пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Доставка піци в Києві — тема нового матеріалу редакції PostEat. Ця страва доречна завжди, її полюбляють за різноманітні та сміливі поєднання інгредієнтів і можливість розділити насолоду смаком з оточуючими. Класична тонка неаполітанська піца з дров’яної печі, пухкий сицилійський пиріг, авторські начинки та хрусткі бортики — впевнені, вмовляти вас скуштувати піцу не треба, тому просто розповідаємо, яка доставка піци в Києві задовольнить ваші гастрономічні бажання.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Uber Eats, Raketa.
Власна доставка: +380978287878, +380673042277.
Піца: «Київ – Нью-Йорк» – 211 грн, «Ля Регіна» – 211 грн, «Чізі Брізі» – 211 грн, «Маргарита 2.0» – 177 грн, «Холі Молі» – 188 грн, «Пан Четта» – 211 грн, «Хайпероні» – 199 грн, «Цезарідзе» – 377 грн.
Деталі: авторська піца, шеф Ілля Сьомін, тісто на заквасці, великий розмір піци, самовивіз, доставка.
Pie Spot — новий формат авторської піци від ресторатора Влада Максимова та шеф-кухаря Іллі Сьоміна, який на час карантину відкрився на локації ресторану Tin Tin. Надихнувшись поїздкою до США, автори проєкту вирішили готувати неавтентичну неаполітанську піцу на заквасці, нью-йоркський слайд та сицилійські пироги. Обираючи піцу, ви завжди можете доповнити її різними інгредієнтами на свій смак. Фанатам сиру варто спробувати піцу «Чізі Брізі» з сирами пекоріно романо, грана падано, горгондзола піканте, таледжіо, моцарела та копченим сулугуні. Для компанії варто спробувати новинку «Цезарідзе» з вершками, сирами грана падано та моцарела, анчоусами, курячим філе, помідорами чері, соусом цезар та руколою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Uber Eats, Raketa.
Власна доставка: +380660670158.
Піца: з лисичками, білими грибами та шпинатом – 275 грн, «Чотири сири й гострий мед» – 235 грн, зі шпеком, песто, пармезаном і руколою – 245 грн, бурата з томатами – 195 грн, зі слабосоленим лососем, фенхелем і крем-сиром – 255 грн, з трюфелем та сиром фантін – 325 грн.
Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомліна, піца з дров’яної печі.
Mimosa Brooklyn Pizza — відома піцерія ресторатора Ігоря Сухомліна, яку шанують за смачні страви італійської кухні та відмінний сервіс. Ресторан славиться піцою, якої в меню понад десяток видів — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків зробили піцу від Mimosa Brooklyn Pizza справжнім столичним хітом. Через власну доставку або популярні сервіси можна замовити піцу з трюфельною пастою, вершковим соусом, сирами фантін та пекоріно й жовтком су-від. Піца з томатним соусом, сиром страчатела, в’яленими чері та базиліком є класичним поєднанням, яке сподобається всім.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Glovo, Uber Eats, Raketa, Royal Service.
Піца: Regina Di Salmone – 310 грн, Saporita – 131 грн, Positano – 131 грн, Campagnola – 151 грн, Napule – 211 грн.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло.
Pizzeria Napule’ — піцерія преміум-класу, яка належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. У 2008 році Pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню представлено більше десятка видів піци — пропонують Regina Di Salmone з лососем, креветками та червоною ікрою, Saporita з баклажанами по-пармськи, сирами моцарела та грана падано, а також Positano з домашніми ковбасками, печерицями та моцарелою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Власна доставка: 0800337691.
Піца: Diablo – 200/270 грн, «М’ясна» – 180/250 грн, піца «Українська» – 180 грн/250 грн, Salmon – 225/350 грн.
Деталі: піцерія, частина Veterano Group, піцу готують ветерани АТО, доставка, формат take away.
Перша концептуальна піцерія Veterano Pizza відкрилась у Києві влітку 2015 року. Ідея проєкту — створити місце, де могли б реалізувати себе ветерани АТО. У меню — 14 класичних та авторських смаків піци розміром 30 см або 40 см, які можна замовити з безкоштовною доставкою. Також піцерія пропонує вигідні набори для великих компаній, кілька салатів і десерти. З особливостей — є можливість замовити піцу з половинок, поєднавши два будь-яких смаки в одній коробці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Uber Eats, Raketa.
Власна доставка: +380689297576.
Піца: Cheesteak – 285 грн, Pastrami – 192 грн, Quattro Formaggi – 285 грн, Diavola – 248 грн.
Деталі: американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», бургери, італійська піца з печі на дровах, содова власного виробництва.
Liberty Diner — це якісна американська кухня від рестораторів братів Гусовських. В закладі готують традиційну неаполітанську піцу з традиційними та оригінальними начинками. Тісто для піци дозріває 48 годин, тому вона дуже легко засвоюється. Піца має чіткий бортик, він хрумкий та пухкий одночасно. Можна замовити піцу Pastrami з пастрамі з яловичини, моцарелою, томатами та міксом салату.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка службами: Glovo, Uber Eats, Raketa.
Власна доставка: +380636034343.
Піца: «Беліссімо грибна» – 269 грн, «Як у всіх, тільки краще» – 289 грн, «Диявольська салямі» – 279 грн, «Чотири плюс 2 сири» – 367 грн, «Сир не потрібен» – 259 грн.
Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі.
«Итальянская Редакция» — столичний заклад, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Майстерність команди закладу в 2019 році була відзначена «Срібною пальмовою гілкою» на міжнародному конкурсі нових ресторанних концепцій. Класичних смаків італійської кухні тут не варто шукати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. Тісто на заквасці і цільнозерновому борошні для піци дозріває 48 годин.
Фото: Pie Spot, Mimosa Brooklyn Pizza, Pizzeria Napule, Veterano Pizza, Liberty Diner, «Итальянская Редакция».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi