Гострі супи в ресторанах Києва: зігріваємося взимку - PostEat

пошук

Гострі супи в ресторанах Києва: зігріваємося взимку
10-12-2021 0 3554


Гострі супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Гарячий та пікантний суп здатен зігріти навіть у найхолодніший зимовий день. Азійський рамен, насичений Том Ям, справжній грузинський харчо та гострий мексиканський чилі кон карне — ці гострі супи в ресторанах Києва будуть зігрівати вас до самої весни.

Ramen vs Marketing

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хрестовий провулок, 8/9; вул. Вадима Гетьмана, 10/37А; вул. Костянтинівська, 2А; Оболонський проспект, 26; Кільцева дорога, 110а; проспект Павла Тичини, 20Б.

Бюджет: ₴₴.

Страви: Shio Ramen – 60/10 грн, Shoyu Ramen – 60/100 грн, Miso Ramen – 110/150 грн, Spicy Ramen – 110/150 грн.

Деталі: монокафе азійської кухні (раменна), локшина власного приготування, бренд-шеф Євген Михайленко, відсутній резерв столів, доставка.

Раменна Ramen vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленком. Зараз в Києві працює шість локацій. У раменній готують чотири види рамену на курячому або овочевому бульйоні з додаванням смаженого часнику, зелено цибулі, кунжуту та норі. Рамен подають в стандартній та у бебі-порції. У страву можна додати порцію норі, свіжого червоного перцю, кукурудзи, маринованих яєць тощо. Заклад готує власну локшину за адаптованим рецептом та авторські соуси. Також можна замовити доставку набору для приготування рамена вдома.

PM Hall

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: місо суп з тофу та грибами шіїтаке – 180 грн, азійський овочевий суп – 160 грн, вершковий суп з морепродуктами – 380 грн, суп Том Ям з морепродуктами – 375 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Ресторан PM Hall підготував для своїх гостей спеціально розроблене азійське меню, в якому суп Том Ям ідеально підходить на роль зігріваючого супу зими 2021/2022. Гострий, насичений, ароматний, з різноманітними морепродуктами… Ммм, відчуваєте як смачно? Між тим, для найвибагливіших та любителів спробувати щось ще, ресторан пропонує: азійський овочевий суп; вершковий суп з морепродуктами, місо суп з тофу та грибами шіїтаке.

Dediko

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Лобановського, 6А

Бюджет: ₴₴.

Страви: харчо – 119 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Солом’янці, два поверхи, класична грузинська кухня, страви у хоспері, сніданки з 10:00 до 16:00, VIP-зала, грузинські та європейські вина, спеціальні пропозиції, доставка, домашні настоянки, резерв столів.

Ресторан Dediko знаходиться на Солом’янці, поруч з Севастопольською площею на проспекті Лобановського. В меню ресторану зібрали найкращі традиційні страви грузинської кухні, доповнивши їх фірмовими позиціями від Dediko та не забули про кілька найулюбленіших традиційних страв української кухні, щоб кожен обрав собі до душі. На двох поверхах ресторану Dediko розташувались 5 залів, кожен з власним ім’ям. На першому поверсі є зала Тако, в перекладі «королева» — закрита VIP-зала розрахована на 12 гостей, які можуть забратись на невеликий банкет, родинне свято чи ділові переговори. Харчо в Dediko готується за класичним рецептом, проте має один секрет, який робить його смак неймовірним — попередньо телятина для страви запікається у печі хоспер.

Ресторан корейської кухні Arirang

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 160

Бюджет: ₴₴.

Страви: Юкеджан – 195 грн, кімчі тіге – 180 грн, Томі меутанг – 490 грн/700 г, Агу меутанг – 870 грн/700 г, Такторітанг – 310 грн/600 г.

Деталі: ресторан корейської кухні, традиційний корейський комплемент до замовлення, великий вибір супів, винна карта, коктейлі, страви для вегетаріанців, take away, резерв столів.

Ресторан корейської кухні Arirang вже більше десятка років приймає гостей. Меню закладу налічує понад 100 автентичних найменувань страв, які готують за традиційними рецептами. Приємним бонусом є те, що при замовленні основних страв вам подадуть традиційний корейський комплемент з шести салатів. В холоду погоду пропонують зігріватися смачним та корисним супом Юкеджан – наваристий гострий яловичий бульйон в поєднанні з корисними травами, а також до складу страви входить крохмальна локшина і все це завершує смак свіжої зеленої цибулі. Вважається, що цей суп має лікувальні властивості, завдяки своїй гостроті та наваристості.

В РЕБРО

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т. Героїв Сталінграда, 24а; вул. Ігорівська, 5

Бюджет: ₴₴.

Страви: чилі кон карне – 85 грн.

Деталі: позиціонує себе як невеликий пивний бар із справжнім американським BBQ, великий вибір страв з м’яса, представлено 6 сортів пива: німецьке, чеське та українське; трансляція спортивних подій.

«В РЕБРО» — пивний бар з американським BBQ, який має локації на Оболоні та на Подолі. В меню закладу представлений великий вибір страв із м’яса, зокрема два види ребер — фірмові свинячі копчені реберця, які можна замовити в стандартному розмірі або в форматі XXL на вагу. Серед перших страв ви знайдете чилі кон карне — пікантний густий суп з яловичиною, квасолею, томатами та чилі.

Duck, Please

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 83; пр-т Перемоги, 24 (Smart Plaza Polytech); Днiпровська набережна, 21А

Бюджет: ₴₴.

Страви: пряний суп з телятиною – 85 грн.

Деталі: ресторани китайської кухні, сучасний концептуальний інтер’єр, фірмова страва – качка по-пекінськи, китайські преміум-чаї, гостроту страв можна регулювати, доставка.

Duck, Please — мережа рестораныв китайської кухні. Заклад позиціонує себе як ресторан, де готують найкращу в Києві качку по-пекінськи. Зокрема, тут подають курку по-пекінськи та качку по-шанхайськи у трьох варіантах: стандартна порція, половина качки, ціла качка. З перших страв можна спробувати пряний суп з телятиною, локшиною, яйцем, деревними грибами та дуже насиченим бульйоном — гостроту можна обрати помірну або сильну.

Фото: Facebook Food vs Marketing, PM Hall, Dediko, Ресторан корейської кухні Arirang, В Ребро; Duck, Please.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi