Дорадо та сібас в меню ресторанів Києва: perfect fish dish - PostEat

пошук

Дорадо та сібас в меню ресторанів Києва: perfect fish dish
29-09-2021 0 984


Легка та поживна страва з риби — ідеальний варіант для збалансованого обіду чи вечері. Одними з найпопулярніших видів риби в українських ресторанах є дорадо і сібас. Дорадо, або золотистий спар, — один з найпоширеніших видів риб Середземного моря. Сібас, або лаврак, навіть популярніший за дорадо, бо зустрічається не лише в Середземному морі, а й в Чорному, а також в Атлантиці. Ми знайшли дорадо та сібас в меню ресторанів Києва — обирайте, де будете сьогодні вечеряти та насолоджуйтесь морською рибою.

Веранда на Днепре

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. 

Страва: карпачо з дорадо на томатах з авокадо і соусом з червоною цибулею, кінзою та понзу – 530 грн, тартар з дорадо з ікрою щуки – 330 грн, філе дорадо з в’яленими томатами і картопляним пюре – 498 грн, дорадо з італійськими травами в печі – 220 грн/100 г, тартар з дикого сібаса з лісовими горіхами в авокадо з мусом з буряка – 440 грн, філе чилійського сібаса в соусі том ям – 1050 грн, стейк з дикого сібаса на подушці з теплих овочів – 1050 грн, дикий сібас у теріякі-трюфельному соусі – 1050 грн, дикий сібас в стилі прованс, з томатами і базиліком – 380 грн/100 г, дикий сібас в м’ятному соусі з картоплею – 860 грн, сібас в імбирно-м’ятному соусі – 250 грн/100 г.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміумресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні. Шеф-кухар ресторану Сергій Башинський готує дорадо та сібаса в різних варіаціях: у вигляді карпачо та тартару, в азійському чи прованському стилі, з різними соусами та у печі.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2; проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville, 1 поверх, 4 вхід)

Бюджет: ₴₴. 

Страви: дорадо – 275 грн, сібас – 140 грн/100 г, дорадо на робаті з томтним соусом – 270 грн, «Дорадо сіль. З глибоким декольте» – 285 грн, сашимі сібас – 119 грн, «Тартар сібас. Але ви не поспішайте йти» – 210 грн, «Кріспі дорадо. Не так голосно, котик» – 350 грн.

Деталі: рибні ресторани, належать до міжнародного холдингу Bulldozer Group, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки, ланчі, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish — мережа рибних закладів від Bulldozer Group Ukraine, що дозволяють з головою зануритись в улюблені смаки. На Арсенальній або в ТРЦ Retroville — на кожній з локацій вас зустрічатимуть головні герої ресторану — свіжі риба та морепродукти. Концептуальний інтер’єр дозволить повірити, що ви відправляєтесь в далеку гастромандрівку.

У Fish Fetish велике розмаїття способів приготування дорадо та сібаса, адже тут ніжну рибу готують на робаті, запікають у соляному панцирі, підсмажують з кріспі скоринкою та подають у тартарі. Якщо бажаєте свіжого смаку, рекомендуємо зупинити свій вибір на сашимі сібас або спробувати авторський тартар. Бажаєте хелсі або підсмажити рум’яніше — «Ice, ice, baby» — розділ, з якого завжди свіжі дорадо та сібас готові приготувати за вашим смаком. Дорадо у Fish Fetish готують декількома способами —  на робаті у томатному соусі, у соляному панцирі, а також у хрусткому клярі. З коханими чи друзями, на двох чи лише для себе  —  рибні страви Fish Fetish подарують справжнє задоволення.

Samna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мазепи, 6

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: філе дикого сібаса та фрике – 710 грн, east west карі – 920 грн.

Деталі: ресторан сучасної близькосхідної кухні, знаходиться недалеко від Арсенальної площі, дизайн інтер’єру YOD Design, бренд-шеф Меїр Адоні, авторський підхід до страв, кілька поверхів, контактний бар, велика винна карта, авторські коктейлі, вечірки, обов’язковий попередній резерв столів.

It’s Samna — ресторан сучасної близькосхідної кухні, який знаходиться у старовинній пам’ятці архітектури будинку-садибі Іпсіланті недалеко від Арсенальної площі. За кухню відповідає досвідчений шеф-кухар Меїр Адоні, який запускав ресторани у Нью-Йорку, Тель-Авіві, Берліні, Барселоні. В меню ви знайдете філе дикого сібаса з фріке, кремом з обвугленого баклажану, тахіні, лабне, зеленими овочами та середземноморським песто, а також east west карі з сібасом, кальмарами, мідіями, міні броколі, морквою, свіжим ананасом, гострим соусом та кус кусом.

Жизнь Замечательных Людей

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 36

Бюджет: ₴₴.

Страви: філе сібаса на пару в сумасі з тонкою пастою в персидських та марокканських лимонах з йогуртом – 289 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, авторська кухня, бренд-шеф Володимир Ташаєв, частково відкрита кухня, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 13:00), коктейльна карта, літня тераса, резерв столів, формат take away.

«Жизнь Замечательных Людей» — концептуальний ресторан з шестиметровими стелями, панорамними вікнами, неоновими вивісками і книжковими стелажами в історичному центрі Києва. В закладі стильний сучасний інтер’єр, контактна барна стійка та велика коктейльна карта, а також відкрита кухня. Кухнею керує відомий шеф-кухар Володимир Ташаєв. В ресторані можна спробувати філе сібаса на пару в сумасі з тонкою пастою в персидських та марокканських лимонах, яке подають з йогуртом.

Чайка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: сібас з соусом чарон та ферментованими тиждень томатами – 290 грн.

Деталі: кафе грецької кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza, Bro Market), шеф-кухар Олег Шкапенко, локальні та сезонні продукти, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00), винна карта, коктейлі, літня тераса.

Кафе грецької кухні «Чайка» на Бессарабці — проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. Шеф-кухар «Чайки» Олег Шкапенко, натхнений кулінарними традиціями Греції й локальними та сезонними продуктами, створив меню з кращими стравами грецької кухні. В кафе пропонують сібаса з соусом чарон та ферментованими тиждень томатами.

Причал

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: крокети з чилійського сібасу – 380 грн, уха рибальська з дорадо і лососем – 185 грн, чилійський сібас у вершковому соусі песто – 1300 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку, з якого відкривається захоплюючий краєвид на річку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Меню складається із страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. В меню ви знайдете крокети з чилійського сібасу та уху рибальську з дорадо і лососем.

Головна фото: Fish Fetish

Фото: Facebook «Веранда на Днепре», Fish Fetish, Samna, «ЖЗЛ», «Чайка», «Причал».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi