Italian mood: де шукати цікаву пасту у Києві? - PostEat

пошук

Italian mood: де шукати цікаву пасту у Києві?
24-09-2019 0 2801


Редакція PostEat дізнавалась, де шукати цікаву пасту у Києві. Паста — чудова страва для смачного обіду або вечері. Цікаво, що пастою називають всі макаронні вироби, а також страви італійської кухні з них (як правило, це макарони з соусом). Є безліч видів пасти, проте найпопулярнішим серед них є спагеті. Паста спагеті отримала свою назву в 1842 році від Антоніо Вівіані. Італієць назвав їх так через схожість з відрізками шпагату (італ. Spago). Раніше ми докладно писали про пасту та способи її приготування у цьому матеріалі. А про те, де шукати цікаву пасту у Києві, розкаже PostEat.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: Спагетоні Ай е Уой – 121 грн, Тальоліні Позілліпо – 168 грн, Кавателі Аля Пескатора – 298 грн, Спагетоні Дженовезе – 162 грн.

Напої: L’Acino Asor Magliocco Rose – 550 грн, L’Acino Chora Rosso – 520 грн, Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

В ресторані італійської кухні POSITANO варто спробувати не лише смачну піцу, а й різні види пасти власного приготування. До обраної пасти радимо замовити одне з органічних вин з винної карти закладу (наприклад, L’Acino Chora Rosso). Зверніть увагу, що ви можете замовити вина побокально. Варто також завітати до POSITANO на сніданок: вам запропонують зрозумілі та смачні страви з італійським відтінком смаку, щоб день почався смачно!

ПТАХА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ігорівська, 5.

Бюджет: ₴₴. Закуски (105–195 грн), салати (98–155 грн), основні страви (155–860 грн).

Страви: паста з лисичками та копченою куркою – 120 грн, паста зі страусом та малиною – 120 грн, паста з пастрамі з індика – 120 грн, паста з томатами чері та базиліком – 120 грн.

Напої: фільтр-кава – 45 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, чорний чай – 60 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.

«ПТАХА» — м’ясний ресторан на Подолі. У ресторані проходить фестиваль pasta fresca, коли на усі запропоновані пасти зі спеціального меню є фіксована ціна (120 грн). Обирайте пасту з м’ясом страуса, з пастрамі з індички або сезонну – з лисичками. Буде смачно!

Il Riccio Italian Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Контрактова площа, 8

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–375 грн), пасти і ризото (189–825 грн), гарніри (80–245 грн).

Страви: папарделе з лобстером та томатним соусом – 825 грн, паста з куркою – 189 грн, паста карбонара – 198 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, комунальний стіл, raw-бар, акцент на рибі та морепродуктах, відкрита кухня, антипасті, неаполітанська піца з італійських продуктів, затишний внутрішній дворик, тераса, три VIP-зали, винна кімната, контактна барна стійка, дві дитячі кімнати для дітей різного віку, ексклюзивна винна карта, авторська коктейльна карта, резерв столів.

Il Riccio Italian Restaurant — це  ресторан італійської кухні з акцентом на рибні страви та морепродукти. В меню ви знайдете окремий розділ з пастою та ризото. Радимо спробувати папарделе з лобстером та томатним соусом — страва підійде як для смачного обіду, так і для вечері. Якщо ви шукаєте ідеальну локацію для побачення, зверніть увагу на Il Riccio Italian Restaurant: персонал закладу потурбується про те, щоб ваш відпочинок був комфортним.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–385 грн), піца (136–265 грн), десерти (56–175 грн).

Страви: біголі з качкою – 220 грн, тальятеле з білими грибами – 255 грн, карбонара з буратою – 346 грн, домашня лазанья – 252 грн, чорна паста з лобстером – 1380 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), традиційний італійський ресторан, сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

У традиційному італійському ресторані Bigoli ви можете спробувати однойменну пасту з качкою. Біголі — це домашня італійська паста з дуже щільного тіста, яку традиційно замішують чоловіки. Також ви можете купити свіжу пасту власного виробництва, в’ялені томати з Італії, оливки, сири, ковбаси та оливкову олію в гастрономічні лавці при ресторані.

Bootlegger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Соборності, 5.

Бюджет: ₴₴. Стартери (69–185 грн), паста (105–198 грн), основні страви (109–379 грн).

Страви: паста: болоньєзе – 105 грн, з білими грибами – 198 грн, з песто – 105 грн, карбонара – 159 грн, з кроликом – 198 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, лавандовий лимонад – 69 грн, капучино – 59 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger запрошує скуштувати кілька видів пасти власного виробництва, котру у закладі готують за класичним італійським рецептом. У закладі пропонують пасту з м’ясом та рибою, позиції для вегетаріанців. Доповнити замовлення можна винами або коктейлями.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8.

Бюджет: ₴₴. Піца (40-170 грн), паста і ризото (88-160 грн), десерти (40-165 грн).

Страви: шпинатна паста з грибами та трюфельною олією – 108 грн, паста з качкою, грибами ерінгами та в’яленими томатами – 160 грн, лазанья – 105 грн, фетучині карбонара – 100 грн.

Напої: яблучний фреш – 52 грн, апельсиновий лимонад – 40 грн, мохіто – 50 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. Тут ви знайдете змістовне меню страв, а також сезонні пропозиції. У закладі великий вибір пасти — свою страву знайде кожен! Радимо скуштувати шпинатну пасту з грибами та трюфельною олією, що чудово поєднається з вишуканим червоним вином (наприклад, Піно Нуар) або розе.

Фото: Facebook POSITANO, ПТАХА, Il Riccio Italian Restaurant, Bigoli, Bootlegger, Trattoria No 5/ Тратторія 5

Головна фотографія (колаж): Trattoria No 5/ Тратторія 5BigoliIl Riccio Italian Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi