Діловий ланч у закладах Києва: комфортні ресторани для переговорів - PostEat

пошук

Діловий ланч у закладах Києва: комфортні ресторани для переговорів
12-08-2019 0 1463


Редакція PostEat дізнавалась, де провести діловий ланч у закладах Києва. Якщо ви саме шукаєте ідеальну локацію для обіду з колегами чи діловими партнерами, наш огляд стане в нагоді! Ми підібрали для вас різноманітні київські заклади з цікавими концепціями та різноманітними кухнями, аби ви обрали заклад до душі. Ресторани та кафе з нашого огляджу пропонують повноцінні збалансовані ланчі зі смачними стравами за вигідними цінами – просто робіть замовлення та насолоджуйтесь обідом! Де зібратися на діловий ланч у закладах Києва, читайте у нашому матеріалі!

COIN

Де: вул. Болсуновська, 13/15, бізнес-центр IQ, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (160 – 590 грн), страви від шефа (310 – 1520 грн), десерти (145 – 980 грн).

Страви: карпачо з лосося — 360 грн, салат з кальмарів, цитрусів та томатів чері — 365 грн, спрінг-роли з качкою — 330 грн, попкорн із креветок — 490 грн, завуглене філе телятини з трюфельним парфе — 590 грн, Том Ям — 385 грн, «Українська трапеза» — 260 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: один з ресторанів Миколи Тищенка, знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

Ресторан COIN надихає своїх гостей поставити метушливий день на смачну паузу, тому завжди радо зустрічає вас на діловий обід. Саме в COIN ви можете поєднати приємне з корисним і провести неформальну ділову зустріч та поспілкуватися з колегами за обідом. У ресторані представлені сучасна європейська і тайська кухні. В якості закуски в закладі рекомендують обрати знамениті спрінг-роли з качкою, а завуглене філе телятини однозначно варто замовити на основне. Також варто не забувати, що саме в COIN готують справжній тайський Том Ям, а для любителів класики подають «Українську трапезу» — традиційний борщ з копченостями, соліннями, грінками і сметаною. До того ж, у ресторані представлена і японська кухня — свіжі сашимі, суші і роли теж можуть стати в нагоді до вашого обіду.

Sparks Kyiv

Де: вул. Мечникова, 3.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (185–505 грн), паста, ризото і равіолі (195–490 грн), десерти (60–215 грн).

Страви (з меню ланчів): табуле, тосканський мінестроне, піца «Маргарита», паста з яловичими щічками.

Напої: цитрусовий лимонад.

Деталі: ресторан-бар, italian fusion, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, італійська піца, добірні стейки, паста ручної роботи, свіжі морепродукти, твісти на класику і авторські коктейлі в барній карті, вечірки.

Sparks Kyiv – це заклад, де можна відсвяткувати пам’ятну подію чи прийти сюди на вечірку. У закладі діє меню бізнес-ланчів, які подають тут по буднях з 12:00 до 16:00. Салат та основна страва чи суп та основна страва зі спеціального меню, обійдуться вам у 299 грн. Ланч із салату та супу коштуватиме 179 грн, а якщо ви оберете салат та піцу, вартість складатиме 259 грн.

Smørrebrød.Kiev

Де: вул. Архітектора Городецького, 4

Бюджет: ₴₴. Смореброди (105–185 грн), холодні закуски (110–215 грн), гарячі страви (95–245 грн), десерти (85 грн).

Страви: (з меню ланчів) прозорий суп з копченою куркою, рулет свинячий або курячий (на вибір), овочевий салат, міні-смореброд.

Напої: лимонад.

Деталі: скандинавська кухня, великий вибір сморебродів, сніданки цілий день, дизайн Дениса Беленка, авторська коктейльна карта, невелика винна карта, двоповерховий ресторан, десерти, формат take away, літній майданчик в європейському стилі.

Smørrebrød.Kiev – це стильний заклад зі стравами скандинавської кухні на Городецького. Флагманом меню закладу є смореброд – скандинавський відкритий бутерброд. Тут ви знайдете до 15 видів сморебродів (залежно від сезону кількість може варіюватися). По буднях з 12:00 до 16:00 у закладі діє ситне ланч-меню. Вам подадуть смачний суп, свинячий або курячий рулет на вибір, а також овочевий салат, міні-смореброд з хумусом та овочевою сальсою і освіжаючий лимонад. Вартість ланчу – 185 грн.

Vapiano

Де: вул. Басейна, 1-3/2 (ТЦ «Арена Сіті»).

Бюджет: ₴₴. Aнтипасті (59–199 грн), салати (79–219 грн), піца (39–199 грн), паста (69–219 грн), десерти (29–95 грн).

Страви (з меню бізнес-ланчу): піца, суп сезонний/ томатний чи пана кота, лимонад – 119 грн, лазанья аль форно та пана кота, лимонад – 169 грн, салат міста маленький/ цезар, суп сезонний/ томатний чи пана кота, лимонад – 139 грн.

Напої: лимонад до кожного ланчу.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр, двоповерховий заклад, відкрита кухня, бар на другому поверсі, сніданки з 09:00 до 12:00 щодня, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, паста і піца власного приготування, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away.

Як щодо улюбленої піци чи лазаньї на ланч? У ресторані італійської кухні Vapiano можливо! Бізнес-ланчі у закладі подають по буднях з 13:00 до 15:00. В меню представлені супи, пасти, салати, піца, ризото і лазанья. Влаштовуйтесь за зручним широким столом з високими стільцями, обирайте ланч та смакуйте улюблені страви. Зверніть увагу: у закладі діє зручна карткова система. Кожен гість при вході до ресторану отримує спеціальну карту, за допомогою якої може зробити індивідуальне замовлення та розрахуватися за нього при виході із закладу. Це усуває незручності при отриманні чека на велику компанію та при розрахунку.

Риба у вогні

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (143–858 грн), салати (98–346 грн), десерти (65–154 грн).

Страви (меню обіду на 4-х): ікра баклажанна – 98 грн, паштет з печінки курчати з цибульним варенням – 98 грн, окрошка (4 порції) — 127 грн кожна, котлети з щуки і судака на грінці з картопляним пюре (4 порції) — 154 грн кожна.

Напої: Alastro, Planeta – 220/ 1100 грн, Soave, Zonin – 100/ 500 грн, Sperss, Gaja – 9000 грн.

Деталі: одеський рибний ресторан на старому Подолі. В центрі зали – вітрина зі свіжою рибою, звідки гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

Правила літнього рибного ланчу в ресторані «Риба в у вогні» такі: резервуйте стіл на чотирьох на 13:00 і замовляйте з колегами холодну окрошку. Поки чекаєте – смакуватиме пара закусок «в стіл», їх принесуть відразу. Паштет з печінки курчати з цибульним варенням та ікра з баклажанів – ідеальна комбінація. Не кваплячись, продовжуйте обід котлетами з судака і щуки на грінці з картопляним пюре. Буде смачно, як вдома! До речі, вартість обіду на чотирьох складає лише 1320 гривень! Можете також замовити обід на двох, трьох чи п’ятьох осіб – обирайте свою смачну пропозицію!

Tequila House

Де: вул. Спаська, 8а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (87 — 235 грн), кесаділья (87 — 179 грн), десерти (67 — 95 грн).

Страви: (з меню бізнес-ланчу) окрошка, салат з телятиною, овочевий міні-буріто, шніцель з індички з картоплею.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: мексиканський ресторан і текіла-бар, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, по вівторках — Nachos Day, по п’ятницях — вечірки, Green Mexican Wednesday (спеціальна ціна на шоти), по четвергах — дівич-вечори (кожна друга «Маргарита» — в подарунок), по неділях — Margarita day (5 коктейлів за 500 грн), буріто-бар.

Tequila House – це мексиканський ресторан і текіла-бар. Тут проводять різноманітні активності буквально щодня, а по буднях з 12:00 до 16:00 подають смачні ланчі. Обирайте дві страви за 129 гривень або три страви за 149 гривень! У меню ланчів на вас чекає смачна окрошка, страви з м’яса та птиці, салати та міні-буріто. Компонуйте страви на свій смак та насолоджуйтеся обідом у мексиканському стилі.

Головна фотографія (колаж): Риба у вогніSmørrebrød.KievCOIN

Фото: Facebook Ресторан COIN, Sparks Kyiv, Smørrebrød.Kiev, Vapiano Ukraine, Рыба в огне Киев, Tequila House

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi