Гаспачо та інші цікаві варіанти холодних супів в закладах Києва: яскравий смак останніх літніх тижнів - PostEat

пошук

Гаспачо та інші цікаві варіанти холодних супів в закладах Києва: яскравий смак останніх літніх тижнів
05-08-2019 0 3435


Гаспачо та інші цікаві варіанти холодних супів в закладах Києва шукала редакція PostEat. Ми зібрали багато цікавих фактів про окрошку, гаспачо та інші популярні літні супи у цьому матеріалі. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де їсти смачні освіжаючі супи в закладах столиці. Окрошка з крабом на кефірі чи квасі, томатний чи огірковий гаспачо або холодний йогуртовий суп? Обирати вам! Де куштувати гаспачо та інші цікаві варіанти холодних супів в закладах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Alaska

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (190–695 грн), основні страви (190–690 грн), десерти (65–350 грн).

Страви: гаспачо з крабом – 480 грн, окрошка з крабом на кефірі – 450 грн, окрошка з язиком на квасі – 245 грн, окрошка з копченою яловичиною на квасі зі сметаною – 180 грн.

Напої: ристрето – 50 грн, лате – 75 грн, допіо – 70 грн. 

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, бренд-шеф Джакомо Ломбарді, шеф-кухар Ілля Пампуха, директор Марина Григорян, шеф-бармен Артем Олександров, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.

Ресторан Alaska — ресторан середземноморської кухні з італійськими мотивами. Флагман меню — королівський краб. Його можна замовити цілим, або обрати страви, до складу яких входить крабове м’ясо. 

Крім традиційного для Alaska гаспачо з крабом, ви можете замовити холодну окрошку з крабовим м’ясом на кефірі чи обрати інший варіант — з копченою яловичиною на квасі, додавши до неї сметану. Кожна страва має свій характер і здатна створити справжню гастрономічну революцію смаків.  Спробуйте та переконайтесь особисто. 

Très Français

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴. Традиційні французькі сендвічі (145–183 грн), закуски (135–389), салати (175–362 грн), французькі відкриті пироги (154–76 грн), супи (128–385 грн), паста (245–290 грн), десерти (35–168 грн).

Страви: пікантний томатний гаспачо з темними крутонами – 118 грн, огірковий гаспачо з козячим сиром та волоськими горіхами – 125 грн, гороховий гаспачо з овочевим тартаром та хрустким беконом – 129 грн. 

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки з 08:00 до 12:00 та з 16:00 до 18:00 по буднях і до 16:00 у вихідні, 4 зали, дитяче меню, сніданки, виставки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, паркінг, формат take away, доставка.

А ви бували в Парижі влітку? Улітку Париж не спить, він наповнюється туристами, які прагнуть побачити все і відразу! Але який на смак літній Париж? Злегка гострий, з нотками Азії, вишуканий і tres français! Таким є і нове цікаве меню в ресторані французької кухні Très Français! У ньому знайдете три різних гаспачо – томатний, огірковий та гороховий. Варто спробувати всі три освіжаючі літні супи та обрати свого фаворита!

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2.

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (95–299 грн), піца (195–324 грн), десерти (79–97 грн).

Страви: гаспачо з фетою та чіабатою – 85 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, базиліковий лимонад – 70 грн, лате – 52 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть просто в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza запрошує гостей спробувати новий гаспачо з сиром фета та хрусткою чіабатою! Цей суп освіжить у спекотний літній день та вразить ніжністю смаку. Радимо замовити до супу один з фірмових коктейлів закладу, щоб урізноманітнити смак страви!

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–385 грн), піца (136-265 грн), десерти (56–175 грн).

Страви: гаспачо з білої спаржі з ароматом трюфеля – 276 грн.

Напої: ананасовий фреш – 175 грн, імбирний лимонад – 48 грн, капучино – 65 грн, чай домашній з фруктами – 125 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), традиційний італійський ресторан, сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Шукайте смачний гаспачо з білої спаржі з ароматом трюфеля в меню від шефа у ресторані Bigoli! До гаспачо варто замовити смачні пасти, равіолі за традиційними рецептами чи ситне ризото, а також келих улюбленого вина. У Bigoli завжди гамірно і вирує життя: приходьте сюди на обід всією родиною, спокійний сніданок на самоті чи зустріч з діловими партнерами.

Salo Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1–3/2.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (65–275 грн), перші страви (55–165 грн), десерти (20–120 грн).

Страви: окрошка на домашньому йогурті або квасі – 55 грн.

Напої: еспресо – 28 грн, лате – 40 грн, апельсиновий лимонад – 60 грн, яблучний фреш – 60 грн.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться у ТЦ Arena City, проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, стильний інтер’єр, автентичні страви з різних регіонів України, кілька видів борщу, відкрита кухня, резерв столів.

Salo Bar – ресторан української кухні у торговому центрі Arena City. В меню закладу представлені страви з різних регіонів України: вареники, борщ, домашні котлети, а також смачна окрошка. Обирайте окрошку на домашньому йогурті або квасі  та доповнюйте страву салом з Бессарабки та іншими закусками.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23.

Бюджет: ₴₴. Салати (195–595 грн), гарячі закуски (195– 415 грн), страви з м’яса і птиці (168–1550 грн), десерти (59–580 грн).

Страви: холодний йогуртовий суп з редисом та перепелиним яйцем – 150 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин, двомовне меню (українською та англійською мовами).

У ресторані Citronelle куштуйте холодний йогуртовий суп з редисом та перепелиним яйцем від шеф-кухаря Ігоря Крамаренка. Він майстерно поєднує сучасні технології, традиційні інгредієнти французької кухні та знайомі смаки. Поєднуйте ваш суп із винами – у закладі представлені вина виключно французьких виноробів.

Головна фотографія (колаж): Très FrançaisSalo BarAlaska

Фото: Facebook Alaska Kyiv, Très Français, Mimosa Brooklyn Pizza, Bigoli, Salo Bar, Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi