Готуємося святкувати: 6 ресторанів для новорічного корпоративу. Частина 1 - PostEat

пошук

Готуємося святкувати: 6 ресторанів для новорічного корпоративу. Частина 1
11-11-2019 0 1077


6 ресторанів для новорічного корпоративу шукала редакція PostEat. Наближається час новорічних корпоративів, і знову постає питання: де саме відсвяткувати Новий рік з колегами. Ми підібрали для вас локації Києва, котрі анонсували можливість проведення новорічних корпоративів. Розкажемо, на яку кількість гостей розраховані зали, про розмаїття страв та напоїв, а також про цікаві фішки від закладів для вашого свята. Нагадаємо: раніше ми писали про найгучніші корпоративи світу. Варто переглянути статтю: можливо, котрийсь із корпоративів надихне і вас на створення незабутнього свята з неабияким розмахом.

«Маца и Устрицы»

Де: вул. Дмитрівська, 39.

Бюджет: ₴₴. Хумус-бар (169–329 грн), супи (139–189 грн), десерти (39–99 грн). 

Страви: тартар лосось – 229 грн, устричний Фо – 139 грн, томатне севіче, креветка, авокадо, фізаліс – 189 грн, устриця St. Patrick №3 – 44 грн, Black Queen Speciale №3 – 99 грн, курячий паштет, яблучне чатні – 139 грн, 

Напої: еспресо з фініком – 39 грн, Roland Lavantureux Chablis – 1105 грн/ 750 мл, Cava Gran Baron Brut Nature – 590 грн/ 750 мл. 

Деталі: «устрична хумусія» Сергія Стахова, акцент на устрицях, спеціальні пропозиції, широкий вибір закусок, винна карта, пізні сніданки, жива музика.

«Маца и Устрицы» – це затишний бар з повноцінним меню і великим вибором устриць, який з першого разу не знайдеш, адже вивіски на центральній вулиці немає. Заклад стане чудовим місцем для святкування корпоративів. Основна і маленька зали вміщають до 80 гостей. В закладі з радістю можуть допомогти з музичним оформленням вечора – тут щоп’ятниці та щосуботи грає жива музика. Мінімальної ціни за банкет немає, тому що в меню представлені позиції різного цінового діапазону, для вашого свята тут можуть скомпонувати святкове меню із позицій в основному меню. Також тут можуть повністю зачинити заклад для проведення саме вашого заходу. Деталі за телефоном: +380675034801.


КУЛЬТ

Де: проспект Маяковського, 44б, вул. Ревуцького, 15а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (75-225 грн), основні страви (72-355 грн), десерти (65-115 грн).

Страви: бургер «Бос» — 195 грн, куряча грудка з кремом тоскана – 157 грн, плато ребер – 795 грн, стейк лосося – 150 грн, шашлик з телятини – 89 грн/ 100 г.

Напої: смородина на бурбоні – 300 грн, віскі з вишневою кісточкою – 30 грн, Paradise – 125 грн.

Деталі: авторська кухня, пиво з власної пивоварні, і настоянки власного виробництва, бізнес ланчі, щоп’ятниці та щосуботи виступи кавер-груп, по буднях: дискотека і акції на кухню і бар, прямі трансляції спортивних подій на великих екранах, зручна парковка.

«КУЛЬТ» – це два колоритних заклади з авторською кухнею від шеф-кухаря Юрія Дудки, власною пивоварнею, густими димними кальянами, унікальною коктейльною картою і танцями кожен день. «КУЛЬТ» на Маяковського вміщує 180 гостей в основній залі і ще 80 – на закритій утепленій терасі. В «КУЛЬТ» на Ревуцького також можна розмістити 180  гостей у великій і просторій банкетній залі. В обох закладах є професійно обладнані сцени зі світлом і звуком для всіляких виступів. Починаючи з 20 грудня, в обох закладах буде проходити новорічна шоу-програма з музичними виступами, танцями і привітаннями Діда Мороза. Вартість на одну людину стартує від 600 грн. Деталі та програму святкових вечірок уточнюйте у адміністраторів по телефону: +380979671414 (просп. Маяковського), +380975512255 (вул. Ревуцького). 


PLOV

Де: вул. Семена Скляренка, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (65–265 грн), гарячі страви (115–425 грн), мангал-меню (95–1100 грн).

Страви: карпачо з телятини – 210 грн, закуска по-прованськи – 140 грн, феруза – 145 грн, салат з мідіями та кальмарами – 265 грн, паста з качкою – 255 грн.

Напої: Pinot Grigio – 140 грн/150 мл, Tvishi – 135 грн/150 мл, Kindzmarauli – 700 грн/750 мл.

Деталі: ресторан узбецької кухні, команда кухарів з Узбекистану, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, тераса, доставка, кальяни, вечірки, караоке по п’ятницях і суботах, стильний інтер’єр, підходить для банкетів, формат take away, резерв столів, мангал-меню, спеціальні пропозиці

PLOV — великий концептуальний двоповерховий ресторан. Для тих, хто планує кноворічний корпоратив, пропонують 4 зали на 30, 60, 140 та 250 гостей. На вас чекає Kitchen-show від узбецького шеф-кухаря, а музичний настрій протягом своєї вечірки створюватиме DJ. Крім того, ви можете поспівати у караоке. Забронювати зали на потрібну дату та дізнатися про деталі ви можете за номером: +380981888760.


Boboti

Де: вул. Срібнокільська, 1а.

Бюджет: ₴₴. Страви з Party Menu: канапе та старт-закуски (30-450 грн), салати та хот-закуски (18-289 грн), десерти (30-350 грн).

Страви: тигрові креветки гриль – 329 грн, шоколадний брауні – 65 грн, велика м’ясна дошка – 890 грн, олів’є з куркою з вершковим соусом – 76 грн.

Напої: «Блакитна лагуна» – 95 грн, мохіто – 120 грн, «Май Тай» – 125 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська європейська кухня, власна випічка, сніданки з 10:00 і до закриття, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дитяче меню, кальяни, меню для вечірок, дитяча кімната з аніматорами, обладнаний конференц-зал, коворкінг, банкетні пропозиції, резерв столів.

Сімейний ресторан Boboti – чудове місце для вашого новорічного корпоративу. Великий зал вміщує банкети до 70 гостей, та малий – до 20. Ви можете скористатися обладнанням (екран, проектор та інше) – безкоштовно! Крім того, у закладі чудова кухня та бенкетне меню і доступна послуга cork fee. Деталі за телефоном: +380680964949.


Phi-Phi Пхи-Пхи

Де: вул. Дмитрівська, 62/20.

Бюджет: ₴₴. Салати (135–210 грн), основні страви (190–310 грн), десерти (70–130 грн).

Страви: стейк з яловичини з овочами гриль – 280 грн, креветки на подушці з овочів під тайським соусом – 225 грн, дошка брускет – 190 грн, консоме з устрицею та моцарелою – 90 грн.

Напої: «Негрони» — 140 грн, «Апероль» — 140 грн, «Мохито» — 140 грн.

Деталі: ресторан тайської кухні, концептуальний інтер’єр в зелених тонах з рослинними орнаментами на стінах, сніданки, вина келихами, велика коктейльна карта, DJ-сети, резерв столів.

Phi-Phi/ Пхи-Пхи – це місце для любителів смачної тайської кухні та цікавих напоїв. Тут також можна відсвяткувати веселий та яскравий корпоратив. До послуг гостей — 2 комфортні і стильні зали з місткістю по 45 чоловік, великий вибір страв та коктейлів, можливість скористатися проектором, допомога з оформленням, ведучими та Dj. «Але найголовніший подарунок – це свій алкоголь, який можна буде принести на корпоратив з 1 по 7 грудня безкоштовно (при замовленні страв з кухні на 800 грн. з людини)», — підкреслюють у закладі.


Forrest Club

Де: пр-т Мінський, 20а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–324 грн), гарячі закуски (195–378 грн), м’ясо на вугіллі (116–388 грн).

Страви: салат з вугрем та авокадо – 318 грн, бургер з мармуровою яловичиною – 370 грн, шашлик з курки – 188 грн, телятина з лісовими шишками – 388 грн.

Напої: Green Mexican – 99 грн, Martini Royal – 125 грн, Long Island Ice Tea – 250 грн.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Ресторан Forest Club — це унікальне місце для сімейних зустрічей та корпоративів. Тут  ви можете влаштувати корпоративне свято на 20, 40, 60 та 100 гостей. Гостям надають величезний вибір вина за дуже приємною ціною, вражають унікальною авторською подачею страв та любов’ю до кожного гостя!

Фото: Facebook закладів. 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi