Доставка з ресторанів Києва: частина 1 - PostEat

пошук

Доставка з ресторанів Києва: частина 1
18-03-2020 0 2965


Редакція PostEat дізналась, яка доставка з ресторанів Києва доступна під час карантину. Столичні мешканці в умовах ізоляції та тимчасового закриття закладів громадського харчування роблять продуктові запаси продуктів та відкривають свої кулінарні таланти. Однак київські ресторани вирішили полегшити життя та не дати засумувати місцевим гурманам за улюбленими стравами — вирішити питання допомагає доставка з ресторанів Києва.

Деякі заклади розробили скорочене меню, майже всі користуються послугами кур’єрських служб, хтось організував власну доставку та залишив можливість take away.

Ми починаємо розповідати, де ви можете замовити страви з доставкою для приємного сніданку та сімейної вечері.

Spelaya Kanareyka

Доставка службами: Glovo, Menu.ua, Uber Eats, Raketa.

Власна доставка: +380974334330.

Страви: борщ та трішки традицій – 127 грн, курячі з картоплею та соус з лисичок – 189 грн, київська красуня й горошини – 189 грн, млинці з м’ясом як було – 117 грн, зграя пельменів обох конфесій – 149 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться в центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки.

Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В меню представлені прості домашні страви з авторським акцентом — вони стануть чудовим рішенням для сімейної вечері, відмінним доповненням до дитячого раціону та приємним сніданком. Фаворитами в меню є класичний борщ, курячі котлети з картоплею та соусом з лисичок, котлета по-київськи з зеленим маслом та дворами видами пюре, млинці з м’ясом та пельмені свино-яловичі зі сметаною. Доставку можна замовити через кур’єрські служби, за номером телефону, через Facebook-сторінку та написавши листа на пошту spelayakanareyka@gmail.com.

Bassano Ristorante

Доставка службами: Uber Eats.

Власна доставка: +380442377991.

Страви: слабосолений лосось, маринований вугор, крем-сир – 240 грн, салат з шести видів грибів, авокадо, помідорів чері та артишоків – 240 грн, паста з білими грибами, м’ясом качки конфі та запеченими томатами – 310 грн, ризото з сиром тре латте та запечений у травах лосось – 390 грн, стейк з яловичини, овочі-гриль на баклажані, вершково-перечний соус – 420 грн.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин, більшість з яких в Україні не представлені. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Ви можете замовити страви з основного та пісного меню ресторану через додаток Uber Eats, знайшовши у переліку закладів Dolceteka Bassano або зателефонувавши напряму до ресторану. Також ви можете написати на сторінку закладу в Facebook та замовити пляшку улюбленого вина з великої колекції закладу.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Доставка службами: Raketa, Glovo, Royal Service.

Власна доставка: +380676939898.

Режим роботи: з 12:00 до 21:00.

Страви: хрусткі понтони з морепродуктами – 257 грн, бебі восьминоги з м’ятою, чилі перцем та імбиром – 297 грн, спрінг-рол з качкою – 229 грн, філе сібаса з соусом карі, кумкватом і локшиною з манго – 397 грн, яловичина вок з монгольським соусом – 389 грн.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні. У ресторані ВАО сконцентрована енергія автентичної азійської культури, яка надихнула шефа Ектора Хіменес-Браво на створення концепції закладу. У меню представлений великий вибір страв з риби і морепродуктів, а також різноманіття дім самів та страв з яловичини. Ви можете зробити замовлення трьома способами: телефоном в режимі take-away; оформити доставку онлайн за телефоном, через дірект в Іnstagram та месенджер у Facebook; скористатися сервісом доставки.

Tin Tin

Доставка службами: Glovo.

Власна доставка: +380978287878.

Режим роботи: з 12:00 до 21:00.

Страви: Фо Бо Суон – 179 грн, Фо Чай – 155 грн, Нем Сонг Са Хой – 185 грн, боул «Растпопулос» – 235 грн, Том Ме – 269 грн, Ка Зі Хай Сан – 289 грн.

Деталі: ресторан в’єтнамської кухні, концепт-шеф Ілля Сьомін, оригінальний інтер’єр, широкий вибір страв з морепродуктами, тераса, резерв столів, формат take away, живий молодий бамбук на столах, авторська коктейльна карта, карта алкогольних напоїв.

В’єтнамський ресторан Tin Tin — заклад для любителів нових та яскравих смаків. Зірка меню — супи Фо від шеф-кухаря Іллі Сьоміна, яких пропонують більше десятка видів. Також можна замовити неми, спрінг-роли, боули, локшину та карі. З 17 березня заклад працює в форматі доставки та take-away. Для того, щоб оформити замовлення, можна зателефонувати, написати в особисті повідомлення на Facebook-сторінку  або замовити страви через додаток Glovo. Врахуйте, що при замовленні безпосередньо в ресторані, розрахунок можливий тільки карткою.

CHINA MA

Доставка службами: Glovo.

Власна доставка: +38(068/066/073)2281133.

Режим роботи: з 11:00 до 22:00.

Страви: соба з яловичиною – 138 грн, дім сами з качкою/ куркою, китайським водяним каштаном і соусом карі – 108 грн, салат з хрусткої качки та серцем грейпфрута – 188 грн, курячий суп з вонтонами – 88 грн.

Деталі: китайська гастрономія, розташований навпроти Південного вокзалу, інтер’єр — YOD Design, sharing plates, два поверхи, цікавий дизайн, рідкісна колекція чаю, авторські коктейлі, винна карта — виключно позиції з Австралії та Нової Зеландії.

CHINA MA — це китайська гастрономія, заклад розташований навпроти Південного вокзалу. В меню закладу фірмові дімсами та качка по-пекінськи, фреш роли, страви з м’ясом, птицею та морепродуктами, рис та локшина. Зараз CHINA MA працює у режимі доставки з 11:00 до 22:00, є власна доставка та через сервіс Glovo. Також ви можете замовити за телефоном страви із собою та забрати в ресторані зі знижкою 20%.

Mushlya Cafe

Власна доставка: +380632948664 (Mushlya Оболонь); +380732708899 (Mushlya Русанівка).

Страви: місо суп з лососем та мідіями + surf&turf бургер з котлетою і тигровими креветками – 189 грн, місо суп з лососем та мідіями + сендвіч зі скумбрією гриль – 189 грн, казанок мідій у вершковому соусі з теплим хлібом + surf&turf бургер з котлетою і тигровими креветками – 229 грн, пів дюжини устриць чорна перлина #2 – 289 грн, казанок мідій для компанії у вершковому соусі + плато морепродуктів гриль – 398 грн.

Напої: ігристе Mushlya біле напівсолодке / рожеве напівсухе –  169 грн, Cava Jaume Serra Brut, J. Garcia Carrion – 299 грн, брют/ шардоне/ мерло Gastrofamily –  169 грн, вермут Mushlya білий/рожевий –  169 грн, кальвадос (0,2 л) –  79 грн.

Деталі: демократичний сіфуд ресторан, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Cafe — мережа ресторанів морепродуктів, де за демократичну ціну можна замовити стейки з делікатесної риби, сендвічі з тигровими креветками або м’ясом лобстера, а також устриці, мідії та інші делікатесні морепродукти. Mushlya Cafe на Оболоні та Русанівці продовжують роботу під час карантину з доставкою в радіусі 3 км навколо закладу. В окремому меню доставки пропонують комбо страв — суп і бургер, суп і сендвіч, креветки та суп, казанок мідій і бургер, устриці, плато морепродуктів та казанок мідій. До страв пропонують ігристе, вермут та кальвадос.

 

Фото Facebook: Spelaya Kanareyka, Bassano Ristorante, BAO • Modern Chinese Cuisine, Tin Tin, CHINA MA, Mushlya Cafe

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi