Гастро-події у Києві 16-22 березня: WINE TALKS у BEEF, дегустація японських чаїв у ЦУМі та звана вечеря за мотивами фільму «Смак свободи» - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 16-22 березня: WINE TALKS у BEEF, дегустація японських чаїв у ЦУМі та звана вечеря за мотивами фільму «Смак свободи»
15-03-2024 0 395

Yana Sytnyk

Автор


Редакція PostEat підготувала добірку із 7 захопливих гастро-подій, які відбудуться у Києві з 16 по 22 березня 2024 року.

Дегустація текіли у кав’ярні “Шовковиця”

Де: вул. Шовковична, 48, кав’ярня «Шовковиця»

Коли: 16 березня, 18:00

Засновники італійської кав’ярні з ігристим «Шовковиця» отримали багато схвальних відгуків, тож вирішили повторити — вже 16 березня запрошують на дегустацію текіли до свого закладу. У вартість входить: дегустація, різноманітні закуски, коктейль Tommy’s Margarita та цікавий інтерактив. А також декілька позицій меню – креветки у медово-соєвому або вершковому соусі, паста з креветками та паста болоньєзе.

Кількість місць обмежена.

Вартість входу – 1 199 грн.

WINE TALKS від Олександра Прохорова та Світлани Ржавікіни у BEEF

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений М’ясний ресторан BEEF (@beefmeatandwine)

Де: вул. Шота Руставелі, 11, ресторан BEEF

Коли: 21 березня, 19:00

Wine Talks — подія, що відбувається щомісяця за келихом вина у ресторані BEEF. У березні зустріч буде проведена, щоб обговорити вина долин Луари та Рони — їх унікальність та історію. Допоможе в цьому бренд-менеджерка Wine Gallery Світлана Ржавікіна. Разом з нею та шеф-сомельє Олександром Прохоровим будуть визначати чим особливі червоні та білі вина регіонів і спробують зрозуміти, яка головна риса об’єднує їх. Дегустація буде супроводжуватися цікавими історіями, тапасами та прекрасним настроєм.

Вартість вхідного квитка — 1 500 грн.

KURENI МАСЛЯNI у арт-просторі KURENI

Де: Паркова дорога, 4, арт-простір KURENI

Коли: 17 березня, 16:00 – 23:00

Проводити зиму-зимову з глінтвейном в долонях, їсти млинці та палити опудало планують вже цієї неділі у арт-просторі KURENI. Основний теплий простір та додатковий вуличний музичний спот, які будуть паралельно звучати разом з MONASTETIQ, MOOJEV, A.FLEMING, ELIJAH та ILLIA CHIN. Опудало – невід’ємний атрибут традицій Масляної, який завжди спалювали для позбавлення від всього поганого. В цьому випадку, залюбки спалять опудало пУТІНА в неділю на заході сонця о 18:00, що вже стає гарною традицією KURENI.

Вхід вільний.

Винна дегустація від засновників Льо у ресторані UNION

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @unionbistro.kyiv

Де: вул. Кирилівська, 37а, ресторан UNION

Коли: 17 березня, 18:00

Багато хто асоціює Іспанію з червоним вином. Однак цієї неділі разом із засновниками винного бару Льо відбудеться знайомство із білими винами цього регіону, що не менш класні. Розпочнеться захід із корпінату, іспанського ігристого, яке в свій час показало новий рівень якості. Також можна буде спробувати альбаріньо від визнаного майстра Родріго Мендеша. Далі – рідкісне біле руфете з Саламанки, вулканічне біле з особливого теруару Канарських островів, не кріплене біодинамічне паломіно з Хересу. На фінал пропонують нефільтровану мансанілью, яка в парі з анчоусами здивує смакові рецептори.

Вартість вхідного квитка — 1500 грн

Винна дегустація з Олегом Кравченко

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NĂM•VIETNAMESE RESTAURANT (@nam.kyiv)

Де: вул. Велика Васильківська, 48, ресторан NAM

Коли: 21 березня, 18:00

Ресторан в’єтнамської кухні запрошує на гастрономічну вечерю з дегустацією французьких вин, яка відбудеться вже 21 березня. Талановитий Олег Кравченко занурить у світ вишуканого смаку та розкішного поєднання вʼєтнамської кухні і французької класики. У програмі вечора: 5 унікальних страв від бренд-шефа та французькі вина.

Бронювання місць за номером: +38096 758 5858

Дегустація японських чаїв у ЦУМі

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений TEAHOUSE Чай•Матча•Пуер (@teahouseukraine)

Де: вул. Хрещатик, 38, 6 поверх, ЦУМ

Коли: 17 березня, 12:00

Дегустація японських чаїв в ЦУМі, яке організовує відомий виробник чаю Teahouse. Запрошують дізнатися про історію японських чаїв, їх енергетичні властивості та припинити вірити у міф, що Японія – це лише матча. Організатори допоможуть розібратися з міфом і познайомлять з різними зеленими японськими чаями. Під час заходу будуть куштувати: Сенчу, Гьокуро, Карігане кукіча. Також спробують смажений японський чай з молоком, і повірте, це ні на що не схоже.

Вхід вільний.

Смак свободи: звана вечеря за мотивами фільму

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kanapa Restaurant (@kanapa.kyiv)

Де: Андріївський узвіз, 19А, ресторан «Канапа»

Коли: 22 березня, 19:00

Шеф-кухар ресторану авторської кухні «Канапа» Іван Панчук запрошує на звану вечерю «Смак Свободи» за мотивами однойменної кулінарної романтичної комедії, яка щойно вийшла у прокат. В меню вечері — 6 страв за рецептами Ольги Франко, невістки Івана Франка та однієї з героїнь “Смаку Свободи”. Кожен рецепт шеф-кухар дещо адаптував до сучасних гастрономічних звичок.

Отож, у меню вечері: келих ігристого для початку (і узвар протягом вечері), сальцесон з язика та щічок з гірчичним морозивом, смажені устриці з цибулевим спонжем та соусом зі свіжої зелені, грибний борщ на буряковому квасі з вушками із білих грибів та квасолі, каре ягняти з барбарисовим соусом і пульпетами з рижу, пампушки з трояндами і конфітюром із рожевих томатів та десерт “Узвар” з морозивом із волоських горіхів.

Вартість входу – 999 гривень

Головна фото: Instagram BEEF

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi