Intense Project — комплекс, який ламає стереотипи. Розкішне місце, де можна душевно відпочити - PostEat

пошук

Intense Project — комплекс, який ламає стереотипи. Розкішне місце, де можна душевно відпочити
11-10-2021 0 509


У центрі Києва, де навколо велика кількість руху та офісної роботи, всі живуть, наче у великому мурашнику. Саме тут запрацював розважальний комплекс Intense Project, де можна відкинути рутину та сірість мегаполісу і зануритись в атмосферу позитиву та креативної енергії.

Intense Project — столичний сучасний простір, де ви молоді та креативні, і не важливо в якому віці. Саме тут можна веселитись та співати з друзями так, ніби вас ніхто не чує або ж піднятися на верхній поверх і танцювати всю ніч так, ніби вас ніхто не бачить. А якщо виникне бажання перекусити, на першому поверсі гостей чекає ресторан з різноманітними сучасними стравами від молодої талановитої бренд-шефа закладу.

“Ми хотіли тут розвернути абсолютно все: хочете провести весілля, а чому б і ні? Вечірка з друзями – легко! День Народження – і з нову в точку! В Intense Project можна грати, наприклад: можна одягнути гавайські сорочки і танцювати, наче ти на пляжі”, — розповідають у комплексі. 

Про концепцію та локацію

Intense Project — це новий проєкт. Новий заклад Intense Project є більш драйвовим та інтенсивним. Це своєрідна наступна сходинка в розвитку та розширенні, де на чотирьох поверхах розташувались абсолютно різні локації, які не схожі між собою: дискотека, два караоке зала, Tiki тераса.

Intense Project скоріше артоб’єкт, ніж просто нічний клуб. Розробляючи концепцію закладу засновники задумували локацію, де можна відчути смак свободи, позитиву та натхнення. Тут ви зможете насолодитись їжею, напоями, атмосферою та людьми.

“Для мене цей проєкт дуже інтенсивний, рішучий та швидкий, але я максимально стараюсь, щоб у нашому закладі люди могли зупинити час та затриматись. Сьогодні всі живуть у неймовірному ритмі, одна зустріч змінює іншу, за день можна заїхати до декількох локацій, відвідати 3-4 офіси, провести 3-4 зустрічі, ми постійно кудись поспішаємо, але потрібно жити тут і зараз”, — розповідає Жилан Андрій, шеф-бармен Intense Project, Boho.

Вся команда закладу любить свою роботу, вони молоді креативні та відкриті до усього нового, вони створюють особливу атмосферу в Intense Project і намагаються максимально погрузити в неї гостей.

Про інтер’єр

Інтер’єром займався  дизайнер Руслан Солнарєв, який також проєктував Boho, але в більшості працював за кордоном.

На вході в Intense Project вас зустрічає істукан з острова Пасхи, а стійка хостес виконана у формі тікі-бокалу. З першого по п’ятий поверх будується велика стела, на якій буде візуалізована анімація. Також на верхньому поверсі зроблена скульптура, яка символізує місяць та Землю.

В середині Intense Project об’єднано чотири заклади, з абсолютно різними концептами. Починаючи від Tiki тераси та закінчуючи клубом, де гості можуть потанцювати.

Tiki Terrace. Це місце з двіжовою атмосферою, де подають красиві коктейлі і лунає музика. Тут легко можна влаштувати гавайську вечірку з танцями та легкими закусками під коктейлі.

Shine karaoke bar. Караоке з величезним баром, проте це затишне місце, де створена атмосфера окремого маленького бару, де можна поспілкуватись з барменом та продегустувати найкращі авторські або класичні коктейлі та заспівати улюблених пісень.

Black diamond karaoke. Це була перша локація, яка перезапускалась. У цій локації акцент зроблений на шоу: феєрверки, танцівники, саксофоністи, барабанщики. Дуже часто зірки співають для гостей.

In secret room. Це місце де можна потанцювати. У Intense Project експериментували з техно, з хауз та навіть попмузикою. Це місце, де можна пити правильні коктейлі, слухати улюблену музику та відриватись з друзями.

В закладі всі деталі ретельно продумані та наповнені філософським контекстом. Варто відвідати заклад, щоб відчути його енергетику та зрозуміти поєднання всіх смислів та ідей, що закладали в нього власники.

Про кухню

Бренд-шеф Анастасія Кравцова живе своєю роботою, тому створенням меню Intense Project займалась саме Анастасія.

“Шеф – це одночасно і художник, і вчитель і маркетолог, та у той же час — технолог, нутриціолог, дієтолог. Ця професія дуже багатогранна. Кулінарне мистецтво допомогло мені розкрити себе, як особистість. За останні 10 років, я розвивалась, росла як професіонал і не планую зупинятись. Адже коли бачиш задоволені очі гостя, то розумієш, що створив для нього не просто страву, ти поділився з ним своєю кулінарною філософією”, — розповідає шеф.

Меню Intense Project створено у стилі fusion. Рецепти, на перший погляд, класичні, але коли ти їх куштуєш, то розумієш, що страва грає новими смаками та відтінками. Шеф також працює з молекулярною кухнею. А також є прихильницею функціональної їжі, тобто здорове харчування лежить в основі меню Intense Project.

Бренд-шеф рекомендує скуштувати тартар з лосося. Ця страва подається з чорним коралом, який у закладі роблять самостійно з рису та з ананасовим теріякі. Поєднання смаку риби, свіжості, тропіків та хрусткості.

Також в Intense Project варто замовити салат з томленою курячою грудкою на французькому бріоші з хрумкими листками та з пармезановою піною.

Страва з якою асоціюється кухня в комплексі, та яка найбільше полюбилась відвідувачам — це лосось в банановому листі.

Наразі в закладі працюють над розробкою сніданків. Пропрацьовують рецепти, які вже давно забуті, але є надзвичайно смачними: млинці креп сюзетт — це класичний рецепт французької кухні з апельсином, яким можна легко звести з розуму. А щоб нагадати смак дитинства, у меню хочуть додати ліниві вареники, які будуть з ванільним мусом та персиком. На десерт шеф рекомендує спробувати хіт — мілфей з полуничним соусом та полуницею.

Про коктейльну карту

“Я люблю це. Увірвавшись у HoReCa, мене запросили працювати офіціантом, але в перший день, коли я побачив, що відбувається на барі, я зрозумів, що це моє. Мені дуже хотілось розпитати у бармена всі деталі: як він створює коктейлі? А що правильно, а що не правильно? Я був приємно здивований і зрозумів, що шляху назад немає, я полюбив барну справу назавжди”, — розповідає Жилан Андрій, шеф Бармен Intense Project, Boho.

У закладі створюють барну карту та коктейлі, в яких від початку до кінця все об’єднується в одне ціле: історія, продукт, колір, аромат, посмак.

Барну карту розробив Андрій. Авторська карта представлена у 30 коктейлях. Напрямки барної карти залежать від чотирьох локацій. Перший напрям називається tiki-tiki — це коктейлі категорії Tiki. Другий напрям — fancy коктейлі. Це інстаграмні, красиві коктейлі. Третій напрям — Tricky коктейлі, більш вишукані напої, що є складнішими за рецептурою та приготуванням. Четвертий — highball коктейлі. Класичні напої переосмислили у стилі хайболів: великі лонгдрінки. Наприклад: Porn Star highball, Penicillin highball. Все дуже просто та зрозуміло, адже є назви, до яких ми звикли, але в складнішій подачі, зі складнішими інгредієнтами.

Фірмових коктейлів декілька: Pandora Swizzle — коктейль категорії тікі. Великий коктейль з кардамоновим посмаком. CoCosmo Highboll, але там від класичного Cosmopolitan немає практично нічого. Цитрусову горілку замінили на кокосову, шраб зі смородини, мікс кислот, персиковий бітер і содова. Space Gimlet — коктейль, який робиться на джині, лаймом кордіал та з лекіром “Кисле яблуко”. Маючи широку коктейльну карту в закладі є можливість змінювати подачі та оформлення.

Дещо з меню:

Салат з пряним ростбіфом, цитрусами та шафрановою грушею під соусом Мартіні — 288 грн

Томлена індичка з лавандовим соусом і персиковим кюлі — 248 грн

Коктейль — CoCosmo Highboll 188 грн

Коктейль — Pandora Swizzle 208 грн

Червоне вино — Dada “Art wine №1” 160 грн/150 мл

Біле вино Chardonnay, Maison Castel — 156 грн/150 мл

 

Адреса: Київ,вул. Кудряшова 3

Текст: Влад Войчук

Фото: Сергій Герасимов для PostEat

Матеріал підготовлена за підтримки Intense Project

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi