Доставки з ресторанів Києва: різноманіття страв щодня - PostEat

пошук

Доставки з ресторанів Києва: різноманіття страв щодня
29-12-2020 0 2058


Доставки з ресторанів Києва — тема матеріалу редакції PostEat. На сніданок скуштувати повітряні сирники, пообідати пряним азійським Фо, а на вечерю подати ніжну котоллету по-міланськи з грибним соусом — приготувати всі ці страви на день дуже важко. Але якщо скористатись послугою доставки з ресторанів Києва, то різноманітне меню щодня гарантоване.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Spezzo

Де: вул. Святошинська, 3а; Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), піца (129–295 грн), паста і ризото (126–198 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: піца «Пера Б’янка» – 178 грн, равіолі з кроликом – 158 грн, брускета з авокадо, страчателою та пікантним соусом – 118 грн, котоллета по-міланськи з курячого філе з грибним соусом – 156 грн, салат з обсмаженою куркою, маринованим цукіні та кунжутно-горіховим соусом – 138 грн.

Деталі: мережа ресторанів-пекарень, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, банкетні страви, антипасті, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната (Русанівка, Велика Васильківська), резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, тому гостям пропонують смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Для святкового столу чи родинної вечері у меню Spezzo представлені брускети, тартари, салати, паста та піца, а також основні страви з риби та м’яса. Насолодитись стравами від Spezzo ви можете як в закладі, так і вдома, замовивши безкоштовну доставку чи забрати замовлення з собою. Замовити доставку можна на сайті та отримати піцу «Маргарита» в подарунок (при замовленні від 350 грн). Якщо обрані страви ви заберете самостійно, то отримає знижку 20%.

Spicy NoSpicy

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (65–195 грн), суші та роли (185 грн), основні страви (175–299 грн).

Страви: ліниві суші з вугром – 185 грн, кращий Фо з вулиць Ханоя – 135 грн, салат з курочкою та імбиром – 185 грн, креветки з мусом том ям – 295 грн, баранина в тайському карі з яєчною локшиною та зеленню – 235 грн.

Деталі: паназійська кухня, авторські страви, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко та Наталія Іванцова. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. Ви можете замовити страви через власну доставку закладу stayhome, яка є безкоштовно для тих, хто живе поруч. Безкоштовна доставка в радіусі 3 км від ресторану діє при замовленні від 500 грн. Доставка до дому до дверtq в радіусі 5 км коштує 50 грн. Доставка до дому на дальні відстані на таксі здійснюється по тарифамb таксі.

Чачапурі

Де: б-р Тараса Шевченка, 36а; вул. А.Ахматової, 30

Бюджет: ₴₴. Салати (115–160 грн), гарячі страви (83–225 грн), хачапурі (33–185 грн).

Страви: кубдарі з бараниною – 175 грн, хінкалі з сиром сулугуні – 88 грн/4 шт., чанахі – 149 грн, чашошулі зі свининою – 153 грн, чахохбілі – 147 грн, чакапулі з бараниною – 157 грн.

Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, кулінарні майстер-класи для дорослих і дітей, доставка, автентичний інтер’єр, дегустації грузинських вин, резерв столів.

Ресторан «Чачапурі» на бульварі Шевченка вже п’ять років вважається «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». Також у закладу є «молодший брат» на Позняках. В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви — у справжній печі-тандирі випікають лаваш та готують м’ясо. Ви можете замовити грузинські страви до столу абсолютно безкоштовно як на правому березі, так і на лівому березі Києва, проте зони доставки і сума мінімального замовлення обмежена. Якщо ви бажаєте зробити замовлення на визначений час, то таке замовлення приймається не пізніше як за 3 години до вказаного часу.

Kyiv Gastrobar

Де: вул. Оболонська Набережна, 5

Бюджет: ₴₴. Салати (135–165 грн), стартери (85–320 грн), класика Києва (66–285 грн).

Страви: київський смореброд з тофу, солодким чилі та качкою – 85 грн, котлета по-київськи з дорблю та малиною – 183 грн, севіче з лосося – 150 грн, ребра в глазурі з квасу – 285 грн.

Деталі: гастробар, авторські рецепти котлет по-київськи, страви з локальних продуктів, сніданки з 10:00 до 16:00, авторська коктейльна карта; літня тераса, резерв столів, формат take away, доставка, dogs friendly.

Kyiv Gastrobar — це новий формат мережі київських стрітфуд-закладів Rebra & Kotlety. Тепер Kyiv Gastrobar  став «дуже київським» закладом зі своїм характером. У гастробарі знають все про поєднання їжі та напоїв. Тут ви знайдете цікаві авторські коктейлі, до пари яким можна замовити флагмана меню закладу – різноманітні котлети по-київськи або київські смореброди. Безкоштовна доставка для сусідів ресторану діє на Оболоні.

Рыба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі страви (55–680 грн), супи (170–250 грн), паста і ризото (290–600 грн).

Страви: пельмені гьодза з креветкою – 240 грн, стейк з лосося з ароматом шисо-трюфельної олії та авокадо – 590 грн, восьминіг по-сицилійськи – 620 грн, том ям з морепродуктами – 250 грн, паста з сібасом та білими грибами – 370 грн.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, змістовна винна карта, резерв столів, доставка.

«Рыба Пила» — рибний ресторан у центрі міста з одеськими стравами з риби і морепродуктами власного чорноморського вилову. В меню ресторану ви знайдете раків, устриці, суші, оселедця власного посолу, севіче та тартари. Обрати та замовити безкоштовну доставку страв можна з 12:00 до 22:00 на сайті ресторану або за телефоном. Мінімальна сума замовлення 500 грн, радіус доставки в 5 км від ресторану.

Барсук

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а

Бюджет: ₴₴. Салати (89–189 грн), страви з м’яса та риби (119–298 грн), паста і ризото (149–198 грн).

Страви: «Цезар» з куркою – 129 грн, пряний тартар з яловичини з ароматною зеленню, свіжим жовтком і хрусткими тостами – 149 грн, вершкове ризото з рису арборіо з лососем та креветками – 198 грн.

Деталі: гастропаб на Печерську, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки.

«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Фірмові сирники, соковиті котлетки, український борщ, Том Ям з морепродуктами та салат «Цезар» з куркою на грилі можна спробувати в ресторан на Печерську або замовити доставку на спеціальному сайті мережі закладів Дмитра Борисова, вартість доставки 50 грн. Доставка здійснюється по правому берегу Києва.

Головна фото: Spezzo

Фото: Facebook Spezzo, Spicy NoSpicy, Чачапурі, Kyiv Gastrobar, Рыба Пила, Барсук

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi