Гастро-події у Києві 10-16 травня: пікнік біля Костелу, поп-ап мангал меню від habibtiii, «Бакала party» від бренд-шефа Марко Черветті - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 10-16 травня: пікнік біля Костелу, поп-ап мангал меню від habibtiii, «Бакала party» від бренд-шефа Марко Черветті
09-05-2024 0 275


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та дуже різних гастро-подій, які відбудуться у Києві з 10 по 16 травня 2024 року. Встигніть зарезервувати столик на ту, яка зацікавить вас найбільше!

GRAIN UKRAINE 2024

Де: Київ

Коли: 30-31 травня

Ми живемо за часів глобального хаосу, а майбутнє стає все більш невизначеним. Політичні фактори посилюють свій вплив на глобальний ринок зерна та їжі, а також ланцюжки постачання.

Запрошуємо вас обговорити ці та інші питання під час міжнародної конференції GRAIN UKRAINE 2024, яка відбудеться 30–31 травня в Києві. Тема цього року — Grain in the Time of Chaos. Експерти говоритимуть про пошук нових політичних, економічних та логістичних шляхів просування українського збіжжя у світі, перспективи відновлення сільськогосподарських площ в Україні,  розвиток агропереробних галузей і зміну географії експорту ключових гравців світового та українського ринків.

До 13 травня діють знижки. Встигніть зареєструватися на кращих умовах за посиланням: https://bit.ly/3WqTwhx

Культурна інфлюенсерка Надія Коверська за баром Spicy NoSpicy

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Spicy NoSpicy (@spicy.nospicy)

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Коли: 10 травня о 19:00

10.05 о 19:00 вечора за баром Spicy NoSpicy вас зустрічатиме психолог, авторка трансформаційних програм та культурна інфлюенсерка Надія Коверська. Надія готуватиме благодійні коктейлі, 100% з прибутку яких передадуть на потреби аеророзвідки батальйону ГРОЗА, де служить тато сина Надії.

Пікнік біля Костелу на терасі комплексу Toronto Kyiv

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений | Винне необістро (@winelove.restaurant)

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Коли: 11 травня 15:00-21:00, 12 травня 17:00-21:00

Зустрітися на літній терасі з келихом вина і відчути як сповільнюється місто на вікенд запрошують вас на «пікніку біля Костелу | гриль & вино». Будуть готувати на грилі спаржу з креветками, ребро яловиче, бургер з фермерським курчам.

Не обійдеться без чарівних гостей — у суботу з 17:00 завітає з вином амбасадорка wIne Bureau Horeca Альбіна Чайковська і розповість про секрети обраних пляшок. Крім того, будуть квіти від Botanist boutique, смачний гастромерч та запашний хліб до нього від tisto.kyiv

Вартість: 150 грн/келих вина, 850 грн/пляшка

Поп-ап мангал меню від habibtiii у дворі Kashtan Wine

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений каштан винний бар і магазин (@kashtanwine)

Де: вул. Рейтарська, 9б

Коли: 11 травня о 12:00

Вже в цю суботу засновники гастрономічного попап-проєкту Яна Жадан і Тимур Габуєв запрошують вас тішитись травневим сонцем та middle east їжею від habibtiii у дворі Kashtan Wine на рейтарській. Обіцяють «батьківській мангал, спаржу з тахіною та фініковим сиропом, смажене курча з молодою картоплею по-ліванські (батата харра)» На гарнір планують овочевий салат фатуш, а також особливі вин з полиці: розливатимуть по келихам червоне ігристе Frauen Power, біле Viktoria, помаранчеве Herr Gewurtz і червоне P’tit Gaby.

Звана вечеря «Бакала party» від бренд-шефа Марко Черветті

Де: Кільцева дорога, 1 ТРЦ «Respublika park», поруч з «Сільпо»

Коли: 11 травня о 18:00

Звана вечеря від бренд-шефа Марко Черветті в Beermaster Brewery & Pub, головна зірка вечора — ніщо інше, як риба бакала, яка підкорить своїм смаком ваше серце. Також планують вирушити у кулінарну подорож разом з безлімітним пивом Enjoy 10 від броварні  Beermaster Brewery. Резервуйте своє місце, бо кількість місць обмежена.

Вартість: 1000 грн на одного гостя

Дегустація переможців конкурсу Ukraine Wine&Spirits Awards 2024 в Artania bar

Де: вул. Хорива 25/12

Коли: 15 травня о 19:00

Всіх поціновувачів українських вин запрошують на дегустацію переможців конкурсу Ukraine Wine&Spirits Awards 2024. Платинові та золоті медалісти конкурсу, які ви зможете також оцінити та надати свій вердикт. На вас чекають 12 найкращих українських вин — ігристі, білі, помаранчеві, червоні та солодкі, що покорили дегустаційну комісію. Гастрономічний супровід сирів і в’яленого м’яса від українських виробників. Кількість місць обмежена.

Вартість: 900 грн, бронювання за номером телефону +380506913285 

Дегустація французьких рожевих вин в Très FRANÇAIS

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Très FRANÇAIS ресторан (@tresfrancais_kyiv)

Де: вул. Костьольна, 3

Коли: 15 травня о 19:00

Ресторан Très FRANÇAIS запрошує на ексклюзивну дегустацію французьких рожевих вин. Провідний сомельє та викладач винної школи Good Wine Олександр Шеханін обрав пʼять французьких, класичних рожевих вин та розповість про них усі тонкощі. Вони не схожі між собою та розкриваються по різному, підкреслюючи індивідуальні особливості теруарів кожного регіону.

У лайн-апі такі вина: ігристе рожеве вино «Cremant Calixte Brut Rose» (регіон Ельзас), рожеве вино «Petit Bourgeois Rose de Pinot Noir» (регіон Долина Луари), рожеве вино «Miraval Provence Rose» (регіон Прованс), рожеве вино «Brotte Les Eglantiers Tavel» (регіон Долина Рони), вино рожеве «Chatelain Desjacques Rose d’Anjou» (регіон Долина Луари),

До вина в Très FRANÇAIS підібрали найкращі закуски, які будуть ідеальним супроводом: профітроль з ростбіфом та каперсовим мусом, брускета з пастою вялених томатів та сиром брі, буфе з спаржою та козиним сиром, тунець розе з полуницею, компоте з груші та тигровою креветкою, на крафтовому хлібі джозі.

Вартість: 1500 грн, зарезервувати місце можна за номером +380931414914

Wine Talks з шеф-сомельє Олександром Прохоровмс та винною експерткою Женею Ніколайчук

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений М’ясний ресторан BEEF (@beefmeatandwine)

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Коли: 16 травня о 19:00

Wine Talks в ресторані BEEF. За баром — шеф-сомельє Олександр Прохоров та винна експертка (WSET4) й амбасадорка Wines of Ukraine Женя Ніколайчук. Говоритимуть про вина sparkling classic method (Champenoise), при якому повторна ферментація вина відбувається у пляшці не менше 9 місяців. Зокрема так виготовляють не лише Champagne, а також і Cava, Cremant, Trento DOC та Franciacorta. Два вина від Саші, два від Жені й одне secret wine.

Вартість: 1500 грн, резерв +380443325340

Головна фото: Thanh Serious on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi