горошка та броколі — 495 грнвосьминіг з цитрусовим соусом та бебі картоплею — 700 грн

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, бренд-шеф Елеонора Баранова, сніданки, ланчі в будні з 12:00 до 17:00, жива музика, спеціальне банкетне меню, власна кондитерська, закриття зали або ресторану, колекція  вин,  досвідчений сомельє, широка барна карта, власний маркет ексклюзивних товарів, натуральна фермерська продукція, резерв столу, доставка.

Saxagansky Restaurant — італійський ресторан в центрі столиці з вишуканим інтер’єром та оновленим авторським меню від бренд-шефа Елеонори Баранової. Ви можете завітати до ресторану на сніданок, до якого у вихідні подадуть келих ігристого, на діловий ланч в будній день та запланувати в Saxagansky Restaurant святкування особливої події. В ресторані візьмуть на себе організацію святкової програми, запропонують спеціальне банкетне меню та виготовлять святковий торт у власній кондитерській. Вам допоможуть підібрати зал в залежності від кількості запрошених: зал ресторану вміщує до 100 осіб на фуршет та до 70 осіб на банкет, у кафе закладу можна організувати банкет на 30 осіб або на 60 осіб у форматі фуршету. Під свято є можливість закрити всю залу або цілий ресторан, до кожного свята в Saxagansky підходять індивідуально та враховують всі побажання. Також в закладі можуть організувати дитячий день народження з аніматорами, веселими розвагами, цікавими конкурсами, оригінальною фотозоною та кулінарними майстер-класами. Середній чек на одну людину від 1200 грн, закриття ресторану під захід від 100 000 грн. Деталі за телефоном +380673008383.

Alaska Kyiv

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: севіче з лосося з помело і соусом ніккей — 395 грн, тартар з яловичини з трюфелем — 535 грн, індичка під соусом тонато — 290 грн, лангустини з соусом Chili Garlic — 565 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, шеф Виктор Тимчишин, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ви можете відсвяткувати вашу особливу подію в основній залі на першому поверсі з величезними вітражними вікнами, запросивши до 40 гостей (без закриття ресторану), або розміститись на другому поверсі вздовж балкона (до 30 гостей). Для камерного банкету підійде VIP-зала на другому поверсі, де комфортно розмістяться до 14 гостей. Також можна орендувати для свята увесь ресторан, який максимально може розмістити на банкеті до 120 гостей (до 300 у форматі фуршету).

Havana

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: бурата з томатами та кремом бальзамік — 345 грн, кубинський салат з креветками, авокадо, апельсином та кедровим горіхом — 520 грн, кесаділья з куркою — 364 грн, качина грудинка з томленою сливою — 551 грн.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками. У ресторані є зала з шоу-кухнею, основна зала, камерна банкетна зала та дві великі банкетні зали на 2-му поверсі з панорамним видом на Дніпро. Ви можете обрати зручну залу в залежності від кількості гостей та спланувати меню з авторських європейських страв або позицій зі спеціального меню в стилі Havana.

Мацоні

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴.

Страви: м’ясне асорті по домашньому — 315 грн, баклажанові рулетики з горіхами — 145 грн, салат з печеним перцем та сиром надугі — 168 грн, запечені хінкалі під сиром сулугуні — 186 грн, шашлик із телятини — 158 грн/100 г.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, знаходиться на Русанівці, сири для хачапурі готують в ресторані, страви на грилі, чача і настойки, дитяча кімната, доставка, тераса, працює щодня з 12:00 до 22:00.

Атмосфера любові та затишку, гостинності та щедрості, вино ллється рікою, а стіл ломиться від найсмачніших страв – якщо ви так уявляєте свій день народження, тоді варто відсвяткувати його в кафе-сироварні «Мацоні». В закладі є все, що потрібно для справжнього грузинського свята: неймовірно смачні грузинські страви,різноманітні напої й турбота персоналу. Обирайте страви до святкового столу разом з банкет-менеджером, який зробить все, аби підкорити ваших гостей та не залишить їх без приємних гастро-спогадів. Автентичний інтер’єр та музика зроблять атмосферу вашого свята незабутньою. На честь дня народження в «Мацоні» дарують знижку 20% на все меню кухні. Замовити банкет: +380501082838.

Кухмейстер

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴. 

Страви: тартар із яловичини з пряною картоплею — 165 грн, улюблений салат Куха з курячою печінкою та вишнею — 190 грн, шашличок зі свинини з сирною тортильєю та соусом «сальса» — 205 грн, перець фарширований мармуровою телятиною — 250 грн.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. В ресторані можна організувати банкет на будь-яку кількість гостей — заклад об’єднує 1600 метрів квадратних, три поверхи та 450 місць. Усі три поверхи поєднує ліфт. Дві окремі банкетні зали — малий до 20 гостей у форматі банкету та великий до 45 гостей у форматі банкету.

Кухня ПОЛЛІ

Де: вул. Січових Стрільців 58/2А; пр-т Голосіївський, 61

Бюджет: ₴₴.

Страви: Цезар з креветкою та чіпсами з пармезану — 285 грн, котлета по-київськи з картопляним пюре та соліннями — 189 грн, стейк лосося з соусом том ям та овочами — 345 грн, куряче філе в зеленому карі з овочами, кінзою та маринованим чілі — 215 грн.

Деталі: сімейні кафе, multi-cuisine, домашній інтер’єр, великі порції, літня тераса, сніданки, винна карта, вина побокально, формат take away, kids friendly, дитяча кімната, виступи музикантів.

«Кухня ПОЛЛІ» — мережа сімейних кафе. Один з ресторанів знаходиться біля озера мальовничого Голосіївського парку: в закладі все облаштовано для того, щоб гості могли обрати столик з краєвидом на озеро та відпочити від міської метушні. В основі меню, яке оновлюється по сезону, європейська класика. В ресторанах панує сімейна атмосфера: в ресторані на Голосієво є дитяча кімната, де на дітей завжди чекають іграшки та няня, а на Січових Стрільців дитячий куточок з іграшками у солом’яному стилі. Вам допоможуть організувати свято будь-якого формату (є можливість виокремити для вашого банкета цілий поверх) та врхують усі ваші побажання.

Головна фото: Saxagansky Restaurant

Фото: Facebook Saxagansky Restaurant, Alaska, Havana, «Мацоні», «Кухмейстер», «Кухня ПОЛЛІ»

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi