Десерт «Павлова» в Києві: цікаві варіації відомого десерту - PostEat

пошук

Десерт «Павлова» в Києві: цікаві варіації відомого десерту
12-10-2021 0 449


Десерт «Павлова» в Києві шукала редакція PostEat. Знаменитий повітряний десерт не перше десятиліття хвилює серця кондитерів і ласунів усього світу — поєднання ніжного безе, вершків і фруктів не залишає байдужим жодного гурмана. Розповідаємо, які варіації десерта «Павлова» в закладах Києва готують столичні шефи — з манго, маракуєю, кокосовим ганашем і апельсиново-імбирним курдом.

Про історію створення десерту і цікаві факти про нього читайте в нашому матеріалі.

Caramel

Де: вул. Воздвиженська, 5-7

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Павлова» пряна груша-мак – 120 грн, «Павлова» яблуко-гранат – 120 грн, «Павлова» солона карамель – 110 грн, «Павлова» полуниця-базилік – 110 грн, «Павлова» вишня — гіркий шоколад – 110 грн.

Деталі: кондитерська-ресторан, сніданки, кондитерські вироби ручної роботи, хліб власного приготування, торти на замовлення, candy-bar, оригінальне печиво, паста-бар, тематичні вечори, літня тераса.

Caramel — кондитерська-пекарня на Воздвиженці. Інтер’єр закладу виконаний у світлих тонах, велика вітрина з кондитерськими виробами розміщена в центрі зали. Тут готують святкові торти на замовлення, печиво, тістечка. В кондитерському бутику ви знайдете 15 видів десерту «Павлова»: його готують у вигляді серця, з полуничною меренгою, з мохіто, з солоною карамеллю, з грушею та маком і з виноградом та горгондзололю.

Риба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: десерт «Павлова» – 200 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина, а підкреслити смак страв пропонують авторськими лимонадами та коктейлями або келихом вишуканого вина з широкої винної карти. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса.

Особливі пропозиції чекають на гостей з понеділка по середу: знижка 20% на смажену рибку в понеділок, ароматні мідії за спеціальною ціною у вівторок, а середа — устрична! Крім того, завжди пропонують завершити трапезу на солодкій ноті, обравши один із десертів меню. Десерт «Павлова» — класика, що заграла новими смаками у «Рибі Пилі». Особливої ніжності додає кокосовий ганаш, а неповторної свіжості — полунично-малиновий соус та свіжі ягоди. До зустрічі!

Любимый Дядя

Де: вул. Паньківська, 20

Бюджет: ₴₴.

Страви: Улюблена Анна Павлова – 215 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, входить в групу ресторанів First Line Group, бренд-шеф Володимир Ташаєв, дитяче меню, сніданки, винна карта, паркінг, формат take away, сучасний інтер’єр, підходить для вегетаріанців.

«Любимый дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні, де завжди радо зустрічають і смачно годують гостей. З кожним, хто приходить в гості до Дяді, він розділить свої страви і поділиться історіями своїх подорожей. Рецепти страв для меню шукали в кращих ресторанах Ізраїлю, Лівану, Марокко, Греції, Єгипту і Туреччини, отже в ресторані «Любимый дядя» ви можете здійснити справжню гастрономічну подорож. В ресторані гостям пропонують спробувати неймовірно ніжну та повітряну «Улюблену Анну Павлову».

Havana

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: Павлова з цитрусовими – 135 грн.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками. В ресторані готують десерт «Павлова» з цитрусовими — він чудово поєднується з теплими бесідами та авторським чаєм.

Chicken Kyiv

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴.

Страви: десерт «Павлова» з маракуйєю – 119 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, міський ресторан; комплексні сніданки, винна і коктейльна карти, сезонні коктейлі в меню, паркінг, kids friendly, тераса, резерв столів, формат take away, сніданки, винна карта.

Chicken Kyiv — гастрономічна локація сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, де панує приголомшлива атмосфера. Ресторан відрізняється стилізованим інтер’єром в дусі «радянського модернізму», тематичними стравами, концептуальною музикою і особливим підходом до гостей. В ресторані гостям пропонують спробувати «Павлову» з маракуйєю.

Baker Street bakery

Де: пров. Бородянський, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Анна Павлова» кокосова – 80 грн, «Анна Павлова» маракуйя – 80 грн, «Анна Павлова» лимонна – 65 грн.

Деталі: кондитерська-пекарня, кондитерські вироби ручної роботи, торти і пироги, корпоративні подарунки, замовлення онлайн, доставка.

Baker Street bakery — це кондитерська-пекарня, де вручну готують різноманітну випічку і тістечка з найсвіжіших натуральних компонентів. В кондитерській ви можете замовити лимонну «Анну Павлову» або її кокосову чи маракуйєву варіації. Ніжна повітряна меренга та вершковий крем на основі домініканської маракуйї чи меренга з кокосовою стружкою і легкий ожиновий крем — один із найвитонченіших десертів, який тільки могли придумати.

Головна фото: «Риба Пила»

Фото: Facebook Caramel, Риба Пила, Любимый Дядя, Havana, Chicken Kyiv, Baker Street bakery.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi