Готельно-ресторанні комплекси Києва для весілля - PostEat

пошук

Готельно-ресторанні комплекси Києва для весілля
26-07-2019 0 4200


Готельно-ресторанні комплекси для весілля шукала редакція PostEat. Важко знайти більш універсальне місце для весілля, ніж готельно-ресторанний комплекс — тут і майданчики для церемонії просто неба, і просторі зали, і смачна їжа від команди ресторану, і багато інших опцій, необхідних для гарного свята. Ми знайшли для вас мальовничі, зі смачною їжею та бездоганним сервісом ресторанно-готельні комплекси. Усі вони мають різну цінову політику, тому весілля з будь-яким бюджетом знайде свою ідеальну локацію.

Ресторан «Тераса» (Бутик-готель «Воздвиженський»)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

Де: вул. Воздвиженська, 60а, б.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (175–457 грн), салати (198–905 грн), основні страви (260–555 грн).

Страви: качина грудка Магре, грушевий тартар з ноткою трюфеля та манговим кюли — 480 грн, обсмажені морські гребінці з кремом з цвітної капусти та сицилійським соусом з апельсину і каперсів — 755 грн, салат з копченим яловичим язиком, артишоком та соусом тонато — 325 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: класичний ресторан європейської кухні, шеф-кухар Антон Тимченко, авторські страви від шефа, українське меню, вина побокально, дитяче меню, банкетне меню, у тому числі вегетаріанські страви, сад і панорамна тераса на даху, сніданки з 07:00 до 11:00 у будні та з 08:00 до 12:00 у вихідні, стритфуд-меню для внутрішнього дворика у літню пору, резерв столів.

Готель «Воздвиженський» — це унікальна локація з внутрішнім двориком та власним садом. Навколо — барвисті дахи будинків та мальовничі Андріївські схили, а на даху — тераса, що відкриває київські краєвиди. Для проведення весілля можна обрати одну з зон: банкетна зала місткістю до 80 осіб, зала ресторану «Тераса», що вміщає до 30 осіб, та арт-простір Chambre, розрахований на 50 осіб. Ресторанне меню — ще одна причина пишатися. У «Терасі» подають вишукані страви сучасної європейської та української кухні з авторськими корективами від шефа.

Orly Park

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Вацлава Гавела, 9в

Бюджет: ₴₴. Салати (118–210 грн), закуски (115–500 грн), тандир-меню (53–245 грн), десерти (82–199 грн).

Страви: салат з мідіями, топленими у вині, яйцем пашот та томатами — 210 грн, бургер з телячою котлетою — 130 грн, карпачо з лосося з кедровим горіхом та руколою — 275 грн, тарілка антипасті — 500 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, європейська кухня, шеф-кухар Вадим Волковський, авторські страви від шефа, дитяче меню, банкетна зала, тераса, відкритий майданчик, послуги індивідуального банкетного менеджера.

На чотирьох поверхах готельно-ресторанного комплексу Orly Park розмістилися ресторан з витонченою європейською кухнею, 3 банкетні зали з караоке і 3 конференц-зали. Родзинкою ресторану є контактний бар, де професійний бармен з задоволенням розповість історію вашого улюбленого напою. У теплу пору року працює літня тераса, з якої відкривається живописний вид на паркову зону. Ще одне надбання Orly Park — шеф-кухар Вадим Волковський і його авторське меню, в якому віртуозно поєднуються кілька знакових кухонь світу.

KNZS

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 275.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–640 грн) , салати (165–640 грн), страви в хоспері (130–1550 грн), птиця та м’ясо (365–470 грн).

Страви: салат з лососем, сиром філадельфія та рисовою локшиною — 265 грн, паста карбонара — 195 грн, філе міньйон з овочевим рататуєм під соусом «Діжон» — 425 грн, м’ясний садж від шефа — 1550 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заміський комплекс, ресторан на території, який працює 24/7, європейська кухня, страви від шефа, спа-комплекс, можливість замовити масаж, кілька видів саун, процедура «пивна бочка», «трав’яна бочка», SPA-меню, допомога в організації весілля.

20 хвилин від Києва — і ви опиняєтесь у центральному парку Конча-Заспи. Серед мальовничих пейзажів тут розташований ресторанно-готельний комплекс «KNZS». Весільну церемонію можна провести на галявині ву оточенні дерев, таємничий обряд вінчання — у церкві на території комплексу, а запальну весільну вечірку — на одній з чотирьох локацій. Найбільша з них — простора, залита світлом банкетна зала «Зимній сад», що вміщає до 300 гостей. Ще одна — крита тераса «Річковий понтон», розрахована на 120–200 осіб. Банкет можна влаштувати і на галявині в тіні старезного дуба — тут ви зможете розмістити до 200 гостей. А для маленького камерного свята можна обрати італійську залу. Про смачне частування подбає команда ресторану, яка приготує страви в найкращих традиціях європейської кухні ф’южн.

Comme Il Faut (Готель Intercontinental Kyiv)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 2а.

Бюджет: ₴₴₴. Taste оf Kyiv: салати (185–355 грн), основні страви (295–895 грн), десерти (185–375 грн).

Страви: деруни з лісовими грибами — 285 грн, осетр на грилі — 895 грн, вареники з м’ясом косулі та фуа-гра — 395 грн, бефстроганов — 495 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: розташований у готелі InterContinental Kyiv в центрі Києва, французька кухня, страви української кухні, сезонне меню, сніданки, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 15:00, вишуканий інтер’єр у світлих тонах, літня тераса в стилі лаунж, кальян, працює до півночі щодня, дитяче меню, паркінг.

Intercontinental Kyiv — готель класу люкс та одна з культових весільних локацій у Києві. Для свого свята можна обрати ресторан вишуканої французької та української кухні Comme Il Faut. Тим, хто любить щось особливе, тут пропонують страви, створені на честь одруження короля Франції Генріха і київської княжни Анни. А для свята у більш неформальній атмосфері можна піднятися на дах готелю — там працює лаунж-бар b-hush, з тераси якого відкриваються неймовірні краєвиди столиці.

Grand Piano Restaurant (Готель Bakkara)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Венеціанський острів, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (128–259 грн), гарячі страви (115–255 грн), основні страви (245–535 грн).

Страви: українська м’ясна гастрономія — 325 грн, cалат з бастурмою та свіжими овочами — 164 грн, дорадо на грилі з листям салату та лимоном – 245 грн, ризото з коктейлем з морепродуктів — 240 грн, перепілка з картопляною соломкою і соусом ткемалі — 265 грн.

Напої: чай з лугових трав — 85 грн, чай імбирно-лимонний — 85 грн, морс — 180 грн/1 л.

Деталі: ресторан знаходиться при готелі Bakkara (1 поверх), тераса над Дніпром (працює в режимі звичайного ресторану), страви української та європейської кухонь, резерв столів, доставка, формат take away, шведський стіл, сезонне меню від шефа.

Bakkara — це унікальний в Україні готель-корабль, що пришвартований на мальовничому березі Дніпра 2009 року. На першому поверсі тут працює стильний ресторан Grand Piano Restauran, де подають страви української та європейської кухонь. На території у парковій зоні також є простора відкрита тераса, що може стати чудовою локацією для весільного банкету в теплу пору року. А виїзну церемонію можна провести на терасі над водою — такий урочистий та романтичний момент запам’ятається вам надовго.

Atmosfera Restaurant (готель Premier Palace)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченко, 5-7/29.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (255–675 грн), пасти і ризото (257–595 грн), хоспер-меню (265–2925 грн).

Страви:  салат з японським вугром та манго — 675 грн, ескалопи з фуа-гра в стилі нобу з імбирною грушею — 595 грн, філе лаврака з пюре із селери, з молодою картоплею, м’ятою та гливами — 355 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться у готелі Premier Palace, шеф-кухар Вікторія Ончева, страви з морепродуктів, хоспер меню, raw bar, акваріум, тематичні вечірки, резерв столів.

Premier Palace — легендарний готель зі сторічною історією, що нерідко приймає весілля. На восьмому поверсі тут розташований ресторан Atmosfera. Завдяки панорамним вікнам та відкритій тераса, з якої відкривається неймовірний краєвид, ресторан отримав неформальну назву «Між небом та землею». У авторському меню від шеф-кухаря Вікторії Ончевої — гастрономічні вишукування середземноморської кухні, багато риби та морських делікатесів.

Дача на Десні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Троєщина, вул. Олександрівська.

Бюджет: $$. Закуски (75–280 грн), салати (135–245 грн), основні страви (155–295 грн).

Страви: телячі щічки на пюре з кореня селери — 145 грн, карапчо з буряка з козячим сиром — 125 грн, каре баранини — 240 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс у селі Троєщина, 25 хвилин від центру міста, котеджі на території, європейська та українська кухня, пляж на території.

Готельно-ресторанний комплекс «Дача на Десні» розташований у парку Дружби народів. До ваших послуг тут ресторан з відкритою терасою, з якої відкривається вид на тихі води Десни. Тут подають страви української та європейської кухні. На території комплексу також є власний доглянутий пляж, де можна влаштувати запальну пляжну after-party.

Facebook Бутик-отель «Воздвиженский», ORLY PARK, KNZS, Grand Piano Restaurant, Atmosfera Restaurant, ДАЧА НА ДЕСНЕ

Головна фотографія: Comme Il Faut

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi