День святого Валентина у закладах Львова: романтичне свято у романтичному місті - PostEat

пошук

День святого Валентина у закладах Львова: романтичне свято у романтичному місті
06-02-2020 0 263


Як святкуватимуть День святого Валентина у закладах Львова, дізнавалась редакція PostEat. Найромантичніше свято року недаремно відзначають узимку — щоб тепло закоханих сердець зігрівало навіть тих, хто досі самотній. Якщо ви ще не визначились із локацією свята, ми підібрали для вас заклади Львова з різною кухнею та різною ціновою політикою. Читайте, як пропонують відзначати День святого Валентина у закладах Львова та резервуйте стіл на вечір.

SAFE restaurant

Де: вул. Листопадового Чину, 8

Бюджет: ₴₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні у готелі BankHotel Lviv, авторське меню, кондитерська майстерня, 270 позицій у винній карті, вишуканий інтер’єр, велика колекція алкоголю, резерв столів.

У день, коли хочеться особливих вражень, ресторан SAFE restaurant запрошує насолодитись неповторною атмосферою: традиційно вражаючий та вишуканий декор від BANKHOTEL, welcome drink, жива музика та особливий сюрприз від шеф-кондитера Ольга Пилипів. У програмі вечора в ресторані — саксофон з 19:00 до 20:00, живий спів із акустичною гітарою з 20:00 до 22:00 та презентація особливого десерту, який можна буде спробувати лише у цей вечір. Шеф-кондитерка Ольга Пилипів презентує страву, розповість про інгредієнти та задекорує десерт при гостях — після цього гості зможуть його замовити та скуштувати. У цей вечір заклад працюватиме по скороченій a la carte від SAFE restaurant. Депозит з особи — 1000 грн до 06.02, після 1300 грн (у вартість включений welcome drink). Резерв столів за телефоном +380682975015.

Park. Art of Rest

Де: вул. Вітовського, 43а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (195–339 грн), основні страви (125–399 грн), десерти (45–184 грн).

Страви: салат із тигрових креветок на ложі томатного чатні – 339 грн, тартар з рожевого тунця, авокадо та томатів – 282 грн, філе сома глазуроване соусом унагі та кунжутом – 232 грн, паста з морепродуктами, пелюстками шпинату, креветками, лососем та вугром – 276 грн, філе індички з хрумкою панчетою – 254 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: вишуканий ресторан, бренд-шеф Руслан Сорочинський, заклад створений засновниками львівського холдингу «Акурат», кілька зал, підходить для особливих подій, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дегустації, коктейльна карта, літня тераса, кальян, сомельє, парковка, доставка.

Park. Art of Rest — елегантний ресторан у мальовничому львівському парку, де на гостей чекає затишний інтер’єр та відмінна кухня. 14 лютого, в День усіх закоханих, у просторому залі другого поверху Park. Art of Rest традиційно пануватиме романтична атмосфера. На гостей чекатиме вишукане меню ресторану, найкращі вина світу та, звичайно, улюблені хіти про кохання усіх часів та народів. За музичний настрій вечора відповідатиме Аніс Еттаєб у супроводі гурту Cover Jam. Деталі та резерв столів за телефоном +380670082222.

Грушевський

Де: пр. Шевченка, 28

Бюджет: ₴₴. Салати (148–298 грн), основні страви (146–680 грн), десерти (88–138 грн).

Страви: тартар із коралового лосося – 278 грн, салат із ніжної телятини гриль – 198 грн, карпатська еко-форель з вершковим соусом – 258 грн, філе телятини у вишневому соусі – 288 грн, соте із дичини по-мисливськи – 218 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: два поверхи, розташований у центрі міста; сніданки, бізнес-ланчі, львівські настоянки, коктейлі на настоянках, жива музика, концерти, перегляд кінофільмів та спортивних подій, окремий танцювальний майданчик, паркінг, літня тераса, банкетні пропозиції.

«Грушевський» — ресторація, яка поєднала формат мистецької локації та класичного ресторану. В закладі гармонійно поєднуються справжня музика, хороше кіно і поезія живопису. У День закоханих ресторан стане справжнім простором кохання — у програмі вечора романтичні музичні акорди від Павла Ільницького, авторське меню від шеф-кухаря, ексклюзивний десерт для закоханих, святкова фотозона та фотограф. Вартість — 2500 грн. для двох. Резерв столів за телефоном +380986764600.

Mon Chef Restaurant

Де: вул. Городоцька, 15

Бюджет: ₴₴₴. Салати (195–305 грн), страви з м’яса та птиці (120–480 грн), десерти (40–155 грн).

Страви: салат із копченою качкою та мигдалевими пластівцями – 218 грн, теляча вирізка в солі з селеровим пюре – 310 грн, форель з грибним соусом – 140 грн/100 г, піта з морським гребінцем, оливками, лососем та в’яленою кониною – 160 грн, фуа-гра з яблуками – 495 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, ягідний чай – 105 грн, узвар – 25 грн, кава по-ірландськи – 165 грн.

Деталі: м’ясний ресторан у центрі міста, знаходиться на другому поверсі готелю Astoria, вишуканий інтер’єр, відмінний сервіс, фіналіст національної премії СІЛЬ 2017 у номінації «Найкращий м’ясний ресторан», гастрономічні вечері, стейки з української та американської яловичини, резерв столів.

Mon Chef Restaurant — концептуальний ресторан у центрі Львова. Апетитна кухня з акцентом на м’ясних стравах, гармонійні напої, відмінний сервіс та приємна атмосфера гарантували закладу безліч постійних гостей. Шеф-кухар Ігор Герилів постійно вчиться та надихається світовими трендами, щоб додати до меню нові оригінальні страви. 14 лютого у Mon Chef Restaurant на гостей чекатимуть вишукана вечеря, жива музика з 20:00 та особливі закуски від шефа. Мінімальне замовлення 950 грн з особи. Резерв столів за номером +380503728291.

Vapiano Lviv

Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а

Бюджет: ₴₴. Паста (69–219 грн), піца (39–199 грн), ризото (129–209 грн).

Страви: паста карбонара – 109/159 грн, піца «Горгонзола» – 149 грн, лазанья аль форно – 159 грн, салат капрезе – 169 грн, карпачо – 159 грн.

Напої: еспресо – 37 грн, джин тонік – 109 грн, глінтвейн – 119 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки по буднях з 10:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away, кулінарні майстер-класи для дітей.

Vapiano Lviv — затишний ресторан, що пропонує гостям смачні страви італійської кухні у всьому їх яскравому розмаїтті. Гості мають змогу замовити пасту, піцу, закуски асорті та салати безпосередньо у кухарів на окремих станціях — кухарі готують всі страви на замовлення у присутності гостей. В меню представлено різноманіття видів пасти та піци на будь-який смак. У ресторані італійської кухні Vapiano Lviv у День святого Валентина пануватиме романтична атмосфера: заклад прикрашатиме тематичний декор, а для кожного гостя готують смаколики. Розважатимуть гостей DJ, яскравий ведучий, саксофоніст та вокалістка. Резерв столу за телефоном +380675607883.

Фото: SAFE restaurant, Park. Art of Rest, Грушевський, Mon Chef Restaurant, Vapiano Lviv

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi