Доставка з преміум-ресторанів Києва: частина 2 - PostEat

пошук

Доставка з преміум-ресторанів Києва: частина 2
24-03-2020 0 822


Доставка з преміум-ресторанів Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Продовжуємо розповідати про доставку з преміум-ресторанів Києва, яка дозволить вам менше стояти біля плити та більше часу проводити з рідними за смачною вечерею.

З цього матеріалу ви дізнаєтесь, де замовити стейк-бургер з мармуровим м’ясом, спагеті з морепродуктами, люля-кебаб із баранини, авторську піцу та вишукані роли.

AVALON (Facebook | Instagram)

Бюджет: від 800 грн. Салаты (165–535 грн), страви з риби та морепродуктів (335–2100 грн), суші та роли (77-889 грн), стейки (від 435 грн за 100 гр).

Страви: «Фрутті ді Маре» з фламбованими морепродуктами – 535 грн, темпура з тигрових креветок – 325 грн, шотландський лосось з морепродуктами – 655 грн, спагеті чотири сира – 210 грн, бургер з мармуровой яловиченой – 365 грн, витриманий стейк Томагавк породи Ангус (USA) – 515 грн/100 г, суп Том Ям Королівський з м‘ясом краба — 695 грн. Ролл «Червоний дракон» – 455 грн.

AVALON — один з перших ресторанних комплексів Києва, який приймає гостей у центрі столиці понад 28 років.

Деталі: multi-cuisine, працює цілодобово, атмосферний LOUNGE ресторан, A-KARAOKE для цинітелів висловити почуття вокально, TERRACE ресторан закритого та відкритого типу з неперевершеним видом на історичний центр Києва, піч хоспер, різноманітний вибір кальянів, неперевершена коктейльна карта, одні з найсмачніших суші у місті, ексклюзивний чай, жива музика та DJ, паркінг.

Під час карантину ви можете цілодобово замовити улюблені страви італійської, української, японської, паназійської, вегетаріанської та фьюжн кухні, яку вам доставлять протягом години з належним сервісом та з дотриманням усіх санітарних норм на кухні та під час доставки. Також доступна послуга самовивозу зі знижкою 15%. Щоб ви могли відпочити з улюбленим кальяном вдома, в AVALON роблять повну антисептичну обробку апаратів та доставляють їх з одноразовими трубками. Зробити замовлення можна за телефоном +380443002243.

Alaska

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (290–745 грн), паста та ризото (290–830 грн), риба і морепродукти (456–2250 грн).

Страви: салат з крабом, авокадо, рожевими томатами та соусом цитронет – 745 грн, спагеті з морепродуктами – 730 грн, восьминіг з картопляним мусом – 770 грн, палтус з білими грибами і соусом бер блан – 735 грн, качина ніжка конфі з вишневим соусом – 465 грн.

Деталі: ресторан з дистанційним сервісом, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, безконтактний бар, онлайн-караоке, винна карта, авторські коктейлі, розважальна програма в Instagram та Facebook.

Alaska — ресторан, який доставляє свято у ваш дім. В основі меню ресторану — середземноморські страви з найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska є королівський краб. В меню ви знайдете страви з риби, в яких збережений первинний смак риби та морепродукти з мінімальною обробкою. Продукти високої якості поєднують з різними соусами, продуктами та готують за рецептами різних кухонь світу. Улюблені страви з ресторану Alaska доставляють у екологічному посуді. Замовити доставку можна через сервіс Royal Service за телефонами: +380445024949, +380675024949.

Итальянская Редакция

Бюджет: ₴₴₴. Піца (219–367 грн).

Страви: піца «диявольська салямі» – 279 грн, піца «белліссімо грибна» – 269 грн, піца «просто маргарита» – 219 грн, піца «сир не потрібен» – 259 грн, салат «завжди замовляй цезар» – 269 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі.

«Итальянская Редакция» — ресторан авторської італійської кухні, який є частиною мережі закладів First Line Group. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню доставки ви знайдете 6 піц, салат цезар та крафтове пиво Underwood. Замовити можна за телефоном +380636034343, вартість доставки 50 грн, радіус 10 км від закладу. При замовленні 3-х піц доставка безкоштовна.

Рыба Пила

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), гарячі страви (160–370 грн), крудо-бар (140–295 грн).

Страви: оселедець матіас власного посолу – 180 грн, паста з морепродуктами – 370 грн, міді смажені у білому вині – 310 грн, салат з тунцем та тигровими креветками – 470 грн, тартар із лосося з томатами та авокадо – 230 грн.

Деталі: фіш-бари, знаходяться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, змістовна винна карта, доставка.

«Рыба Пила» — рибні ресторани з одеськими стравами з риби і морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану ви знайдете раків, устриці, суші, оселедця власного посолу, севіче та тартари. Обрати та замовити безкоштовну доставку страв можна з 11:00 до 19:00 на сайті ресторану, на всі позиції діє знижка 20%. На позиції з винної карти ресторану діє знижка 50%. Замовлення можна зробити також за телефоном +380688888069.

Fujiwara Yoshi

Бюджет: ₴₴₴. Роли (95–695 грн), сашимі (195–1650 грн), рис та локшина (65–535 грн).

Страви: рол хотате манго рору – 495 грн, рол філадельфія deluxe – 425 грн, рол спайсі магуро рору – 395 грн, сашимі асорті – 950 грн, ассорті морське deluxe – 1150 грн, рис ебі якімесі – 195 грн, сіфудоякі удон вайто сосу – 365 грн.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, доставка.

Fujiwara Yoshi — це ресторан авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. Доставку страв з Fujiwara Yoshi можна замовити на окремому сайті закладу — з 17.03 по 03.40 на всі позиції діє знижка 15%.

ШОТІ

Бюджет: ₴₴₴. Салати (129–199 грн), основні страви (199–559 грн), страви з мангала (149–659 грн).

Страви: люля-кебаб із баранини у лаваші – 269 грн, чашушулі з телятиною – 289 грн, бараняча лопатка томлена з розмарином та часником – 559 грн, філе форелі запечене в кеце із копченим сиром сулу гуні – 399 грн, запечений сир сулугуні з аджикою – 129 грн.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — заклад високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Назва ресторану походить від назви грузинського хліба шоті, який випікають у спеціальній кам’яній печі. Ви можете замовити закуски, гарячі страви, хачапурі, хінкалі та страви з мангала із собою за телефоном +3804433993992 або зробити замовлення на доставку в сервісі Uber Eats.

 

Фото Facebook: AVALON, Alaska, Итальянская Редакция, Рыба Пила, Fujiwara Yoshi, ШОТІ

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi