Гастро-події в Києві 26-29 жовтня: «Щедрий маркет» від платформи «Всі. Свої»; «Кураж Гараж Sale»; конференція «HORECA Завтра» - PostEat

пошук

Гастро-події в Києві 26-29 жовтня: «Щедрий маркет» від платформи «Всі. Свої»; «Кураж Гараж Sale»; конференція «HORECA Завтра»
26-10-2023 0 532


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться в Києві 26-29 жовтня та анонс подій, які відбудуться на наступному тижні.

Про нові реалії ресторанного бізнесу на конференції «HORECA Завтра»

Де: Броварський проспект, 15; Міжнародний виставковий центр, павільйон 1А; конференц-зал 1; Київ.

Коли: 2 листопада.

Конференція «HoReCa Завтра. Практичні кейси адаптації бізнесу до кадрових змін та інклюзивності» відбудеться у рамках виставки продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine.

На заході ви дізнаєтесь про:

  • зміни, які чекають готельно-ресторанний бізнес
  • особливості адаптації бізнесу до потреб сьогодення та майбутнього
  • перекваліфікацію персоналу інших галузей
  • працевлаштування ветеранів та людей з інклюзивністю
  • релокацію бізнесу

Захід розроблений спеціально для власників та керівників діючих закладів України, підприємців, які планують або вже наважились на релокацію бізнесу, та тих, хто збирається відкривати власну справу в готельно-ресторанному бізнесі.

Теми та спікери заходу:

1. Дмитро Карпенко, general manager Fillin Ukraine. Тема: «Дефіцит кадрів в Україні та шляхи його подолання»

2. Оксана Оліферчук, старший викладач університету «Україна», м.Київ, членкиня ГО «Українська ресторанна асоціація». Тема: «Особливості роботи з інклюзивними працівниками різних професій у готельно-ресторанному бізнесі»

3. Петро Савич, підприємець та бізнес-консультант. Тема: «Міфи про ветеранів. Як бізнес може вплинути на адаптацію у суспільстві, – Базові правила взаємодії та комунікації з ветеранами в житті та бізнесі»

4. Наталія Зарицька, голова правління ГО «Рада дружин і матерів захисників України «ЖІНКИ зі СТАЛІ»». Тема: «Адаптація ветеранів в організацію після повернення з війни»

Вартість квитка у категорії «Стандарт» – 1200 грн, «Стандарт+» – 1500 грн. Розцінки дійсні до 31 жовтня 2023. Квиток можна придбати за посиланням.

Дегустація «Піно Нуар — виноград, що розбиває серця» у Biologist Wine Club

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1, ВДНГ, павільйон №6; Biologist Wine Club; Київ.

Коли: 26 жовтня, початок о 19:00.

«Цей примхливий сорт дає одні з найскладніших і найдорожчих червоних вин у світі. Та жоден інший виноград не викликає таких яскравих емоцій і поклоніння у поціновувачів вина», — розповідають організатори. 

Дегустацію проведе сомельє Влад Кушнарьов.

Які вина будуть на дегустації:

  • Франція: Hautes Cotes de Beaune Rouge Domaine Cornu 2021 — Бургундія;
  • Нова Зеландія: Bel Echo Pinot Noir Clos Henri Organic 2018 — органічне вино з мінімальним втручанням з регіону Мальборо;
  • Україна: 46 Parallel El Capitan Pinot Noir 2020 — Північне Причорноморʼя;
  • Італія: Steinhaus Hirsch Pinot Nero Riserva Alto Adige 2017 — субальпійський регіон Трентіно-Альто-Адідже;
  • Чилі: Volcanes de Chile Tectonia Pinot Noir 2018 — вино з вулканічних ґрунтів регіону Bio-Bio.
  • США: Robert Mondavi Pinot Noir Private Selection 2021 — каліфорнійське вино від найбільш відомого виробника США.

Вартість: 850 гривень. Забронювати місце можна за номером телефону: +380930690868.

Винна вечеря з Олегом Кравченком на тему «П’ємонт» у винному барі Berlin’89

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 22; Berlin’89; Київ.

Коли: 26 жовтня, початок о 19:00.

Кращий сомельє України 2011, шеф-сомельє і співвласник винного бару Win Bar Олег Кравченко разом з шефом Berlin’89 Антоном Трохимчуком зробили класне і смачне меню для винної вечері.

Меню винної вечері:

  • Nicola Bergaglio Gavi del Comune di Gavi Minaia — Тартар з лососем.
  • La Spinetta Barbera d’Asti Superiore 2008 — Брускета з запеченими овочами та песто.
  • La Spinetta Langhe Nebbiolo 2008 — Вітело Тонатто.
  • La Spinetta Pin 2008 — Трюфельне ризотто з білими грибами.
  • Bertagnoli Grappa Gran Grappino — Брауні з чорним шоколадом, кавою та ягодами.

Вартість: 2000 грн. Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram, або забронювати за номером телефону: +380678198989.

Шефська вечеря в азійському стилі в ресторані BEEF від Євгена Мензелевського та Артема Кабулахіна

Де: вулиця Шота Руставелі, 11; BEEF meat&wine; Київ.

Коли: 26 жовтня, початок о 19:00.

«Створювати нове і дивувати смаками — це саме те, що ми найбільше полюбляємо в BEEF. Починаємо сезон шефських вечерь з азійської кухні. В чотири руки шість особливих страв приготують шефи з реальним досвідом роботи в східних країнах та поєднають прості речі у складній і цікавій подачі», — розповідають організатори.

Меню:

  • бао з сома;
  • глазуроване серце;
  • перепілка з рапанами і грибами;
  • даші рамен;
  • яловичина бульгогі;
  • десерт.

Кожну страву доповнить вино, яке ретельно підібрав шеф-сомельє Олександр Прохоров.

Вартість: 3500 грн. Квиток можна придбати за посиланням.

Дегустація «Білі автохтони та найкращі Barbera П’ємонту» у ресторані Fenix

Де: бульвар Лесі Українки, 30А; Fenix; Київ.

Коли: 26 жовтня, початок о 19:00.

«Разом з винною спільнотою Fenix відправляємось до щедрого на дари осіннього П’ємонту! Цей Італійський регіон відомий завдяки чудовим червоним винам, проте тут також виробляють білі вина надвисокої якості.

Ми пропонуємо вам розпочати знайомство з територією з білих вин з автохтонних сортів винограду, та продовжити маршрут, дегустуючи найкращі Barbera П’ємонту», — розповідають організатори.

Білі вина цієї зони відрізняються інтенсивною мінеральною ноткою, з відтінками білих квітів, доповнених тонким посмаком тропічних фруктів — свіже поєднання, що запрошує вас зробити наступний ковток.

Барбера — одне з найвідоміших червоних вин, яке можна зарахувати до цінного насліддя італійського виноробства. Барбера характеризується високою кислотністю та м’якими танінами, основу смаку складають темні ягоди, а витримка надає пряних відтінків кориці та ванілі.

В програмі дегустації:

  • Arneis (Vietti)
  • Favoritta Valle dell Olmo (Abbona)
  • Timorasso (Voerzio Martini)
  • Barbera d’Alba, Scarrone Vigna Vecchia (Vietti)
  • Barbera d’Asti Superiore Mongovone (Elio Perrone)
  • Barbera d’Asti (Braida)

Добірка найцікавіших екземплярів вина поєднається із стравами середземноморської кухні: 

  • Устриці Фін де Клер No2
  • Фріто місто з кальмарів та креветок
  • Ризотто з білими грибами та свіжим трюфелем
  • Качина грудка з пюре зі смаженої картоплі та мусом із фуа-гра
  • Телячі щічки з картопляним пюре та бебі овочами

Вартість участі: 2800 грн. Квиток можна придбати за посиланням, або написати в особисті повідомлення закладу в Instagram.

«Щедрий маркет» від платформи українських брендів «Всі. Свої»

Де: вулиця Десятинна, 12; Київ.

Коли: 28-29 жовтня.

На «Щедрий маркет» платформа українських брендів «Всі. Свої» запросила 150+ українських виробників різних напрямів: «Дім та декор», «Гастрономія», «Одяг та взуття», «Аксесуари», «Прикраси». 

«Ви зможете обрати для свого дому кераміку, текстиль, декор, кошики та ароматні свічки. Для свого столу — крафтовий сир, м’ясні вироби, солодощі, мед та смачні напої. Поповнити свій осінній гардероб актуальним трикотажем, светрами, світшотами, костюмами та верхнім одягом. Підібрати для повноти образів зручне взуття, теплі аксесуари та трендові прикраси», — розповідають організатори. 

На гостей чекає спілкування з українськими виробниками й фудкорти на найкрасивіших терасах міста. А також — чимало благодійних ініціатив, де можна буде щедро поділитися своєю підтримкою з тими, хто її наразі потребує.

Вхід безкоштовний.

«Кураж Гараж Sale»

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений КУРАЖ | KURAZH (@kurazh.kyiv)

Де: вул. Межигірська, 82; Garage; Київ.

Коли: 28-29 жовтня.

«Це буде великий київський СЕЙЛ. Ол старс куражної барахолки та айконік українські бренди.

Створюємо прецедент на ринку офлайн розпродажів», розповідають організатори.

На «Кураж Гараж Sale» хочуть сфокусуватись на тому, з чого починали — на барахолці та українському підприємництві. На захід запросили понад 300 учасників і дадуть можливість їм класно продати, а гостям класно скупитись, та і взагалі познайомитись один з одним.

Вартість: 250 грн. Купити можна за посиланням.

SALT. Restaurant Innovation Conference

Де: Паркова дорога, 16а; Конгресно-виставковий центр «Парковий»; Київ.

Коли: 30 жовтня.

SALT. Restaurant Innovation Conference — це одноденна інтерактивна подія, яка досліджує сучасні ресторанні тенденції, унікальні погляди на бізнес та ключові інновації завтрашнього дня.

На події покажуть практичні кейси інноваційних підходів ресторанних підприємців, які допомагають галузі рухатись вперед, розкажуть, які світові тенденції можуть інтегруватися в сучасному українському ресторані, які стратегії та практичні кроки можна застосовувати вже зараз.

На сцені конференції організатори об’єднали лідерів ресторанної сфери, інновацій, технологій, банкінгу, рітейлу та готельєрів. Вони покажуть, як впровадити сучасні технології вже сьогодні та дослідити ключові інновації завтрашнього дня.

Вартість: 5000 грн. У день конференції — 7000 грн. Купити можна за посиланням.

Найбільша в Україні міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine

Де: Броварський проспект, 15; Міжнародний виставковий центр, 1 павільйон; Київ.

Коли: 1-3 листопада.

На виставці WorldFood Ukraine можна буде ознайомитись з великим асортиментом продуктів харчування та напоїв для ваших кафе та ресторанів, знайти надійних постачальників та встановити довгострокове партнерство.

Особливістю цьогорічної виставки стане велика експозиція кави та кавового обладнання. Світові бренди та українські кавові компанії запропонують класичні та оригінальні купажі, спешеліті та преміум каву, обладнання для її приготування, а також готові вендінгові бізнес-рішення. Серед брендів експозиції: Caffe Felice, Caffe Poli, Carraro, Coffee Harmony Sentivi, Dolce Natura, Dolce Aroma, Dr. Coffee, Gaggia, Gimoka, Jacobs, L’Or, Liberica, Liberty’s, Martino Caffe, Necta, Nero Aroma, Ristora, Saquella. Saeco, Ucoffee, WMF, Київська міська ростерія.

Вартість: 300 грн (з промокодом POSTEAT знижка — 50%). Придбати можна за посиланням.

Міжнародна виставка Wine&Spirits Ukraine 2023

Де: Броварський проспект, 15; Міжнародний виставковий центр, Павільон 1А; Київ.

Коли: 1-3 листопада.

Wine&Spirits Ukraine 2023 — місце зустрічі виробників вина, алкогольної продукції та пива з сомельє, рітейлерами, рестораторами, імпортерами та дистриб’юторами з усіх регіонів України та закордону.

Міжнародна виставка Wine&Spirits Ukraine 2023 це:

  • Понад 50 виробників вин та спиртних напоїв з України та закордону.
  • Обʼєднаний стенд Асоціації крафтових виноробів України.
  • Обʼєднаний стенд Асоціації крафтових дистиляторів України.
  • Імпортери алкогольної продукції.
  • Представники роздрібного та ресторанного бізнесу, імпортери та дистриб’ютори з усіх регіонів України.
  • Іноземні імпортери, які шукають українські продукти у свій портфель.
  • Ukraine Wine&Spirits Awards — Міжнародний дегустаційний конкурс із найкращими сомельє України у журі.
  • International Wine&Spirits Congress — Всеукраїнський Конгрес Виноробів.
  • BeerEx Ukraine — експозиція пива та слабоалкогольних напоїв.

Вартість: 300 грн. Вартість квитка з келихом: 399 грн. Придбати можна за посиланням.

Photo credit: Facebook Wine Club by Biologist. Kyiv; Instagram berlin89bar; Facebook BEEF meat & wine; Facebook Fenix Asia; Facebook Всі. Свої; Facebook Національна ресторанна премія СІЛЬ; WorldFood Ukraine; Instagram kurazh.kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi