Ділові ланчі у закладах Києва: час вишуканого обіду - PostEat

пошук

Ділові ланчі у закладах Києва: час вишуканого обіду
29-09-2021 0 1279


Редакція PostEat дізнавалась, де провести діловий ланч у закладах Києва. Ресторани з нашого огляду створили ідеальні умови для зустрічі з діловими партнерами або неформального обіду з колегами. Ми підібрали для вас різноманітні київські заклади з цікавими концепціями та різноманітними кухнями, аби ви обрали заклад до душі.

GOST

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 55 (стадіон «Олімпійський», заїзд з вул. Жилянська)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: ніжка кролика конфі з шафрановим пюре – 398 грн, салат з м’ясом краба, авокадо та томатами – 568 грн, гратеноване філе дорадо, сервірується овочевим тартаром з соусом чилі-сальса – 357 грн, каре новозеландского ягня – 568 грн/100 г, карпаччо з лосося з імбірно-цитрусовим соусом,ароматною руколою і хлібцями з пророщеної гречки – 296 грн.

Деталі: ресторан на стадіоні «Олімпійський», тематичний інтер’єр, шеф-кухар Маріетта Шевчук, страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь; ексклюзивна піца-піч, винна карта, коктейлі, дитяча кімната, банкети.

GOST — ресторан, який розмістився на найбільшому в Україні футбольному стадіоні «Олімпійський». Окрему увагу приділили інтер’єру, який оформлений в сучасному стилі — відчуття свободи та необмеженості підкреслюють мозаїкою на стінах. Шеф-кухар ресторану — Маріетта Шевчук, яка вже понад 20 років відома в гастрономічній сфері. В закладі представлені страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь. Найбільша гордість закладу — ексклюзивна піца-піч Marana, яких всього чотири в світі.

Зручне розташування в серці стадіону «Олімпійський» — лише перша перевага локації для ділового ланчу. Поруч з рестораном облаштована зручна велика парковка, яка дозволить швидко припарковати авто та залишити його у безпечному місці. В закладі створили усі умови для комфортних переговорів, облаштувавши затишні столи та забезпечивши неперевершений сервіс найвищого стандарту якості. У меню ресторану GOST зібрано хіти більше 12 кухонь світу. Також ви можете обрати щось цікаве для обіду з окремого м’ясного меню — вашу страву приготують на тосканському грилі за італійськими традиціями. Зарезервувати стіл можна за номером телефону +380503923185.

Frou Frou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: єлисейський суп з курчам та фуа-грою – 310 грн, качка конфі, гриби, вершковий соус – 420 грн, тартар тунець, авокадо, трюфель – 399 грн, копчений баклажан, стружка тунця, пармезан – 230 грн, лимонне курча, батат фрі – 470 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou — нещодавно відкритий заклад із французьким шармом від міжнародного холдингу Bulldozer Group Ukraine. Frou Frou поєднує французький бездоганний стиль, любов до смачної їжі та багатої винотеки. За створення меню відповідальний шеф-кухар з досвідом понад 20 років Сергій Савенко. Атмосфера Frou Frou чудово пасує діловим ланчам: зручні стільці та дивани, білосніжні скатертини, ненав’язлива музика та аромат свіжої випічки, що додає затишку. Доки ви вирішуєте справи, вам запропонують скуштувати ароматні страви європейської кухні. Єлисейський суп тут готують за рецептом легендарного французького шеф-кухаря Поля Бокюза, а качка конфі подарує сили та натхнення сказати «так» будь-якій пропозиції. Raw bar з різноманітними тартарами та карпачо, власна пекарня прямо в залі закладу, запаморочливо смачні десерти — все це додасть вашій зустрічі приємних гастроспогадів.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴. 

Страви (з меню ланчів): салат з маринованим цукіні та шпинатом, крем-суп з баклажанів зі шпинатом, овочевий суп з сочевицею та копченим курчам, тальятеле чотири сири, курча з булгуром та горіховим соусом.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — легендарний ресторан в центра Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поснідати відомим «Київським сніданком», пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр та вишукані подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей. По буднях з 12:00 до 16:00 в ресторані подають Wonder-ланчі: можна обрати закуску чи суп + основну страву + напій за 168 грн чи одразу суп і закуску з основною стравою та напоєм за 208 грн.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): зелений салат з арахісовою заправкою, салат з ростбіфом та бринзою, гарбузовий суп, зелений борщ зі сметаною, крученик в беконі з сиром та в’яленими томатами, риба в хрусткій паніровці з булгуром т а овочами.

Деталі: сучасна українська кухня, спеціалітети в меню, страви на грилі, формат take away, авторська карта напоїв, доставка.

BARVY — ресторан сучасної української кухні на Печерську, який гармонійно об’єднує гастрономічний та арт-простори. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Обіднє меню діє в ресторані щобудня з 12:00 до 15:00: ви можете обрати дві страви за 245 грн, три страви за 285 грн. До обіду можна додати келих ігристого чи тихого вина за 100 грн.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴.

Страви (з меню ланчів): овочевий салат з лососем та помело, вонтони зі свининою та креветками у сичуанському соусі, гостро-кислий суп з дамплінгами з морепродуктів, суп з качкою та локшиною, великий паровий дімсам з морепродуктами, курка вок з цвітною капустою та кеш’ю у вершковому соусі.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір азійських страв з риби і морепродуктів. З 12:00 до 17:00 по буднях в закладі chinese afternoon selection — ви можете обрати салат або суп, асорті дімсам, основна страва та гарнір з окремого меню та пообідати за 398 грн.

Головна фото: GOST

Фото: Facebook GOST, Frou Frou, Under Wonder, BARVY, BAO • Modern Chinese Cuisine.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi