Фуа-гра в закладах Києва: де шукати? - PostEat

пошук

Фуа-гра в закладах Києва: де шукати?
13-05-2019 0 4858


Фуа-гра в закладах Києва шукала редакція Posteat. Традиційна французька страва фуа-гра стала символом гастрономічного шику у всьому світі. Спеціальним чином приготована печінка відгодованого гусака або качки вважається одним з найкращих винаходів французьких кулінарів. Де шукати різноманітні інтерпретації вишуканої фуа-гра в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Ikigai

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 29.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (95-715 грн), салати (165-1025 грн), страви тепан (275-5180 грн), супи (70-7985 грн), основні страви (85-2345 грн).

Їжа: м’ясний сет з мармуровим м’ясом (баранячі ребра, качка, фуа-гра з ягодами, мармурове м’ясо) — 3315 грн / 1 персона, м’ясний сет з американським м’ясом (баранячі ребра, качка, фуа-гра з ягодами, американське м’ясо) — 1775 грн / 1 персона, мікс-сет (лосось, креветка, кальмар, восьминіг, куряче філе, качка, фуа-гра з ягодами) — 1175 грн / 1 персона, фуа-гра з ягодами — 415 грн.

Напої: ціни на напої уточнюйте в закладі.

Деталі: ресторан японської кухні, fine dining, знаходиться в Шевченківському районі Києва, заклад при Premier Palace Hotel, сучасний елегантний інтер’єр в пастельних тонах, тепан ланч-меню, «Кайсекі-меню», розроблене за участю шеф-кухаря Yoshi Fujiwara, нове авторське меню від австралійського шеф-кухаря Джонатана Кертіса, традиційні та сучасні японські страви з морепродуктів, тепан-шоу, дитяче меню, акваріум з крабами, лобстерами і устрицями.

Ikigai – ресторан ексклюзивної японської кухні в готелі  Premier Palace Hotel. В меню — різноманіття страв з авторського меню австралійського шеф-кухаря Джонатана Кертіса – салати, основні закуски, суші, сашимі та роли, дімсами, страви тепан. Серед основних страв гостям пропонують екзотичну рибу та улюблені морепродукти. В ресторані подають кілька м’ясних сетів та рибний мікс-сет, до яких входить фуа-гра, а також фуа-гра з ягодами як окрему страву. Ресторан підійде для романтичного побачення в приємній атмосфері з вишуканими стравами.

WHISKY CORNER

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 16.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (115-450 грн), салати (185-325 грн), супи (209-285 грн), основні страви з м’яса (260-720 грн), десерти (37-425 грн).

Їжа: смажена фуа-гра з ягідним соусом – 86 грн.

Напої: Old fashioned — 200 грн, Sazerac — 220 грн, Clover Club — 220 грн.

Деталі: шотландський дім-ресторан; блюда шотландської, англійської та європейської кухонь; більше 750 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER – ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено близько 750 найменувань віскі з усього світу, а професійні сомельє допоможуть гостям обрати напій для ідеального фудпейрінгу. Фуа-гра тут пропонують обсмажену та під ягідним соусом за демократичною ціною.

Belmondo restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гоголівська, 17.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (85-210 грн), салати (130-320 грн), супи (90-230 грн), гарячі рибні та м’ясні страви (225-295 грн), десерти (90-125 грн)

Їжа: фуа-гра, приготована за класичним рецептом — 360 грн.

Напої: чай «Лавандова гармонія» — 65 грн, м’ятний чай — 55 грн, вино Бургунь Піно Нуар (Бургундія) — 960 грн / 750 мл, Розе д’Ажу — 525 грн.

Деталі: multi-cuisine, шеф-кухар Артем Лоскутов, страви з локальних сезонних продуктів, чайна і винна карти, інтер’єр у світлих тонах, доставка, крита тераса, паркінг, формат take away.

Belmondo restaurant – заклад з акцентом на сезонні локальні продукти та сучасною технікою їх приготування. Ресторан ідеально підійде для зустрічі з друзями або сімейних посиденьок. В Belmondo restaurant представлена фуа-гра за класичним рецептом. А загалом в меню пропонують прості страви в комбінації з 3-4 інгредієнтів, які спонукають гостей відчути справжню гастрономічну насолоду.

Très FRANÇAIS

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (138-183 грн), гарніри (59-140 грн), паста (245-290 грн), риба та жаби ( 397-596 грн), м’ясо (173-285 грн), супи (116-440 грн), гарячі закуски (195-378 грн).

Їжа: паштет з фуа-гра – 308 грн, стейк Rossini з фуа-гра, трюфельною пастою та соусом “Маршан” – 412 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладах.

Деталі: знаходиться в центрі Києва і належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторани французької кухні, сирна лавка в Très FRANÇAIS, бізнес-ланчі (діють з 12:00 до 16:00), 4 зали, дитяче меню, сніданки, виставки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, kids friendly.

Très FRANÇAIS – заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très FRANÇAIS. Гості закладу можуть розміститися у будь-якій з чотирьох зал, залежно від свого настрою – романтичній «Жардін», затишній «Арт-залі», залі для бізнес зустрічей «Бібліотека» або ж у маленькій «Монмартр» — для вранішньої кави. Фуа-гра в Très FRANÇAIS пропонують у вигляді паштету або ж в поєднанні зі стейком Rossini, трюфельною пастою під соусом «Маршан».

Très BRANCHÉ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 4.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (102-183 грн), страви з риби і жаб (398-596 грн),  десерти (110 — 155 грн).

Їжа: теплий ескалоп з фуа-гра з яблуками, запеченими з мускатним вином, медом та ваніллю – 432 грн, куряче філе з картопляним пюре з трюфелями, ескалоп з фуа-гра та соусом «Порто» – 342 грн, паштет з фуа-гра – 308 грн.  

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва (Шевченківський район), належить до сім’ї ресторанів Famille Tres Franсais, ресторан французької кухні, дитяче меню, власна випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і до 16:00 у вихідні , бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00 (меню оновлюється щочетверга), раклет-меню, п’єрад-меню, майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса.

Très BRANCHÉ – ще один ресторан з родини французьких ресторанів Famille Très FRANÇAIS. Головна концепція закладу – сучасна розкута Франція зі стріт-артом, графіті, модою та дизайном. В меню пропонують справжнє розмаїття фуа-гра: тут вона подається і у вигляді паштету, і з теплим ескалопом та запеченими яблуками, і з курячим філе та трюфелями.

Фото: Facebook Ikigai, WHISKY CORNER, Belmondo restaurant, Très FRANÇAIS, Très BRANCHÉ

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi